maşallah haketmiş tabi snein karizmanında yardımları var :D
tebrikler güzel foto sahiden , şu hayalet olayına bi açıklık getirsen , fotoşop mu yaptın bilerek yoksa hayalet mi gerçek mi
Tebrikler. Gurur verici olmalı.. İmrendim..
Üç boyoz bir kola
alkışlar torpiğime
arkadaşlar şimdi şöle oluyor,bu fotoğrafın çekim süresi yaklaşık 20 sn.bu süre boyunca sabit duran nesneler net,hareketli objeler ise flu görünüyor.bende ilk gördüğümde bunu hata sanmıştım ama değilmiş öyle bi efekt varmış.metehan abi bikepics üyeliğin varsa kendin gönderiyosun.yani göndermek de değil sen istediğin fotoğrafı upload ediyosun onlar beğenirlerse günün,ayın ya da yılın fotoğrafı seçiyorlar.güzel yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim.makinayı merak edenler varsa d40.
slayer2694 abicim tebrik ediyorum.. dogruya dogru.. fotograf güzel yani..
tebrik ederim güzel resim
ama buraya koymadığın ikinci foton çok daha estetik neden onuda koymadın?
tebrikler dostum ALLAH en ufak cizikten korusun nazar değmesin
Lütfen kask yazın bile eldiven ve gündüzleride farlarınız açınız ve sağlamayınız vede unutmayınız papaz pilavı 2 kere yemez Herkese saygılar
Peki makinende hangi özellik ile bu fotoğraf efektinin elde edildiğini söylermisin, yani fotoğraf makinende o efekt için hangi isim verilmiş? Şimdiden sağol.
maşallah 41.000 kere
ELİNT aslında herkes onu beğenmişti ama diğerini seçmişler.
emin_arikoglu allah hepimizi nazardan saklasın :D
tebrikler.. güzel foto olmuş gerçekten...
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
yakışırr hondaya helal olsun motor çok temiz
Arkadaşının profosyonel olduğu belli oluyor.Çok güzel fotoğraflar hakkaten.Bizim dandik casio'da da vardı böyle bi mod ama böyle güzel çıkmıyor onda
Tekrar tebrikler.
Foto güzel çıkmış hakkaten. (motorunda etkisi ile tabi)
Sadece motorun resmi olsa idi duvar kağıdı falan olabilirdi.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
ELINT
Süpriz olsun...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)