KTM hidayete mi erdi..
motorda nasıl yeri öpülür dersiydi bu ben drahdörle yolda kaldığım için derse yetişemedim..
KTM hidayete mi erdi..
motorda nasıl yeri öpülür dersiydi bu ben drahdörle yolda kaldığım için derse yetişemedim..
bence kaskı çokardığında alnında kocaman kırmızı bir leke görecek
Bu adam nasıl duruyo böyle
Arka tekerin kalktığı anla,adamın kafasını yere vurduğu an ,arasında geçen zaman,bitmek bilmemiştir eminimm
Enstantene : 1/1000 yada 1/2000 diyafram 3.6 yada 5.4 hareketli çekim modu olabilir tabi bunlar tahmini değerler bende fotoğrafçıyım sankim
Bence ne motora nede elemana bişi olmamıştır hoş bi fotoğraf olmuş
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
yere düştükten sonra motor üstüne düşmüş.eleman ölmüş.
acımışmıdır acep...
geçmiş olsun...
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
bu bizim uglychild a da çok benziyor. motosiklette onun eski motosiklet gibi. ama ugly bundan 10 kat daha iyidir
Çok estetik bir hareket, acaba sonu nasıl bitiyor.
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
pilav neli acaba domatesli mi meyhane plavı mı
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
bir gün benim de aynı pozu vereceğim durum
kazanın en büyüğüde en küçüğü de kötü sonuçlar doğurabilir,önemli olan ondan ders alıp tekrarını yapmamaktır,çokmu felsefik yaklaşıyorum ya neden bu tür şeylerde geyik yapamıyorum çünkü damdan düşenin halinden damdam düşen anlar
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
gülme komşuna kocası cıkar döver =)))
Lütfen kask yazın bile eldiven ve gündüzleride farlarınız açınız ve sağlamayınız vede unutmayınız papaz pilavı 2 kere yemez Herkese saygılar
olur böyle şeyler ..o motosiklet ktm değil..honda fmx650 T.R. ye getirilmeyen modellerden.
bence aklından henüz bişey geçmiyor çünki saniyenin 10 da biri kadar bi zaman sonra yere çakılacak sonra durucak diyecek ki - düştüm sanırım
ve zaman geçtikçe yarası veya acıyan bi yeri var mı kendini gözlemliycek. Aradan 2 dakika geçince ise tam anlamıyla kaza yaptığına ve acılarının olup olmadığına ikna olarak sonrasında da da ne yapması gerektiğine kadar verecek...
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Orjinal kaynak bu http://www.bikepics.com/members/jean...oene/06fmx650/
Ve hidayete eripte ktm sanılan honda fmx xt660x'e benziyor
Can havliyle adam son anda müslüman oldu diyosun yani
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)