(Gilera Runner) leo vince exhaust & mtec xenon
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Hayırlı olsun yenilikler.
Egzoz sesi keyif veriyor mu bu haliyle ?
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
-
Motorunu satıyordun diye hatırlıyorum (nerden hatırlıyorsun dersen runner'ları takip ediyorum
satma işinden vaz mı geçtin?yoksa motorla ilgili bi sorun mu oldu?elimden geldiğince bişeler öğrenmeye çalışıyorum da runner'larla ilgili,yanlış anlama çamur atma çabasında değilim...
modifikasyonlar da yakışmış bu arada
-
asm egsoz orjinalinden daha iyi oldu diyebilirim. Hem görüntü, hem ses olarak. Sesi orijinal egsoza göre epey toklaştı.
delituran yok yanlış anlamam tabiki. Aslında kış olduğu için satmayı düşünüyordum ve biraz tok satıcı olarak satılık ilanımı verdim. Satmış olsaydım sezona yeni motorla girecektim ama acelem olmadığı ve motoruma güvendiğim için fiyatı yüksek tutmuştum. Pazarlıkları kabul etmeyince ayrılmadı yollarımız. O zamanda motoru satmazsam yavaş yavaş yükleme planım vardı şimdi adım adım gerçekleştirmeye başladım
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
-
Çok güzel ve sade bir modifiye olmuş, göze hoş görünüyor.
Acaba kulağada o kadar hoş geliyormu?
Bende Beverly 250ie kullanıyorum.
Sorması ayıp Leo Vince egsoz fiyatı ne kadar acaba?
Endurocular neden genç görünür? Cevap: Çamur cildi gençleştirir.
Ride fast, yet ride smart!!!
-
çok güzel sade bi modifiye olmuş Allah kaza bela vermesin
..::Bu Vatanın Gücü Ne Parasıdır Ne Tankları , Bu Vatanın Asıl Gücü İnanmış Evlatlarıdır::..
-
EliteXC kesinlikle abart egsoz gibi durmuyor, orjinal egsozunun tok ses çıkartan halini düşünün.
Fiyat olarak da mototal de 350euro ya geliyor. Biz biraz toplu alım yaptık arkadaşlarla fiyatı biraz daha indirdik.
carzywindy teşekkürler, amin allah kimseye kaza bela vermesin
Piaggio Xevo 250ie
-
vaybe cok hoş durmus benım cbf taksam nası ses verır acaba ve emgıne saglık
sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com
-
banistercaq adlı üyeden alıntı
EliteXC kesinlikle abart egsoz gibi durmuyor, orjinal egsozunun tok ses çıkartan halini düşünün.
Fiyat olarak da mototal de 350euro ya geliyor. Biz biraz toplu alım yaptık arkadaşlarla fiyatı biraz daha indirdik.
Teşekkür ederim bilgi için
Performans artışı olup olmadığını daha doğrusu nasıl etkilediğini ilerleyen zamanlarda yazarsan daha ço ksevinirim. Tekrar hayırlı olsun kazasız sürüşler.
Endurocular neden genç görünür? Cevap: Çamur cildi gençleştirir.
Ride fast, yet ride smart!!!
-
EliteXC adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim bilgi için
Performans artışı olup olmadığını daha doğrusu nasıl etkilediğini ilerleyen zamanlarda yazarsan daha ço ksevinirim. Tekrar hayırlı olsun kazasız sürüşler.
tabi seve seve yazarım
Piaggio Xevo 250ie
-
Dostum egzoz ne kadara mal oldu?
Çok güzel olmuş ya?
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
-
banistercaq adlı üyeden alıntı
asm egsoz orjinalinden daha iyi oldu diyebilirim. Hem görüntü, hem ses olarak. Sesi orijinal egsoza göre epey toklaştı.
delituran yok yanlış anlamam tabiki. Aslında kış olduğu için satmayı düşünüyordum ve biraz tok satıcı olarak satılık ilanımı verdim. Satmış olsaydım sezona yeni motorla girecektim ama acelem olmadığı ve motoruma güvendiğim için fiyatı yüksek tutmuştum. Pazarlıkları kabul etmeyince ayrılmadı yollarımız. O zamanda motoru satmazsam yavaş yavaş yükleme planım vardı şimdi adım adım gerçekleştirmeye başladım
ilgilendiğin için teşekkürler,kazasız belasız nice km.lere
-
Hayırlı uğurlu olsun. Güzel olmuş. Gelişmeleride aktarırsın umarım...
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
güzel olmuş tam tuzu kuru işi
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
vay bee scootera xenon. süper fikir ben de halojen taktım ama ön çatala. kenarlardan.
-
teşekkürler arkadaşlar
Piaggio Xevo 250ie
-
Bi türlü görmek nasıp olmadı şu Runner ı be kardesim :( Cok yakışıklı olmus motorun Allah kaza bela vermesin, aynı modifiyeler benim nexus dada vardı Susturucuyu çıkartınca sesi nasıl çok kafa şişiriyormu ?
-
TanImsIz valla dediğin gibi oldu. Birkaç arkadaşımda merak ediyor en yakın zamanda susturucuyu çıkartıcam ama bu haliyle patlamaları çok tatlı ses çıkartıyor herhalde çıkartırsam etraftakiler bomba patladı sanar
Piaggio Xevo 250ie
-
Dostum bi soru sordum ama..
LeoVince ne kadara mal oldu?
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
-
hocam egzos ve ön arka ledler harıka olmus basrılarının devamını dılerım tesekkurler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler