Abım adresı verem sana luleburgaza gır YAMAN otelın oraya gıt Orda kıme sorarsan tanır emrah abıyı aprilla kullanankımde gosterırler
Abım adresı verem sana luleburgaza gır YAMAN otelın oraya gıt Orda kıme sorarsan tanır emrah abıyı aprilla kullanankımde gosterırler
İyi geyik dönüyor yine konuda..
Paylaşım için sağol. Garson mevzusuda roman gibi...
Severek takip ediyom
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
o degilde ben bu cönevarı merak ettim ne yedi acaba (((((((((:
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Sende gıt sende gorursun abım Burger king gittik sonra şirvan sonra bursa iskender sonra orda bı yer dedenın yerıne gıttık superdı ya Ama luleburgaz turu cok guzeldı
Olm abi ya sana ya bana iş atıyo ama bakalım hayırlısı :D
İkide bir sizin nasıl sevgiliniz yok deyip duruyo aslında senin sevgilin var aprilla rs50:D
Gerci ona da zımparayı ben atıyom muayeneyi bile calışmaz halde rx'le cekip götürdüm calışmayan motoru
muayene ettirdim:D bu nasıl sevgi anlamadım gitti
.....
üşütmeyesin oralarda Çılgın kardeşim selçuk
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
iyi gezmişsinde niye gittiğini söylemedin hala.....???
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
topiği hortlatiim dedim tanıdık simalar görüyorum o fotolarda sarı len ne işin var orda gel dükkana motor toplayalım bak kahve ısmarlıcam
::160:: [COLOR="Magenta"][B][I]тєκ ѕєvgiℓiм мσтσѕiκℓєтiм [/I][/B][/COLOR] :joker: ::kalbim::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)