vay bak sen kardeşime bak nerelere gitmiş şşş ordakı arklar iyi baktınızmı benım kardeşime fazla yemek ıkram etmeseydınız malum
afferın koçum iyi gezmişin bakalım gözün gönlün açılmıştır artık
olum selçuk ne işin var orda? lüleburgazın ne suçu vardı yazık değilmi ordaki arkadaşlara
O kadar yeşillik varken, Aydın Yuvamkentemi gittiniz.
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
Alay etmiyorumda, gezecek pek çok yer bulurdunuz. Gerçi havalarda son 1 haftadır dengesiz burada.
Doğru, ben Murat abiye sattım.Kocaeli'ye gitti benim makine.
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
selçuğum iyi gezmişin mt lüleburgaz ada helal olsun iyi bakmışlar sana.havalar ısınsın bizde bi gidelim.
Drift Religion
olm seni doyurmak kolaymı .. tabi kocaman bi yere götürecekler
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Abim nerdeyse garsonlara saldırcaktım o kadarkı actım O bısey deıl emrah abım gıl cok ıyı ya garsonların ısı bıtıo gelıyolar emrah abım ve kardesı onlara cay ısmarlıo aslında garsonların ısmarlaması lazım ama
vay kekocan nerelere gittin uzak değilmi oralar kaybolma
yoksa lüleburgaz mt i teftişemi gittin
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
bu işte bi yanlış var emrah sen degil garsonlar ısmarlayacak (((((:
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Neden ordakı erkek garsonada cay ısmarlamadın abım
kayboldm bı aralar sonra emrah abı elımden tuttu eve goturdu
EVEt cok doqru
Sız ordayken ammada konusuyo sızle bence bı ıs var zaten durmadan dıo sıze sızın mutlaka kzı arkadasınız fılan olmalı ben anlamadım yanı bu ıste bıse var
ne kızmı (((((((: benimde yarın lüleburgazda işim vardı emrahcım .. saat kaçta buluşuyoruz
Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)