Eline sağlık kardeşimm güzel bi yeteneğin var....
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
motor = araba, motosiklet ve kızlar mı?
yoksa motor = motosiklet mi?
bu resimlerde motoru göremiyorum diye geyiği de uzatırdım ama böyle güneşli bi günde geyiğe sarılmaz
Ellerine sağlık, çok güzel olmuş.Bu arada aramıza hoşgeldin.Katılımcı olman dileğiyle.Kazasız belasız sürüşler dilerim...
eline sağlık çok güzel olmuş ama çizgili kağıt yerine daha güzel bir kağıda çizemezmiydin..
ewet cızgısız kagıda daha ıyı olurdu ama resımlerın gerceklerı cok daha guzel makına bıraz bozuk cektıııde herkese tskkrlr
eline sağlık dostum ayriyetende hoşgeldin
sitede senin gibi kara kalem çizen bi arkadaş daha var umarız böle sanatsal yönümüz de çoğalır
işallah cogalırr yaff reısm cızmek ıyıdır ya tabı yapabılenee
güzel çalışmalar yapmışsın yeteneklisin emeğine sağlık
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
resımler harıka bırde camaroyu görunce, çok fena olmuş elıne saglık...
yEşil aŞkINa...!
bende bu yöntemlerle çizmeye başlamıştım daha büyük resimler bulup çizgisiz kağıt kullan aydınger kayıdını iyi seç orjinal resmin tüm detaylarını değilde genel hatlarını al önce gerisini kendi elinle getir daha güzel olacak... bu arada bende bu yöntemle başlamıştım dediğim gibi şimdi endüstri ürünleri tasarımcısıyım....hadi görelim senide... çok çalış.
O KASKI Hemen Kafana Geçir.......
wayyyyy guzelmıs bende oyle yapıorum genelde ılk once hatları sonra uzerınde golgelndrme ayrıntı falan ısallah bende olurum :Dsaollllunn
r1 on numara olmus tebrıkler buda apayrı bı yetenek ben elıme kalemı aldıgımda cin alıden baska bıse cızemem
Hoşgeldin aramıza kardeşim...
Çizimler güzel ve başarılı....Devamını beklerik artıkın..
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
dostum hoşgeldin
İnşallah ileriki günlerde dahada yaparsın, yollarsın da bana bi yoldaş çıkar..Bu sitede çizen bi ben vardım heralde 2 olduk ne gsell.Daha varsa da bilmiyorum heralde..Ressam arkadaşlar var da resim koymuyolar. neyse....
Resmi çizgisiz kağıda yapmanı tavsiye ederim
Я £ ﮎ ﮎ Λ ∑
eline sağlık dostum anlasılan biraz uğrastırmıs
sanatı sanat için değil halk için yapıorum:mrgreen:
::ressam::
şekliler duruma uygun bir biçimde çizilmiş arabalara söylicek lafım yok ama bu kız kim yahu
sanki bir yerden gözüm ısırıyo ama nerden
[B]Bu sene benim olsun :wiinkk::wiinkk: [/B]
çok güzel çizmişin eline sağlık
[B][COLOR="Red"]GAZLA UÇABİLİRSİN AMA FRENLE KONAMAZSIN[/COLOR][/B]::144::
bu hatun bu sıteden bırı belkı tanırsınız solemıcem daha o da grıpp yorum yapsaaa yapmaya calısıorum zaten sımdı yenı cıkan modellere sarcam braz ama bır ıkı gun beklemenızz lazım bu ralar cok mesgulumm:D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)