beyler saolun ama tucenın harbıden ole bı resmı war ve benzıo sız bılmedıgınz ıcınbıkac resım daha koycam yakında cbf 150 yıde cızerım bı ara kardesım merak etmee
tugce cım senın resımlerının gerceklerı ıle beraber koyıyım mı mılleteın agzı acık kalsınn
Neden gerçek resimlerimi koyuyorsun ki?
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
Karakalem çizimleri arasında senin gerçek fotoğraflarını da koymak istiyormuş,sen de sebep soruyorsun Başlıkla oldukça alakalı işte,karakalem motosiklet çizimlerim ve Tuğçe nin gerçek fotosu bak ne kadar alakalı demi
Dur bakalım daha neler görücez..
Yumurtaya can veren Allah ım..
şşşşşş zuzu yu rahat bırakın uğraşmayın onunla..
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
Taktı Tuçim taktı
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Ben öle tuzağa düşmem kovboylluğa da asla ...
Ah siz zati
Çizdiğin motor resimleri ile benim resmimde bir alaka göremiyorum..
Kaldı ki benim resmimi benim iznim olmadan bir yerlerden bulup ,
benden habersiz foruma taşımanda yanlış...
Jest yapmış olabileceğini düşündüm ilk başta teşekkür ettim ama orjinallerini koyman güzel olmaz....
tamam ben sadece sordum koymıcam bazı arkadslar benzemıo dıye dalga gectı ondan sordum bıde ben kımseye takmadım onagre yanee yanlıs olmasın sen aslında dgru anlamışsın sadece jest yapmaktı amacım tmm baska kymam olese halbukı cbr 125 ıde cızmıştım siz boyle dalga gecersenız koymam bende yaww
Dalga geçilmedi...
Diğer mevzuları bilmem de ben sadece benim resimlerimin orjinalleri için dedim.
ellerine sağlık , süper çizmişsin ama resimleri görünce aklıma bişe geldi benim bir ara benim de resmimi çiz yauwff . olar dımıııııı
nıye olmasın baskaları gıbı yapmıcaksan tabıkı olurr sana ulasabılecegım bı adres falan (msn) olabılırr baskalrınınkını yaptık yarAnamadık tanıstıgımızada memnun oldum eftalyaa
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)