sonuçta emek harcanmışş emeğe saygı
sonuçta emek harcanmışş emeğe saygı
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
Kanuni Storm 150 motosikletle rampa aşağı 120 gördüm
Hemde iki kişi
95+90 = 185 kiloyuz :>
Motorun bir tarafı kırılcak sandım fren yaptım
Amacım hız denemesi yapmak değildi yol rampa aşağıydı tam gaz olunca birden suratin oraya cıktıgını farkettim
Simdi bu abidik gubudik motorla 180 yapsan
dakikada kaç tane dua edebilirsin ?
birde makina yazmış
bundan olsa olsa singer dikiş makinası olur
eheh
valla emgıne saglık cok guzel olmus en kısa zamnda video larini beklıyoruz ...
Evet enteresan olmus ama daha cok yol alması gerek var gibi gorunuyo
Zevk işi diye belirtmişim dikkat edersen. Adam abidik gubidik olmasın diye şase içine kurşun döktürmüş. Senin hız yaptığın motorda pek ahım şahım değil. Mobiletin yine teker çapı büyük. Nasıl duracağını döneceğini kullanıcısı düşünecek artık. Dikiş makinası diye tabir ettiğin motosikletle, orta yaş ve üzeri insanların motosiklet sevdası başlamıştır. Halada kullanıldığına göre pek laf söz etmek olmaz. Emeğe saygı..
Dileyen uğraşır, yapar, biner. Beğenmeyenede eyvallah...
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
ben mersinde dörtlü değilde çiftli çok gördüm.otobanda 130 la gidiorum yanıma geliolardı kafalarında kask yok tshrtle binmişler.yazık yani
Orgazma Dudak Büktürür
hocam "thander" dan kastın gökgürültüsü ise sana kötü bi haberim var eğer yanılmıyorsam"thUndercat"olması gerekli.
We believe in sky,not to sunroof!
kardeş kafama takılan bir soru var sen bu motora şehir içinde nasıl biniyorsun bi kere motor 4 silindir 4 tane açık egzost acayip ses çıkarır polis enselemesin dikkat et bence
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin Uçmayı seviyorsan düsmeyi de bileceksin Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayati seyredersin
turbo diye tabir edilen egzoslar var onlardan iki sağ tarafdan iki sol tarafdan çıkar çok güzel durur ama 180 deilde 140 ı çok rahat görür silindirlerini rektifiye ettir egozslar değiş bide 21-19 karburatör yapmışlar istersen biraz arŞtır ;)
4 adet 125cc motor
thundercat
sürat konusuna girmiyorum ama ortada yapılan bir emek var buda herkesin harcı değil saygı duyuyorum.
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
usta banada toplasana bi tane motosiklet neyse parası senet yaparız senetin günü gelince parasını öderim ama güel iş çıkarmışsın eline sağalık
[B]Bu sene benim olsun :wiinkk::wiinkk: [/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)