Abi özür dilerim.....
Ben daha motosilket kullanmadım...Pisiklet alıp piisiklet modifiye yaptım hep..
Bak buda modifiye yaptığım pisikletlerin resimleri var..
muratgergerli.blogspot.com
Abi özür dilerim.....
Ben daha motosilket kullanmadım...Pisiklet alıp piisiklet modifiye yaptım hep..
Bak buda modifiye yaptığım pisikletlerin resimleri var..
muratgergerli.blogspot.com
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
Motosiklet üreten bir firmada çalışmaktayım ve sık sık Çinli misafir (teknisyen) ağırlamaktayız.
Geçenlerde bunlardan biri, Türkiyede imal edilen motosiklet olup olmadığını sordu bana
Elbette dedim Türkiyede üretilen standart Peugeot ve Mobylette modellerini gösterdim
ama konuyu taçlandırmak üzere kendisine birde modifiye olanlarını Youtube da izlettim (tek motor,çift ve dörtlü) elbette.
Çinli motosikletin sesini duyunca ne desin istersiniz?
bunda mutlaka maket uçak motoru vardır dedi aynen böyle koptuk ofice de........
kağıt üzerinde okununca böyle tepkiler geliyor işte......
ağa iyi hoş güzel elerine sağlıkta takozlar motoru taşıyacakmı veya o vibrasyona dayanacakmı benim motorda arsel var tokoz dayanmıyor
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
bence görüntüsü çok kötü
hayırlı olsun zevkler ve renkler tartışılmaz ama bana para verseler binmem bu motora
resim nerde göremedim
[COLOR="Red"][B][I]Pitbull isin't be played the GAME. . . [/I][/B][/COLOR]
rx-poyraz-rx murat gergerli abimiz bu sitedeki çoğu motosiklet ustasından daha ıyı ustadır . bilmeden yazı yazma kımseye , ayrıca 180 cok abartılı bır rakam dostum
murat abi bu arada sen yaslandıkca ayrı bır karızma oluyorsun
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
kardeşim alınma ama daha güzel bir şase bulamadınmı hadi yapacaksın bunu güzel bir şaseye yap hem bu motorla hiç basılırmı bunun neyapacağı belli olmaz buna kayış falan dayanmaz herhalde köpek gibi asılır bu bir depoyla 50km gidermi acaba çok gereksiz bir motor
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
bunun 2 silindirlisi var eskişehirde.120 gördü ben şahidim bak. 4'ü de 180 görür. ben inanırım yani 4tanesi 200cc eder eğer 50likse birisi.kaldıki arka dişli de hayli küçük geç hızlanır ama hızlandımı da tutamazsın
KARDEŞ MOTOR BANA 1.500 E MAL OLDU KENDİM YATIĞIM HALDE TAMİRCİYE YAPTIRIRSAN BAYA Bİ FARK OLUR AMA HER PARÇA SIFIR
ABİ BENDE BİLMİYODUM SİTESİNDEN GÖRDÜM KUSURA BAKMA ARTIK MURAT ABİ SEN ESKİLERDENSİN DAHA İYİ BİLİRSİN YANLIŞIMIZ OLDUYSA AF BUYUR
Yakışır...bendede Vardı Eskiden Iki Silindirli 110 Km Görmüştüm
Hocam o seleyi giri yapip bi de yaziyi giri siyah tonlara cevirirsen ayni tonlar hakim olur motorda daha sahane olur bence. Ellerine saglik
bandit : ruhlarinda haydut tasiyanlari , ruhlarinda ozgur olanlari, ruzgara cikinca herseyi unutanlari anlatir
thundercat mi yazacaktın yoksa, amacın thandercat mi yazmaktı?
ama ilginç olmuş
Ellerine sağlık. Biraz dolaşmak isterdim. Gereksiz diyen arkadaşlar olmuş, zevk işi olduğunu söylemek isterim...
180km/s yapmaz demeyin. Ben tek silindirde düz yolda 90km/s gördüm. Üstelik motor hafiflesin diyede uğraşmadım neyse o....
Sadece egsoz, kayış değiştim ve karbüratör ayarı... Karbüratörü büyültmedim bile....
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)