Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
9. sayfa BirinciBirinci ... 789101119 ... SonuncuSonuncu

Motoshow 2008 Tüm Fuar Fotoğrafları Burada

REKLAM ALANI
    ilhan1154 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda pcx 125
    güzel bir fuardı ama benim gezim biraz aceleye geldı saat 18.00 da iş e gıtcektım ondan fuardan pek bişi anlamadım
    Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Muharrem ve kariyer planları
    [
    aha muharrreme bak...haco MOD falanmı olcan hayrola...la bulamadınmı başka makina üstüne oturcak...yavrucum sen erkenmi doğdun...7 aylık falanmısın...

o bizim JESSE miydi bi erkek gördüm sanki...

ulan KAPALIÇARŞI ya çevirdiniz moto fuarını be...

fiyat listesi versene CEM ciğim...belkim alırız rozet yüzük falan...olm heç tanıtım yok...yuh bee...

Alıntı ilhan1154 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güzel bir fuardı ama benim gezim biraz aceleye geldı saat 18.00 da iş e gıtcektım ondan fuardan pek bişi anlamadım
    benim iş tamammı len abuzer kadayıf...verdinmi ihsanhakan abine esrarı...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

crayzboyone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Evet resımlerı eklıyen tum abılerıme tesekkur ederım .. Fuar cok guzelmış bellı . Muharrem abım o motorda benlık yer yok sakın alıyım deme Tophaneden besıktasa kadar yurumek zorunda kalırım

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Oh oh fuar zamanı gelmiş de çatmış. Ben buralarda attestatsiyalara hazırlanıyorum...
    Fotografları siz ekledikçe benim içim içime sığmıyor... Hoş yine bir ara tipik ve gereksiz kadın erkek tartışmalarını okuyup biraz kafamı dağıtsam da , aklım hep fuarda...
    Malum uçak bileti bu kadar pahalı olmasa hiç düşünmez gelirdim fuara hafta sonluğuna.
    Bu arada kadın erkek obje mobje türban mürban demişken ; rusya ve amerikanın da içinde bulunduğu uzayda ev inşa etme projesi 2010 yılında bitiyormuş haberiniz var mı... Bu projeye birçok ülke destek veriyor... Proje sonlandığında hamile bir kadın eve yerleştirilecek ve doğum yapacak , doğan bebek de ilk uzaylı bebek olacakmış

Neyse konumuza dönelim... Fuara gidebilenler bol bol tadını çıkarsınlar... Kadınlara da baksınlar... Çünkü kadın güzelliktir... Ne yani kıllı kıllı seni beni mi koysunlar oraya?... MT standını boş bırakmayın... Mehmet (boy) abinin ve Hasan (bambam) abinin motorlarını da incelemek kısmet olmadı. Artık yaza umarım... Kendinize iyi bakın... Ben biraz daha bu konuda durursam kendime hakim olamayacağım.. Iyi geceler
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

-CRiminAL- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Biraz Bilinç Lütfen

Geçen Sene Bilmem ne marka bilmem ne model motoru incelemek için alete yaklaştım.Üstünde bilmem hangi ülkenin vatanaşı olan ve doğallıktan gram nasibini almamış boya küpü bir bayan cins cins hareketler yapıyordu.
    Benim ise amacım motorun silindirine doğru yakın bi inceleme yapmaktı.O bayanı gördükten sonra ne markaya ne de firmaya saygım kalmadı.Hissettiğim tek şey mide bulantısı idi.
    Ne olursa olsun motosiklet bir yaşam biçimidir.Hepimiz araba kullanırız,hepimiz otobüse bineriz,hepimiz yolda yaya yürürüz.
    Ama bazılarımız motosiklet kullanır.
    O fuar resimlerinde arka planlarda kızların teşhir ettikleri vücutlara tuhaf hormonal dengelerinin esiri olmuş bakışları görmemek içten değil.
    Ben oraya manken poposu değil motosiklet görmeye gidiyorum.
    Üstüne top model oturdu diye kimse Arora almaz.(marka karalaması değil yanlış anlaşılmasın)
    Çevresinde Sakallı 50 yaş üstü şef motorcular takılıyo diye de kimse Yamahadan vazgeçmez.
    Motoshow motosiklet ve ürünleri teşhir fuarıdır.Teşhir olaynı konuyla alakası olmayan vatandaşın anlayacağı seviyeye indirmemeliyiz.
    Bunlara prim verdikçe Yeni yetişen genç motorcu arkadaşlarımıza motosikleti sadece kızlara hava atma,artistlik yapma ve kız tavlama aracı gibi tanıtmaktan öteye gidemeyeceğiz.Genç yaşlar tehlikelidir unutmayalım özentiler uğruna 600 lük motorlarla başlayıp genç yaşta hayatını kaybeden kardeşlerimizi hatırlayalarak bu sektörü daha bilinçli bi şekilde kalkındıralım
    .

Lafım Resimleri Çekenlere ve yayınlayanlara değil.Bu zihniyeti normalmiş gibi kabullendiren kuruluşlaradır
    Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
    İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??

worldwideweb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hayırlısıyla ooof ooooof, inş bugün akşam yada yarın sabaha doğru çıkıyorum ankaradan istanbula

muratgergerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Güzel fotolar arkadaşlar emeğinize sağlık...

Motosiklet- Manken motoru tartışmasına girmeyecem.
    (lütfen yorumlarınız kalp kırıcı olmasın)

Bizim aşkımız motosiklet olup başka metarellerle aşk yaşayamayız...

Daha çok foto bekliyoruz....
    İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
    ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Yakında Aroraaa....
    Alıntı babaçi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    patlar
    .......... Ben gidebilsem keşkem de patlasa herşeye değer orası dimi Headquarters (Hasan) abey ?

carlosmarcos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yamahalara takılı kalıyor insan. ilk motorlara sonra mankenlere

VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    resim yükleyen arkadaşlar gerçekten emeklerinize sağlık.. hiç kolay değil o resimleri yüklemek siteye.. helal olsun devam
    Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

Deryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-09
    ben buradaki motorların hepsinden birer tane alacağım ama garajda yerim yok ne yaparsınız :p
    "Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif

Alıntı Deryali adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben buradaki motorların hepsinden birer tane alacağım ama garajda yerim yok ne yaparsınız :p
    benım hatırladıgım kadarıyla senın garajın bıle yok kar yagdı motor dısarda kalmıstı unutmadım

fedos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bir iki lafta ben edeyim ,asıl ana fikirden ayrılmayıp,
    özellikle üzerinde bayan oturmayan motorları görmeye gideceğim yarın .
    bayan görmek istesem başka yerlerde var zaten.
    ayrıca ben motoru aile kültürümün içine de sokmuş biriyim.bu resimleri nasıl anlatabilirim ki onlara. motor resmi çeken kardeşlerime de buradan teşekkürler. son olarakta karışık resimlere tepki vermemek onaylamak anlamına geldiğini sanmıyorum.
    güzel bakan , güzel görür.

canabien - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2002 cbr 600 f
    elinize sağlık arkadaşlar

namk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    harley davidson 2007-mobylette 1967-Honda NX400
    iki arkadaş cuma günü izmirden hareket ediyoruz.cts. mt önünde gelen arkadaşlarla tanışmak isterim..

brody - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GV 250 satıldı
    Alıntı aYe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben şahsen pek sevemedim bu fuarı ama şu neletede bayıldım, sırf bunu bir daha görmek için yine gidicem.

Bu keratanın ingiltere internet sitesini buldum. adresi : http://www.sachsmotorcycles.co.uk/madass.html

50 ve 125 cc.lik iki versiyonu var. 4 vites 105 kilo. 125cc.nin motor gücü 6 kw. maksimum hız olarakta 56 mph yaklaşık 90km. Satış fiyatı 1500 sterlin. çok mantıklı değil ama fiyatını cbr125in ingiltere fiyatıyla oranlarsak yaklaşık 3050 ytl civarında bişey çıkıyor.

Motosikleti
    YbR125
    ahh ahh valla istanbulda olsak bi saniye durmazdım ama olmadı gelemedik neyse emeğinize sağlık süper olmuş
    avatarda en saadaki benm ilk konserim:bounce::P

Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Alıntı VaScO1925 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benım hatırladıgım kadarıyla senın garajın bıle yok kar yagdı motor dısarda kalmıstı unutmadım
    hehe tebrik ederim gerçekten doğru hatırladınız.

İşin şakasını yapıyorum elbette. Ancak gerçekten de imkanım olsa en az 5 tane motosikletimin olmasını isterim.

1-Super Scooter = piaggio nun yeni 800cc lik 65 beygirlik olanı
    2-Super Sooter = beverly 500
    3-Super Sport = Yamaha R6
    4-Super Sport = Yamaha r125
    5-Buna karar veremedim fuarda bakıcam :p

Ekstradan da Bitane harleyim olsun isterdim.

Ancak ben bi tanesine ile yetiniyorum

"HONDA DYLAN" daha jantlara sticker bile çektiremedim ama olsun bi gün tüm aksesuarları tamamlarım artık

Motorun olsunda nasıl olursa olsun...

inşallah hayallerine dileklerine biran önce kavuşursun.. bende bu yaz yzf r-125 düşünüyorum ama enayilik yapmış olurum sanıryorum bu fiyata o fiyata 2006 tertemiz ER-5 alırım daha iyi gibi geliyor ama canımda Super Sport çekiyor :(

Motosikleti
    Yamaha MT-09
    ben yamaha r125'e gerçektende bayıldım. Önceleri türkiye ye gelmeyeceğini öğrendiğimde çok üzülmüştüm. Acaba dedim Amerikadaki tanıdıklardan falan getirebilir miyiz diye düşünürken şimdi türkiye ye gelmesine sevinebiliyorum one fiyat öyle 4500 EURO neredeyse 9 milyar.
    2 sene sonra ikinci elleri falan cbr125'in sıfır fiyatına ancak iner. O zamana kadarda yeni 125 ss ler çıkar.

9. sayfa BirinciBirinci ... 789101119 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler