Motoshow 2008 Tüm Fuar Fotoğrafları Burada
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
Admin
Fuar içinde malesef bu sene interneti ücretli olmuş. 60€+Kdv gibi bir fiyat olduğu için alma gereği duymadık bu yüzden canlı yayın olmayacak.
Fuardan ancak gelebildim konu başlığı almış başını gitmiş, bildiğiniz gibi konu tüm fuar fotoğraflar tartışma yorumla şişirmeyelim. Fuar hakkındaki yorumları diğer konu başlığına aktarılacaktır.
Ayrıca fuardan çekilmiş şu an 500 adet fotoğraf elimde siteye yüklenmeyi bekliyor.
Az sonra...
-
gezmıs kadar olduk cok saolun ...........
-
Garmin standında Zumo modeli varmıydı? Fiyatını bilen varmı?
-
azgurbuz adlı üyeden alıntı
Garmin standında Zumo modeli varmıydı? Fiyatını bilen varmı?
Aslında önünden geçtim ama standa girip soru sormadım.Cumartesi veya pazar gittiğimde fiyat ve ayrıntılı bilgi alırım.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
Skullhunter adlı üyeden alıntı
Fuar içinde malesef bu sene interneti ücretli olmuş. 60€+Kdv gibi bir fiyat olduğu için alma gereği duymadık bu yüzden canlı yayın olmayacak.
Fuardan ancak gelebildim konu başlığı almış başını gitmiş, bildiğiniz gibi konu tüm fuar fotoğraflar tartışma yorumla şişirmeyelim. Fuar hakkındaki yorumları
diğer konu başlığına aktarılacaktır.
Ayrıca fuardan çekilmiş şu an 500 adet fotoğraf elimde siteye yüklenmeyi bekliyor.
Az sonra...
müdür 60euro + kdv bizden daha kıymetli değil herhalde...keşke paraya kıysaydın...bi canlı yayın olsaydı kötümü olurdu...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
en iyi resmi çekeni ödüllendirelim ama ne olur yazılarla yorumlarla burayı kirletmiyelim burada sadece resim olsun nasıl olsa daha aylarca bu fuarı konuşuruz ve ileride resim almamız gerekirse 20 sayfa yazı okumak zorunda kalmayız
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
supper motorlar var cumartesi nasipse oradayım
gül bahçesine girenler gül olmasalarda gül kokarlar ( SUZUKİ --- KATANA )
-
Admin
Teknik olarak canlı yayına deyeceğini düşünseydik internet hizmetini alırdık ama şu an için mümkün değil.
-
erhan abi elindeki resimler için yeni bi topic aççakmısın yokda burdan devammı abi
Drift Religion
fatih şubesi
-
Admin
-
maşallalllllllllllllllllllllllllllll konuyu tam 36 üye okuyo yokmu arttıran
Drift Religion
fatih şubesi
-
arkadaşlar lütfen motosiklet fotolarını çekerken marka ve modelini görecek şekilde çekerseniz bizim gibi uzakta olan motoseverler daha iyi bilgileneceğim. sağolun emeğinize sağlık..............
-
Çok uğraşmışsın belliki Ellerine Emeğine sağlık. Fuara gitmiş kadar olduk sayende.
-
Admin
-
Fotolar için ellerinize sağlık
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
-
ahhh şimdi istanbulda olmak vardı.uçağa binebilsem 1 saniye düşünmem
-
-
Admin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler