Paylasım Için Sagol Cok Guzelmiş
Paylasım Için Sagol Cok Guzelmiş
sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com
valla gidemiyorum diye üzüntümden bir şey yazmayacaktım. lakin hatun muhabbetine dalmış millet. açan açar, bakan bakar.. banane.. herşeyi hallettik bu mu kaldı? kızlar da olsun ister miyim? bilemem, oraya estetik açıdan bana güzel gelen motosikletleri görmek için giderdim vaktim olsaydı; kadınlar içinde de bana güzel gelen olsaydı ona da bakardım. ama ne resmini çekerdim ne de sonra bunun muhabbetini yapardım.
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
sağda olunca bi msj oluo sol sağlam merak etme
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
offf offf ne fuar anasını satayım ya
bittim tükendim ya
Öneride bulunmak istiyorum !
SEVGİLİNİZLE BİRLİKTE SAKIN FUARA GELMEYİN !
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
Bu resimden sonra ya mutasyona uğramış ya da deprem görmüş....
Daha yeni gördüm bu çocuğu ...Buna hiç benzemiyodu.... Eni boyu bir bi adam... Tombalak bişe......
KAndırmış seni.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
lütfen bi resim üzerinde bu kadar durmayınız yazın saçlarımız uzundu bodrumda tatilimdeydim o zaman çekilmiştik abicim yaa hem ben balık etliyim sadece hahahahahha buna kendimde güldüm =)))
al sana yeni foto
alp abim istediğini desin onun canı sağolsun.. herşey söylemeye hakkı var bana büyüğümdür
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Fuar her zamanki gibi süper görünüyor.Fotolar yetmez tek tek çekin motorları kaç motor varsa.
ah ah inşallah gidemediğim son motoshow fuarı olsun :(
o ne be...la bizi niye kandırıyonki...son halin buyasa ALP abinin yanında takıl biraz...kel abinin karizmasından yararlan dicem...
ama oda küpe nedeniyle senden uzak duruyo işte...kaçıyo garip...dedikodu çıkmasın diye...
kask fiyatlarına göz atan oldumu?
airoh sv55' bir bayiide 240 ytl ye buldum acaba fuarda bu rakamdan aşağı inermi?
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
bugun bende fuar alanındaydım gerçekten çok güzel heryer.
ama pazar günü gidecekleri için söylüyorum üstünüze ince elbise giyiniz eger motosiklet kıyafeti ile giderseniz içeride pişersiniz
içerisi çok sıcak birde yürüyünce daha da terliyor insan
demedi demeyin ben bugun üzerimdeki polar mont ile bile terledim.
zaten herkez de montunu eline almış geziyordu.
98 Beygir.....
Ben şahsen pek sevemedim bu fuarı ama şu neletede bayıldım, sırf bunu bir daha görmek için yine gidicem.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
Murat bu mondial'in standındaydı dimi? İlk gördüğümde bana çok tuhaf geldide,sonradan sanki sırf kırmalık bi makina havasına büründü.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Evet öyleydi de panzut beyinliler fiyatını bile bilmiyorlar ama çok şeker yaa, salona vitrine koymak için alasım geldi, resmen rüyama girmeye başladı namussus alet.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
de o sarı alet sachs eskilerin iyi makinelerinden diye biliyom ben...
birde bişi sorcam kimse fiyat falan sormadı acep..
şu ürünlerde şukadar indirim var şunlarda şukadar diye...
yani istanbul dışından gelenler için iyi olurdu böyle bir bilgi...
neyse fuar güzel cmts görcez umarım...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)