Arora F250CS güzel bir şeye benziyor. Bmw nun yandan yemişi.. Hiç fena durmuyor...
Fotoğraflar için sağolun. Gidemesekte burdan idare ediyoruz artık.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Koskoca fuar bu kadar resimlemi bitecek.... Giden arkadaşlar hadi dayanın resimlere....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
yamaha süpermiş......
bu biraz saçmalığa girmiş çok abartı
http://img169.imageshack.us/img169/2048/img0017kj7.jpg
Dalından Kopan Yaprağın Akibetini Rüzgar Tayin Eder
Motosikletin bağırarak hızlanması fark edilmemiz açısından bir avantaj. Bu durumda araba kullanan insanlar "Al işte bir serseri motorcu daha" diyorlar belki, ama bu bizi hiç fark etmeyip üzerimize kırmalarından daha iyidir.
cidden yaa adam kızları cekmiş..
http://img169.imageshack.us/img169/2048/img0017kj7.jpg
Ben sanki bu reimde kıza çok fazla yaklaşmış gibi gördüm..... Perspektif olarak bakmamıştım fotoya.....
Bide anlamadığım aküyle kızın ne bağlantısı var?.... Hani bişeyler aklıma geliyoda acaba o mu?.....
alçak patronum izin vermedi 1 gün bile abi ben de stickerlardan istiyorum ama... bolbol her makadan fotoraf istiyoz abi. sırf racingleri çekmeyin scooterarı da çekin. paso hatun çekmeyin motorları çekin abi yaa özellikle ST kanuni ve kuralkan kanuni'nin fotolarından rica ediyoum mümkünse teşekkürler. gezmiş kadar olcam inşallah
hobaaaa
mt adlı üyeden alıntı
dikkat edersen orda manken var sadece motor yok.. mankensız motora lafımız yok... gercek motorcu önce motora sonra mankene bakar yalan mı
gercek motorcu olmayanlarda oraya bayanları gormeye gıdıyor.. yalansa yalan densın.. bak orda bıton motordan anlamayan adam var.. heleki hafta sonu bak kaç asker olacak orda..
biraz gerçekçi.. ben izmirliyim izmir çocuğuyum motor ustundekı mankenler vız gelır vız gider
evet hani resimler nerde??? dahala şu 250lik ninjayı tam inceleyen yokmu
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
uyarılara dikkat....
naptın yaptın fırçayı yedin sonunda...hep kakara kikiri yapıyon...herkes her an aynı psikoljide olmuyor bazen...ama dikkat et haco...biri çıkar ağır hakaretler eder...değmez...yani hayatı ciddiye almak lazım...sen yine beni sallama ama kulağına küpe olsun...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Fırçayı atana bir bak hele.......
Motosikleti: Honda CBR 125R
Kan Grubu: A Rh+
adam 2005 te üye olmuş bayağı bir katılım gerçekleştirmiş.... Şimdi fırça atmaya hakkı var sanıyor....
Sende ışık tut adamlara... Sinama fenercisi seni...
bende bugün gittim motorlardan çok kızlar öne çıkıyor
Cbr 125 :bounce:
Arora F250CS ilginç ve dikkat çekici olmasına rağmen asıl Çinli bombası Mondial'de bence.Cumartesi gittiğimde detay lı fotolarını çekeceğim.400cc,su soğutmalı bir scooter getirmişler.34nm tork yazıyodu ama güç verilmemiş.O torkla ilintili olarak en az 30hp olması gerekir.Getirirlerse baya ses çıkaracak gibi.
Scooter eksenli araştırma yaptığım için en çok tutulduğum GP800 oldu.O ne makina be! GP800'ü geçmek için çok uğraşacaklar galiba.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)