Resimli Mesajları Alıntı Yapmayın
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
evet yararlı bi bilgi olabilir 359 tane resim var 1. sayfada sadece
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Anlatmak istediğim anlaşılmamış laf işe gelen yere çekilmiş..
Tuba bir başlık açtı metehan başta bi kaç üye saldırdı .. neden???? tubaya vurmak kolaydı ondan..
bu gün bir çok insan gezdi fuarı tabiatıyla o mankenlerin resimlerinide çektiler doğal olan bu çünki .. tubada daha sonra muhtemelen konu dışına çıktığı için kilitlenen başlığa resimleri eklerken kötü niyetle eklemedi..
ha şimdi vur tubişe skull veya yönetimin açtığı başlığa sessiz kal olmazzz.. hemen eklenen ilk resimlerin ardına yazacan ayıp değilmi diye ..doğrusu bu olduğundan değil.. fikirlerine sahip çıkabilmek açısından yazacan .. ama yazamassan bana ahlak bekçiliği yaptığında gülerim ...
ha mete ikide bir beni atamassın diye mesaj yazma .. kurallar belli benim seni atmak gibi takıntım yok .. kurala uymassan atılırsın bu kadar basit..
kadın vicudu her zaman görsel güzellik olarak kullanılmıştır.. değil otomotiv ve motor sektöründe .. yiyecek içecek fuarlarında dahi.. ben dünya görüşü olarak bu konuya olumlu bakanlardanım..
Yani özüm sözüm bir .. herkesinde özü sözü bir olması dileği ile
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Abi arzu edersen senin dünya görüşünle bağlantılı bazı ülkeler var...
Mesela RUSYA...orada bu düşünceli insanlar fazla...
veya Hollanda Amsterdamda her şey serbest...
bizim memleket bu abi ...
hani ya sev ya terket gibi değil ama oralarda prim yapar bunlar...orada yaşayabilirsin...
belkide Marmaris Küçük RUSYA olmuş bu turistlerle...ondan sana her memleket aynı gibi geliyor olmasın...
ayrıca tubişide çok severim...aramızda görüş ayrılığı dışında bir sorun yok...Tubişe nazımız geçiyor belki ondan yazdım o gün...başkası olsa muhatap bile almazdım...
ben bu hatunlardan utanıyorum...kendileri veya hemcinsleri utanmıyorsa benim sorunum değil bu...
sözün özü..buralarda salyangoz kimse satmasın...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
valla gelen resimlere tepki oranı %10 gibi yani azınlıkta olan ben değilim ... % 10 için gidecek iran var suudi krallığı var.. var yani
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Yeter yaww, küçüğüz diye iyi bee..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Bir ara fuardan canli görüntüler veren topicler vardı bu fuarda olmayacak mı? Bizim standın durumunu merak ediyoruz ? Kim geliyo kim gidiyo
Olm iyice dağıtıın... Konu falan kalmadı....
Nerden çıkarıyorsun bu fikirleri?... 1970 li yıllara gelene kadarki bayanların giyim tarzlarıyla şimdikilere bir bak.... Bu zihniyet bizim zihniyetimizmi....
Ne olduysa 70 lerden sonra oldu aşırı islamcı kesimin baskılarıyla bu hale geldik.... Evvelden bu kavgalar varmıydı?....
Biz senin dediklerinden değiliz... Bizim memleketimiz bu... Laik ve Cumhuriyetine sıkı sıkıya bağlı insanlarız... Kendini bilen insanlar bu gibi resimlerle fikirlerini zaten bozmazlar....
O zaman senin dediğin gibi olsun..Kendini bu resimlerle bozanlar Go Home...
Burası Türkiye.... Modern bir ülke...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
yaw yeter millet amma polemik yaptınız heee
yorum yapmak gereksiz herkes sonuçta resim yüklüyor siteye çırılçıplak resim yüklenmediğine göre problem yok isteyen bakar resimlere istemeyende bakmaz bu kadar basit
herkese keyifli fuar gezisi dilerim resimlerden rahatsız olanlar zaten fuarda gelmez olur biterhehehehe
alp abi bide mesaj versemiydin Türkiye laikdir laik kalacak diye hehehehehe
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Resimli Mesajları Aıntı Yapmayın
Konuyu Blmem Kaç Üye Okuyor Kısmını Mesaja Kopyalayıp Başlığı Şişirmeyin
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
ayarlardan quote özelliğinden image ci çıkaramıyozmu olci ...
sadece bu başlık için değil forum geneli için hayırlı olur valla
adam 50 resim ekliyo diğer üye tüm mesajı quote edip bravo çok iyi gezi diyo
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)