Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345614 ... SonuncuSonuncu

Motoshow 2008 Tüm Fuar Fotoğrafları Burada

REKLAM ALANI
    tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Alıntı POWER150 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nasıl güzel pozlar onlar öyle maşallah hatunlar da bir güzel poz vermişler sen de iyicene yakından çekmişsin yani insanın yüreği hoplar yaww. Motorlar bahane hatunlar şahane olmuş yaniii maşallah hepsi de taş gibii keşke ben de gidebilsemm
    Aha buyur burdan yak..
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı POWER150 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Headquarters (HASAN ) abi fotolarına bayıldım abi yawww))) Nasıl güzel pozlar onlar öyle maşallah hatunlar da bir güzel poz vermişler sen de iyicene yakından çekmişsin yani insanın yüreği hoplar yaww. Motorlar bahane hatunlar şahane olmuş yaniii maşallah hepsi de taş gibii keşke ben de gidebilsemm
    Ya arkadaş alıntı yapmayın..Zaten zor açılıyor sayfa..Hangisi yeni konmuş bilemiyoruz....

Biraz özen gösterelim....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    Resimli Mesajları Alıntı Yapmayın
    "normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"

VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    evet yararlı bi bilgi olabilir 359 tane resim var 1. sayfada sadece
    Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Anlatmak istediğim anlaşılmamış laf işe gelen yere çekilmiş..
    Tuba bir başlık açtı metehan başta bi kaç üye saldırdı .. neden???? tubaya vurmak kolaydı ondan..
    bu gün bir çok insan gezdi fuarı tabiatıyla o mankenlerin resimlerinide çektiler doğal olan bu çünki .. tubada daha sonra muhtemelen konu dışına çıktığı için kilitlenen başlığa resimleri eklerken kötü niyetle eklemedi..

ha şimdi vur tubişe skull veya yönetimin açtığı başlığa sessiz kal olmazzz.. hemen eklenen ilk resimlerin ardına yazacan ayıp değilmi diye ..doğrusu bu olduğundan değil.. fikirlerine sahip çıkabilmek açısından yazacan .. ama yazamassan bana ahlak bekçiliği yaptığında gülerim ...

ha mete ikide bir beni atamassın diye mesaj yazma .. kurallar belli benim seni atmak gibi takıntım yok .. kurala uymassan atılırsın bu kadar basit..

kadın vicudu her zaman görsel güzellik olarak kullanılmıştır.. değil otomotiv ve motor sektöründe .. yiyecek içecek fuarlarında dahi.. ben dünya görüşü olarak bu konuya olumlu bakanlardanım..

Yani özüm sözüm bir .. herkesinde özü sözü bir olması dileği ile
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı BBRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Anlatmak istediğim anlaşılmamış laf işe gelen yere çekilmiş..
    Tuba bir başlık açtı metehan başta bi kaç üye saldırdı .. neden???? tubaya vurmak kolaydı ondan..
    bu gün bir çok insan gezdi fuarı tabiatıyla o mankenlerin resimlerinide çektiler doğal olan bu çünki .. tubada daha sonra muhtemelen konu dışına çıktığı için kilitlenen başlığa resimleri eklerken kötü niyetle eklemedi..

ha şimdi vur tubişe skull veya yönetimin açtığı başlığa sessiz kal olmazzz.. hemen eklenen ilk resimlerin ardına yazacan ayıp değilmi diye ..doğrusu bu olduğundan değil.. fikirlerine sahip çıkabilmek açısından yazacan .. ama yazamassan bana ahlak bekçiliği yaptığında gülerim ...

ha mete ikide bir beni atamassın diye mesaj yazma .. kurallar belli benim seni atmak gibi takıntım yok .. kurala uymassan atılırsın bu kadar basit..

kadın vicudu her zaman görsel güzellik olarak kullanılmıştır.. değil otomotiv ve motor sektöründe .. yiyecek içecek fuarlarında dahi.. ben dünya görüşü olarak bu konuya olumlu bakanlardanım..

Yani özüm sözüm bir .. herkesinde özü sözü bir olması dileği ile
    Abi arzu edersen senin dünya görüşünle bağlantılı bazı ülkeler var...

Mesela RUSYA...orada bu düşünceli insanlar fazla...

veya Hollanda Amsterdamda her şey serbest...

bizim memleket bu abi ...

hani ya sev ya terket gibi değil ama oralarda prim yapar bunlar...orada yaşayabilirsin...

belkide Marmaris Küçük RUSYA olmuş bu turistlerle...ondan sana her memleket aynı gibi geliyor olmasın...

ayrıca tubişide çok severim...aramızda görüş ayrılığı dışında bir sorun yok...Tubişe nazımız geçiyor belki ondan yazdım o gün...başkası olsa muhatap bile almazdım...

ben bu hatunlardan utanıyorum...kendileri veya hemcinsleri utanmıyorsa benim sorunum değil bu...

sözün özü..buralarda salyangoz kimse satmasın...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

valla gelen resimlere tepki oranı %10 gibi yani azınlıkta olan ben değilim ... % 10 için gidecek iran var suudi krallığı var.. var yani
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Motosikleti
    valla gelen resimlere tepki oranı %10 gibi yani azınlıkta olan ben değilim ... % 10 için gidecek iran var suudi krallığı var.. var yani
    o yobaz ve dar kafalı Araplarada lanet olsun...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Yeter yaww, küçüğüz diye iyi bee..
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    Bir ara fuardan canli görüntüler veren topicler vardı bu fuarda olmayacak mı? Bizim standın durumunu merak ediyoruz ? Kim geliyo kim gidiyo

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi arzu edersen senin dünya görüşünle bağlantılı bazı ülkeler var...

Mesela RUSYA...orada bu düşünceli insanlar fazla...

veya Hollanda Amsterdamda her şey serbest...

bizim memleket bu abi ...

hani ya sev ya terket gibi değil ama oralarda prim yapar bunlar...orada yaşayabilirsin...

belkide Marmaris Küçük RUSYA olmuş bu turistlerle...ondan sana her memleket aynı gibi geliyor olmasın...

ayrıca tubişide çok severim...aramızda görüş ayrılığı dışında bir sorun yok...Tubişe nazımız geçiyor belki ondan yazdım o gün...başkası olsa muhatap bile almazdım...

ben bu hatunlardan utanıyorum...kendileri veya hemcinsleri utanmıyorsa benim sorunum değil bu...

sözün özü..buralarda salyangoz kimse satmasın...
    Olm iyice dağıtıın... Konu falan kalmadı....

Nerden çıkarıyorsun bu fikirleri?... 1970 li yıllara gelene kadarki bayanların giyim tarzlarıyla şimdikilere bir bak.... Bu zihniyet bizim zihniyetimizmi....

Ne olduysa 70 lerden sonra oldu aşırı islamcı kesimin baskılarıyla bu hale geldik.... Evvelden bu kavgalar varmıydı?....

Biz senin dediklerinden değiliz... Bizim memleketimiz bu... Laik ve Cumhuriyetine sıkı sıkıya bağlı insanlarız... Kendini bilen insanlar bu gibi resimlerle fikirlerini zaten bozmazlar....

O zaman senin dediğin gibi olsun..Kendini bu resimlerle bozanlar Go Home...

Burası Türkiye.... Modern bir ülke...

PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    ..... .

Super Moderator Alper_tim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KIA SPORTAGE
    yaw yeter millet amma polemik yaptınız heee
    yorum yapmak gereksiz herkes sonuçta resim yüklüyor siteye çırılçıplak resim yüklenmediğine göre problem yok isteyen bakar resimlere istemeyende bakmaz bu kadar basit
    herkese keyifli fuar gezisi dilerim resimlerden rahatsız olanlar zaten fuarda gelmez olur biterhehehehe

alp abi bide mesaj versemiydin Türkiye laikdir laik kalacak diye hehehehehe
    motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter

Motosikleti
    Geçenlerde tubiş bi başlık açmış ve birtakım üyelerden tepki toplamıştı. Ki onlar çizimdi şimdi onlardan aşağı kalmayacak fotoğraflar var .. bakıyomda namus bekçileri ağızlarının suyu akarak resimlere bakıyolar.. herhangi bir tepki mesajı gelmediğine göre durum budur .. noldu namus elden gitti.. ahlak değerlerimiz kökünden sarsıldı.. nerdesiniz ey ahali ...

başlığı açan skull olunca konuşmak zormu oluyo .. tubiş açsaydı vurmak dahamı kolaydı ...,

Düşündürücü değilmi???

neyse resimler çok güzel gelemediğime cidden üzüldüm daha çook resim isterük .. firikik yakalayamamışsınız henüz ....

polemiği ateşleyen fişek mesaj burada...cevap verildiğinde adı polemik oluyor...

Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    Resimli Mesajları Aıntı Yapmayın

Konuyu Blmem Kaç Üye Okuyor Kısmını Mesaja Kopyalayıp Başlığı Şişirmeyin
    "normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"

ayarlardan quote özelliğinden image ci çıkaramıyozmu olci ...
    sadece bu başlık için değil forum geneli için hayırlı olur valla
    adam 50 resim ekliyo diğer üye tüm mesajı quote edip bravo çok iyi gezi diyo

Motosikleti
    F 650 GS
    Alıntı ELINT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir ara fuardan canli görüntüler veren topicler vardı bu fuarda olmayacak mı? Bizim standın durumunu merak ediyoruz ? Kim geliyo kim gidiyo
    Benim yazdıgım mesajı sallayıp yanıt verme geregi duyan bir yetkili var mı?

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    polemiği ateşleyen fişek mesaj burada...cevap verildiğinde adı polemik oluyor...
    Sen de hazır kıta bekliyodun zaten.....

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ELINT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim yazdıgım mesajı sallayıp yanıt verme geregi duyan bir yetkili var mı?
    Olacak Gökhan olacak Herşey ayarlansın,o da olacak..Olduğu zaman tekrar duyurusunu yapacağız.

Motosikleti
    F 650 GS
    Alıntı forrap adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Olacak Gökhan olacak Herşey ayarlansın,o da olacak..Olduğu zaman tekrar duyurusunu yapacağız.
    Evet uzun çabalar sonucu birisi cevap verdi

Sagol

4. sayfa BirinciBirinci ... 2345614 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler