ben ve metehan(iki kymco fanatiğinin kawasaki standındaki buluşması)
By obsession29
By obsession29
ben ve metehan(iki kymco fanatiğinin kawasaki standındaki buluşması)
By obsession29
By obsession29
hocam noldu piyango bileti bişey çıktımı...bende aldım amorti bile yok...
herkese güler talih bize Kör Salih...
peytıncım o fotolardaki halim ne...yav insan bi der üstümü başımı toparlarım...bel çantam falan kötü çıkmışım abi ya...
eniştene selam ilet...hondacı...bizden olur kendisi...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
baboli takıldığın şeye bak yahu,sen söyleyene kadar dikkatimi bile çekmedi inanki,bence güzel bir foto,hem biliyorsunki fotoğrafı ben çekmedim güzel çıkmış,güzel
tip bozuk kılık bozuk abi...yakışmadı bana...neyse kalbim güzel ya yeter...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
serdar hocam bende değerli eşinizle birlikte sizi gördüğüm için çok sevindim tekrar görüşmek üzere.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
abi kızlara hasta oldum
süper bi fuarmış ya keşke gidebilseydim yaa
Youtube / 54by1302 - Facebook: ''moto sticker 54'' , ''moto şerit'' ,'bajaj pulsar sticker'', ''moto çerçeve'' - Instagram / motosticker54
arkadaki bıyıklı abinin fuara geliş amacı GÖZLERİNDEN okunuyo...
kızlar arka tarafı dağıtmış... insanlar fuardan çıkınca "nasıldı abi fuar?"sorusuna ="offf beee süperdi(kızlar)"tarzında cevap veriyo
bizde oleeeyy yeni modeller süper 125 lik gelmiş mi acaba ? honda yeni bişey cıkartmış mı falan filan yorum yapıyoruz...
FUARA GİDİŞTEKİ AMAÇ MOTOR OLMALI !!!(mekanik motor)
--ULAŞIM=BİR YERDEN DİĞERİNE EN GÜVENLİ ŞEKİLDE GİTMEKTİR.--
(HIZLI VEYA HAVALI DEĞİL)
off ben orda olsaydım kesin dışarı atılırdım hepsinin üstüne binerdimde ondan özellikle KTM EXC lere
Çok güxrl motorsikletler var ,orda olup onları görmeyi isterdim.
2008 Yamaha fz6/S 07bdr48
2004 Honda Beat 07ayy36
[I]emircanalp@hotmail.com[/I]
yaşasın motorlara binmek :D:D:D:D
[B]K[/B]-aza [B]A[/B]-nında [B]S[/B]-izi [B]K[/B]-orur.... :cat:
honda herzaman ki gibi diğerlerini elinin tersiyle itip 1 numara ya oturmuş
HONDA HAYAT ONDA
fortculuktan sonra hortculuga mi merak sardin , forumda bir sen eksiktin, her hortun sana ....
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)