Allah'tan baklava sevmiyorum.. Şekerpare isterim seneye Anteppppp..
Allah'tan baklava sevmiyorum.. Şekerpare isterim seneye Anteppppp..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
kanka inanırmısın bu tatlı İstanbulda Güllüoğlundan başka bi yerde yenmez...
sizin oraları bilmem...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
halis mulissssss İZMİR baklavası abiiiii gittim aldım bi güzelde yedim kıskananlar çatlasın
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
göstermeyin şu baklavayı kardeşimmm canımız çekiyo
[B]Bu sene benim olsun :wiinkk::wiinkk: [/B]
VaScO1925 boğazında kalmasın o baklava hain adam hani bize
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
yaw baklavayı hangi ara götürdünüz bana teslim ettiniz arkaya koydum
bi yere gittim geri geldiğimde hiç bişe kalmamıştı haber vermeden yemişsiniz walla hehehehe
afiyet olsun arkadaşlar resimlerle avunuruz bizde napalım hehehehee
tüm gelen MT üyelerimizin yüreklerine sağlık çok iyi dostluklarımız oldu
harikasınız teşekkürler her şey için
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
eee yuh yani sisecek bir yerlerimiz :D tamda oylen saati canimda nasil cekti :D herkese afiyet bal seker olsun. ,benim fuar maceram buruk gecti yaza düğünüm var iki işi bir araya soktuk gelinlik ağır basınca fuar yalan oldu 1,5 saatte kosa kosa dolandık cıktık ama iyi tecrube oldu bilenle gidip zaman olması lazımmış.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Aydemir abi geliooooom oyy oyy oyyy oyyyyyyyyyy abi bizimki tatlı olsun işte biyermin şişmesini önledim az bucuk
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
noluyo ya burda. olan var olmayan var.
t shirt ume damladı salyam... (yalan degil)
forumlarda bu tip fotoraflar yayımlanmasına son derece karşıyım...
4 tekerleğin konforu, 2 tekerleğin tadı...
haco Güllüoğlunun baklavası Antep baklavasından bile üstün iyimi...adamların laboratuvarı var haco...birde sırları var...Coca Cola sırrı gibi bişey bu yani...
haco dişler nanay zaten...aman bana tatlı demeyin nolur...
şimdi paşam sen eğitimcisin...insana eğititim verirsin alır...bunlar insan değil...
Sirk Eğitimi verirsek 2 numara belki kaparlar...oda yiyecekle...Allah akıl vermiş ama düşünme yetisi vermemiş...yapılcak olay şu...
bu kişileri 90 m2 odaya kapatıp tekno volümü vererek önce sağırlaştıracaksınki birdaha hayatın doğanın sesini kuş seslerini duyamayacaklar...sonra üremelerini önleyeceksin...sonra salıcaksın ormana...orda ait oldukları yaşam tarzında yaşasınlar...
abi bu ne yaa Fuar Fotorafları ... BaklavaLar Falan... Bidaha Ki sene Mangalı Hazırlayında Tekirdağdan Köfte Getireyim Köfte Pişirelim Hoca :D Gerçi köfte için Fuarı Beklemeyede Gerenk Yok Ya Neyse
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)