Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
22. sayfa BirinciBirinci ... 122021222324 ... SonuncuSonuncu

Motoshow 2008 Tüm Fuar Fotoğrafları Burada

REKLAM ALANI
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı APV41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    senin çenene bağlamak lazım belliği her sene tek HATA bulan sensin yakalayamadım seni fuarın kapısındaydın biz çıkarken seni gördük ama camlar kapalıydı sesimizi duymadın bende arkadaşlara anlattım yolda senin KÖYÜN DELİSİ olduğunu
    abi arkandan beni yolladılar takip et kaybolur falan dediler...48 lik çanta siparişi vermişler ama çanta diye kask alabilir sahap çık dediler...elinden tut kaybolur dediler..valla..
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Mert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA R1 ;)
    Alıntı tugcetugce adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tubiş bana mayıs sonuna kadar izin ver izmir ve antalya yollcukuğuna çıkıcam arada senide arada çıkarmış olurum
    sana özel bir gezi olur
    Heee bu arada 1 buçuk ay sonrada bi süprüz olabilir şişşş aramızda he
    amma aranızda kalmış hee
    RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE

APV41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi arkandan beni yolladılar takip et kaybolur falan dediler...48 lik çanta siparişi vermişler ama çanta diye kask alabilir sahap çık dediler...elinden tut kaybolur dediler..valla..
    onun hesabı burada görülecek zaten

eski bir atasözü derki;
    yalancı şıracının şahidi bozacı peşime taktığı adama bakılırsa kesin idam gerekiyor
    MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
    nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
    CENGOMOTO

Motosikleti
    Alıntı VaScO1925 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    [

Metehan bakta gözün karizma görsün............. ben susuyorum fotoğraf konuşsun........
    yahu Turuncu mont giyen hiç tanıdığım yoktu inan...vallahide bak...yok böle bir zevk...oranjjj turanjj şekli...Ankara havasını almış adam demek İzmire gelince böle sapıtıyor...

onun hesabı burada görülecek zaten

eski bir atasözü derki;
    yalancı şıracının şahidi bozacı peşime taktığı adama bakılırsa kesin idam gerekiyor

valla sor abe...bide şey dedi...İzmir grubuna liderlik yapıyor...milletin başını yakmasın vs...hoş şeyler değil tabi bu söylentiler...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

APV41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    yahu Turuncu mont giyen hiç tanıdığım yoktu inan...vallahide bak...yok böle bir zevk...oranjjj turanjj şekli...Ankara havasını almış adam demek İzmire gelince böle sapıtıyor...

valla sor abe...bide şey dedi...İzmir grubuna liderlik yapıyor...milletin başını yakmasın vs...hoş şeyler değil tabi bu söylentiler...

way demek bunuda söyledi ben şimdi en yakın zamanda onu bir mangalda sucuk partisine götürüp alkole boğmammı
    MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
    nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
    CENGOMOTO

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    Konuyu Toplam 33 üye okuyor. (33 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
    06bluedragger, VaScO1925, canercidam, ERYİLMAZ, Mert, cony007, erdincpolat, angelmen58, kadsal, iceice, TyyR, suzukici, sturmovik, bur-k@, wozzy, CRAZYUSUFCUK, alonso, muratgergerli, cico88, feritsolak, cem-beat, Huckle, MR.LONELY, harved, redlineriderr, Pınarr, ahmetnr, AS_DOPER, rapunzel, eencetin, odokdok, Nemrut, Marv

ehi ehi fuar baya kitlemiş sizi buraya..

Motosikleti
    Cumartesi geldiğimde...şunu farkettim...

Sitenin Basın Halkla İlişkiler Sorumlusu ihsanhakan...

Site Koordinatörü Fetişist Kırbac Güzeli Atilla...

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Jesse...

Site Moto Test Sorumlusu BOY Memo..

bu görevlere yakışmışlar...

herkesin eline ayağına sağlık...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    antalyayada fuar isterüük..

Motosikleti
    en dandik motor motorsuzlukdan daha eyidir :))
    way demek bunuda söyledi ben şimdi en yakın zamanda onu bir mangalda sucuk partisine götürüp alkole boğmammı
    abi benide götür bi sucuk partisine kafaları birlikte çekelim naasıl olur

Alıntı Skullhunter adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mt standında belliğini unutan arkadaş bana ulaşsın
    abi ben MT standığı ile ilgili hiç bişey hatırlamıyorum bana biri pazar ne yaptığımızı anlatsın
    [B]Bu sene benim olsun :wiinkk::wiinkk: [/B]

Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya dalgınlıktan işte unutmuşum.... Naaparsın ortalık çok karışıktı da....
    alp_tunay yazık yazık sana hiç yakıştıramadım. o benimdi

Erhan o bellik benim abi. Bİr ara standa bırakmıştım çıkarken unutmuşum.

Bu arada fuarda kaskını dizliklerini hatta motorunu unutanlarda var mı Her türlü sahip çıkılır

Gaziantep İl Temsilcisi AYDEMİR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    O Bir Goldwing 1800 cc Birde Yamaha 250 cc
    GAZİANTEP MT den 5 kişi olarak fuardaydık sagolsun ummet abi geldi aldı bizi sabah saat 6:30 da havalimanından (teşekürler ümmet abi)
    sonra İZMİR MT ile kahvaltıya gittik güzel bir ortamdı hepsıde cana yakın insanlar sonrası fuar...

bu forrap da doymak nedir bilmiyordünyanın baklavasını mideye indirdi nede olsa antep baklavası taniştıma memlun oldum tuncer kardeşim

FUARDA TANİŞTİGİM TÜM MT ÜYELERİNE CANA YAKINLIKLARINDAN DOLAYI TEŞEKÜR EDERİM...
    HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
    O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )

Motosikleti
    hocam gerçekten baklava ve şekerparaye laf yoktu tuncer abi ile malı iyi götürdük(murat yani ben ) ben nedense 5 baklava ve 7 şekerparaden sonra bi kesildim sonra coca cola zero standında cola dağıtım saati gelmiştiki gittik bide ne görelim tanrının kırbacı (atilla abi ) cola standında cola işine girmiş ordan sıraya girdik colamızı alıp keyfimize baktık bu arada atilla abi saçının sağa tarafındaki MT yazısı güzel olmuştu umarım bu yazdığımı okur ayrıca tüm gaziantep MT'ye saygılar bir dahaki fuarda inşllah tekrar görüşürüz

VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    işte gizlice geldiğim fuardan resimler

nasıl ama
    Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V STROM DL 650 Esmeralda
    harika bir paylaşım...
    teşekkürler emeği geçen herkese

Motosikleti
    Alıntı AYDEMİR adlı üyeden alıntı Mesajı göster

:
    Bizim apti kız Tuçe kendinden geçti...demekki bir ayıntap baklavasına yelkenler suya iniyor...öğrenmiş olduk...şimdiki kızlarda bi garip

Aydemir Hoca İstanbullu bir MT üyesi olarak teşekkür ediyorum..İzmir MT yi göremediğim için hediyelerinide göremedim...

Motosikleti
    Bizim apti kız Tuçe kendinden geçti...demekki bir ayıntap baklavasına yelkenler suya iniyor...öğrenmiş olduk...şimdiki kızlarda bi garip

Aydemir Hoca İstanbullu bir MT üyesi olarak teşekkür ediyorum..İzmir MT yi göremediğim için hediyelerinide göremedim...
    mete han abi o baklava'dan sende yeseydin sende kendinde geçerdin ben sana pazar günü ayırdım sen gelmeyince senin yerine ben yedim umarım kızmadın

Motosikleti
    Alıntı sansür adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mete han abi o baklava'dan sende yeseydin sende kendinde geçerdin ben sana pazar günü ayırdım sen gelmeyince senin yerine ben yedim umarım kızmadın
    benim zamanımda kızlar kolasına katılan uyku ilacından kendinden geçerdi...zaman çok değişti...

Ama ayıntap baklavası adamı lezeetden götürür valla...2 dakkada Nırvanaya ulaştırır...sen hiç ayıntap sofrasına oturdunmu...üzerine mutfak tanımam...

Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    Alıntı AYDEMİR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    GAZİANTEP MT den 5 kişi olarak fuardaydık sagolsun ummet abi geldi aldı bizi sabah saat 6:30 da havalimanından (teşekürler ümmet abi)
    sonra İZMİR MT ile kahvaltıya gittik güzel bir ortamdı hepsıde cana yakın insanlar sonrası fuar...

bu forrap da doymak nedir bilmiyordünyanın baklavasını mideye indirdi nede olsa antep baklavası taniştıma memlun oldum tuncer kardeşim

FUARDA TANİŞTİGİM TÜM MT ÜYELERİNE CANA YAKINLIKLARINDAN DOLAYI TEŞEKÜR EDERİM...
    Aydemir abi baklavalar ve fuara gelip standımızı ziyaret ettiğiniz için teşekkürler. Tanıştığımıza çok memnun oldum. Gaziantep MT yi her zaman bekliyoruz.

VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    metehan bizim bilader kilis' ten gelin getirdi her cumartesi evde bi sofra var azın uçuklar kebaplar mebaplar ohoo
    baklava canım çekti şerefsizim.. şimdi gidip alıcam abi resminide eklicem inaaat
    Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

Motosikleti
    Alıntı VaScO1925 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    metehan bizim bilader kilis' ten gelin getirdi her cumartesi evde bi sofra var azın uçuklar kebaplar mebaplar ohoo
    baklava canım çekti şerefsizim.. şimdi gidip alıcam abi resminide eklicem inaaat
    abi bi porsiyonda bana yollasana neyse kargo parası veririz yahu olmadı sen onu 2,5 porsiyon yap ama karışık olsun hepsinden azar azar

22. sayfa BirinciBirinci ... 122021222324 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler