İnşallah bende alırım Bülent..
İnşallah bende alırım Bülent..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
ayyy taktı yine bizimki...Taaası geldi yine...
bu arada biz motorcular özgür adamlarız ya...PAzar günü fuar ortamı tahmin ettiğim iğne atsan yere düşmez durumundaydı...daral geldi inanın...müzik desen gürültü patırtıyı yapan esas nedendi...
2Teker standının önünden geçiyorum...Ayşe Şule Hanım Kızımın yanında 2 tane hoparlör Kıraç çalıyor...Ayşemm çalıyor...yahu sayın oğlu sayın görevliler ne konuşulduğunu duyamıyoruz..ben önünden geçiyorsum sadece ama..bir hayranı olabilecek kapasitede değilim henüz...Nirvanaya ulaşmadığımdan önünde geçerken göz ucuyla bakıyorum...imza isteyen süper hayranlarıyla bağırarak anlaşıyor...biraz kısın Allah rızası için...
akıl sağlığını yitirircezine tekno parti verdi bazı standlar..Burasıda Polonya Varşova ya...dum tıs dum tıs...
Bazı şovlarda Amsterdamda hissettim kendimi...bira serbestti zaten...tek eksiğimizi uyuşturucuydu...bu arada ben Bira içen kişiyim he...sofu değilim yani..ama fuarda içmem...içendende motor kullanırsa tiksinirim..
ulan bi desibel anlayışınız yokmu...burası Laılamı zurnikler...çoluk var çocuk var benim kulağım 2 ameliyat geçirmiş sol kulağım zaten duymaz beynimi zonklattınız insan kılığındaki zombiler...hakkın varmı buna...var...beni oraya kimse zorla götürmedi dimi..kendi patilerimle gittim dimi...
lan motor alıcam şunun sesini kısda bişey sorayım kendimi yırtmadan insancıl bir şekilde...Allah sana akıl vermiş kıstır biraz sesi...
biz ne zaman öğrenicez bu işleri...İNSAN lara yakışır şekilde organizasonu nasıl öğrenicezde yapacağız...ÇIKIŞ ı bulamıyorum...ÇIKIŞ yazan dev bir ikaz lambası olmak zorunda...acil çıkışı nerde...
fuarda yüzlerce içinde benzin olan makina var...bir patlama...bir parlama...bir panik anında nasıl çıkışa yönlenicez ey Ademoğlu Badem kafalı adamlar...
bir panik olduğunda 50.000 kişi birbirini nasıl ezer düşünen varmı ..yok..
ama alnınızın akıyla çıktınız bu Cumartesi Pazarı kılığındaki fuarın içinden değilmi...tık hangara 50.000 kişiyi olsun bitsin dimi...
nası fuarcılık anlayışı hiç çözemem...bu fuarcılığıda çözemedim...
Fuarcııııııııı geldiiiii haanımmm adamı bunlar...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Tuttum bu lafı, TA'aaam geldi
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
fuarda gezerken bibaktım bizim parpali (suna)motosikletclubın prensesi,iyilik meleğim benim çok emeği var üzerimde. gerçek bir kötügün dostu tam anlamıyla.kafayı motora takmış alcaz ona bitane 250 cc çokta güzel durmuş motorun üstünde nasılsa ehliyette cepte aynıgün aldık ehliyetleri.
antep mt den aydemir ve arkadaşı fuar için gelmişler istanbula kendileri için pekbişey yapamadık ama umarım memnun ayrılmışlardır tekrar bekleriz
bu kare bidaha böle denk gelmez ist mt,izmir mt,antep mt zonguldak mt hepimiz biarada
izmir mt yi arada yalnız bıraktık ama artık kusura bakmasınlar sonuşta iyi vakit geçirdik geldikleri için hepsinin ayaklarına sağlık.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
allah nice fuarlara eriştirsin arkadaşlar. inşallah kimsenin kalbi kırılmamıştır. tek temennim o'dur herkese kazasız sürüşler dilerim. yeni sezon herkeze hayırlı olsun.
Hadi Bakalım... En SOnunda Fuar da Bitti..İşin Yoksa bekle artık 1 yıl daha
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
Mt standında belliğini unutan arkadaş bana ulaşsın
benim hiç belliğim olmadı abiii....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Mükemmeldi herşey gerçekten.Emeği geçen herkese teşekkürler..
İstanbul lu arkadaşlar ve diğer şehirden gelen herkes elinden geleni fazlasıyla yaptı.
İstanbul bu işe çok güzel ev sahipliği yaptı,isim anarak teşekkür etmeye kalkarsak uzun bir liste tutar.Tabi ki bazı arkadaşların ap ayrı ilgisiyle karşılaştık,çok güzel ağırlandık cidden..O yüzden isimlerini yüreğimize kazıdığımız dostları tekrar buraya kazımasak da olur diyorum,herkese teşekkürler.
En yakın zamanda biz de onları ağırlamak istiyoruz,biliyorlar.Gelecekler de,bekliyoruz
Bir çok arkadaşla sohbet etme,hatta sıcak sohbet etme fırsatını bulduk Siteden anladığım gibiler gerçekten de hepsi,çok değerli dostlar..
Sizleri görmek güzeldi dostlar,atılan bu ilk adımlar koca maratonları ateşleyecek biliyorum.
vee
MT Forever
Diyorum
---
Fotoğraflar için çok teşekkürler,ellerinize sağlık..
---
benim hiç bellik alacak param olmadı abi
ya metehan öldürdün gece gece benı dukkanı kapatıp gidicem şimdi =)))))))
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
yawww fuara gelemedim ama gerçekten çok güzelmiş gitmiş kadar oldum hani,,,, ellerinize saglık ((((((((:
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Metehan bakta gözün karizma görsün............. ben susuyorum fotoğraf konuşsun........
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)