[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
Mert o sakal ne,İbrahim sana yeni bi takım elbise lazım,forrap ' i "rock forever "karesinden çıkaralım,Erhan fuar ilk günkü fotolarında yüzüğün yoktu kaçırdım sanma
Ducatista:)
Herzaman bekleriz
Ben bu mesajın aynısından hatırlıyorum yine
Çamlıca buluşmasındaydı sanırım
Yarışlara katılda gelip seyredelim.. Öyle caddede serseri motorcular gibi hız yapmak makas atmak tekerde viraja girip toslamak yok yasak
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
Gaziantep MT den 5 kişi olarak fuardaydık resimler gelecek hemde ne resimler
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
Aydemir tam alıntı yapıodum msjın değişti daha kucugu yokmuydu resmin dicekim
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Tubiş bana mayıs sonuna kadar izin ver izmir ve antalya yollcukuğuna çıkıcam arada senide arada çıkarmış olurum
sana özel bir gezi olur
Heee bu arada 1 buçuk ay sonrada bi süprüz olabilir şişşş aramızda he
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
Hepinizi bir arada göremiyorum zaten, gelenleri ağırlayacağım, büyük mutlulukla Tuğçecim..
tubiş çok dandikdi...gördüğünde bana hak vericen...bu nasıl HONDA dicen bak...sinek gibi mide bulandırıyor...yoksa mal Transalp...gözü kapalı al...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
tubis vazgeç atık şu TA sevdasından bak fiyatıda 21.000 YTL oldu gel sana biz 2008 model BMW F800 GS verelim 26 liraya...hem ondan daha güçlü hem daha teknolojik...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
İstemem, istersen bedava ver.. Hem ben eski model TA alıcam..
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)