Motoshow 2008 Tüm Fuar Fotoğrafları Burada
Reklamlar
-
yaw kardeşim elimde iki tane davetiye ile tatvan da kala kaldım aklımı kaçıracağım abi ya bunlar ne mükemmel makinalar ... ah ulan 24 saatlik yol olmayacaktıki bak nasıl geliyodum fuara neyse sağlık olsun benim yerime iyi gezin .. abi bitane 1,80 boylarında bi arkadaş foto çeksede yamaha r 125 ile ne boyutlarda olduğunu tam çözsek mankenler in kısa olma riski var
[B]13 KA 833[/B] [COLOR="Red"] motorsiklete kimi hastalık der kimi hayat tarzı kimi tutku .... benim yaşama sebeplerimden biri çünkü ben o rüzgara hastayım...:)[/COLOR]
Reklamlar
-
http://picasaweb.google.com.tr/vasco...riBurada_files
buraya yükledim resimleri :S bi açılsa sayfa öle bi topic olmuski savaş alanı gibi
-
İlk fotoğraflar harika gözüküyor bugünden oraya gitmiş kadar olduk. Mont almayı düşünüyorum oradan ucuz olur mu acaba ?
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
-
-
elinize sağlık artık fuara gelmesemde olur nasıl olsa hepsini gördüm
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
-
ne göz var sende abi zaten o gözle bakmakla yetinmezsin sen :D
c.tesi nası gelcek ya uykularım kacıyo...
sabah kacta açılıyo fuar c.tesi kalabalık olur erkenden gidip alışverişi yapayım sonrada kalabalıkla gezerim diyorum, arkadaslar busite üyeleri siyah giysin tanıyalım birbirmizi
-
-
SilentScream adlı üyeden alıntı
evet pro bakmakla yetinmemek lazım zaten , güzel slogan , ben hala motosikletlerle bu mankenlerin ilişkisini anlamış değilim , onlar yüzünden motosikletleri inceleyemiyorum ben bi de üstüne çıkıyolar tam oluyo , karşıyım ben kardeşim...
Dogan88 adlı üyeden alıntı
Prometheus;
öldüm ya nelere dikkat edion :D
pre_lude adlı üyeden alıntı
ne göz var sende abi zaten o gözle bakmakla yetinmezsin sen :D
silah1 adlı üyeden alıntı
anlamışsınki dikatini cekti
ne yapayım birader, açık teşvik var burda
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
buarada arkadaslar hudsonderi de varmıydı kredi kartına taksit kampanyası bi ara 12 taksit vardı =)
teşvik konusunda c.tesi daha bi teşvikane olur oraları oy oy =D
-
4 günde bu başlık dolar, coşar, taşar
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
-
başım döndü yaaaaaa..allahtan birikmiş param yok.yoksa hangisini alacağım diye kafayı yerdim herhalde
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
-
Super Moderator
-
Bu iki yüzükten nasıl alabilirim? (Rize'deyim)
-
Süper Moderatör
ELINT adlı üyeden alıntı
Bu iki yüzükten nasıl alabilirim? (Rize'deyim
)
sora dağıtım olur sanırım kargo ile (karşı ödemeli tabi )
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
Eyong neden mesajı editledin:
Neeeeooo yoksa iki yüzüğünde farklı oldugunu mu farkettin
-
kahretsin neden istanbulda değilim ki..??
-
Süper Moderatör (BBRR)
Geçenlerde tubiş bi başlık açmış ve birtakım üyelerden tepki toplamıştı. Ki onlar çizimdi şimdi onlardan aşağı kalmayacak fotoğraflar var .. bakıyomda namus bekçileri ağızlarının suyu akarak resimlere bakıyolar.. herhangi bir tepki mesajı gelmediğine göre durum budur .. noldu namus elden gitti.. ahlak değerlerimiz kökünden sarsıldı.. nerdesiniz ey ahali ...
başlığı açan skull olunca konuşmak zormu oluyo .. tubiş açsaydı vurmak dahamı kolaydı ...,
Düşündürücü değilmi???
neyse resimler çok güzel gelemediğime cidden üzüldüm daha çook resim isterük .. firikik yakalayamamışsınız henüz ....
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
sağlam paylaşım olmuş epey resim war
ama harleylere hasta oldum uf. bi de o otobüs gibi motosiklete. motosiklet değildi hearalde o.
-
çok güzel ya sabırsızlanıyorum cumartesi gelsede bende görsem şunları yakından özellikle yzf125e bayıldım biraz pahalı aslında daha verimli bi motor yapabilirlerdi o zaman değerdi o paraya en azından derbiden daha hoş duruyo
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler