[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
pınar burdan denesene bakmaya
https://www.google.com/accounts/Serv...2&passive=true
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
arkadaşlar Transalpin gaz kolu ne kadar rezildi öyle ya...ulan Hondaya yakıştımı bu ...çocuk bisikleti gibi...benim 91 deki toplama mobiletin gaz kolu bile daha kullanışlıydı...ayıptır ya...milletin verdiği paraya yazık...koca Honda bir cbf 150 kalitesinde gaz kolu koymamış...enduro diyemi kısa bunlar...hangi el tutacak ordan anlamaıyorum...çocuk bisikletimi bu...dikkatinizi çektimi...
http://motopassione.blogosfere.it/im...lp_2008_03.jpg
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
metehan haklısın benımde dıkkatımı çekmişti hatta kar eldiveni falan giydiğini düşünsene?? sonucta enduro ve karda çamurda gidicen.. çok kucuk bencede
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
yav metehan sende de beyaz tishört yokmuydu cumartesi günü
"MT KARDEŞLİĞİ" Çıktı Sinemalarda::: ))) Güzel Foto. Bi ben Eksiğim burda Müdür Bİde Extrema :D
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
evett
çok güzel bir fuar oldu, ses desibelinin yüksekliği sanırım insanların içindeki ateşten kaynaklanıyordu
benim tek şikayetim kalabalık olmasıydı ki buda gayet normal..
dikkatimi çeken bi çok insanın motosikletin m sini bilmemelerine rağmen onlara hayranlıkla bakmalarıydı
3-4 stand ve motosiklet dışında bikaçta aksesuar oldu ilgimi çeken..
tabiki bu fuarın en önemli kısmı şehir dışında gelen arkadaşlarımızla tanışıp kaynaşmak oldu
gelen, gezen, ilgilenen, yorulan, yiyen, içien, bakan, alan satan herkese teşşekürler
kısaca emeği geçen herkese tekrar tekrar teşekkür ederiz
GKN MOTORS
ben renk körüyüm benim için heryer ya siyah ya beyaz...hafta sonu olmasada hafta içi fenerliyiz o ayrı konu
Berbat bir fuardı.
Gürültü, gürültü, gürültüüü. Kafamız şişti ya.
Ne yanındakilerle bir çift laf edebiliyorsun, ne stand görevlisiyle istediğin gibi konuşabiliyorsun. Bir şey öğrenmek için sen ona, o sana bağırıp duruyor.
Ta Elazığlardan kalkıp gittik ki sanal ortamda merhaba ettiğimiz kişilerle gerçek ortamda bir çay içecek kadar hoşbeş edelim. Heyhat ne mümkün, fuarda değil de panayırdayız.Lütfü Kırdar'daki fuar, çeşit azlığına rağmen daha güzel, daha verimli geçmişti.
Biz mortosiklet sevdasıyla kalktık gittik ama kendimizi büyük bir striptiz salonunda, et pazarında bulduk.Yazıklar olsun. Eşimi öyle bir ortama soktuğuma bin pişman oldum. Çoğu motorun yanına o kadınlar yüzünden yanaşamadık bile.
Kadınları bulundurmayınca, motor sevdalılarının ilgi göstermeyeceğinden mi endişe ediyor fuar organizatörleri ?
O kadınlar yüzünden, motosikletle alakası olmayan kişilerin de oraya akın edeceğini düşünemiyorlar mı ?
Striptiz gösterisi seyretmek isteyenlerin gideceği başka mekanlar varken, fuara taşımanın anlamı nedir ?
Gönül ne gezi ister, ne dernek şahane;
Gönül iki kalıcı dost ister, motosiklet bahane.
abi her nekadar bende o kadınların fotoları çeksemde bende hatalıyım bunu hatasını kabul etmeyenler düşünsün gerçekte sende haklısın bu fuar moto fuarı striptiz fuarı değil bu kadınları her moto fuarında görmeği alıştık artık abi yapıcak bişey yok afedersin ama abazalar toplanmış bi kadının başına resim çektiriyo bi yerde striptiz yapıyo bi kadın
[B]Bu sene benim olsun :wiinkk::wiinkk: [/B]
GKN ile Tanıstık .. Harbi Cocuqmussun ) En Azından Mtden Bi Tanıdıgımız vAr uzaklardan... MEtehan Abi ile Gorusmek Kısmet Olmadı Saglık olsun.. Gezilerde Artıkın... bu arada bende bi tane hatunla Gayet samimi Bi fotoraf Çekildim:D Bende Mi Abaza Kategorisine giriyorum ? Aman Allahım
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
Keyifli bir fuar olmuş.Fotoğraf ekleyen arkadaşların eline sağlık...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
yok abi gördümde Tipim diil muhaa Hem Arora Sevmiyorum ben.. BMW ' DE Bİ Hatun Vardı Aman Allahım sohbet Ettik Bide Fotoraf Çekildik Günün Anlam ve Önemini Belirten O Pozu Herkese Vermez Koysammı KOymasammı Die Düşünüyorum Müdür :D
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)