İyi ki mod sun Onur, yoksa konu bulamayacaksın haa yazacak...
İyi ki mod sun Onur, yoksa konu bulamayacaksın haa yazacak...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
selam millet yaklaşı 2 aydan beri üyeyim buraya ilk yazımı buraya yazacaım..:Dcuma ve cumartesi günleri fuardaydım bende çok hoştu o atmosfer biras baş ağrıttıysada neyse gidemeyenler üzülmesin bi sürü foto eklicem yarın
ben fuarda hiç resim çekmedim nedendir bilmiyorum ....
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
bizim çektirdiğimiz mod fotoları kimdeee
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Konuyu Toplam 34 üye okuyor. (34 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
nitrious81, aybiketa, mete_han, duyulmaz, xmen, guido, B_ura_K, cenk_celil, serdar23_Bilgem, BRAVA, karpatkurdu, olcaytoshow, ErTech, arbys, strange, mukefe, muratdiksöz, Cyberm, muratk, aysbergtuna, megadeth, murat81, alonso, keahguner, Terrorizer, By_StaR, kzablanca, ersinernesto, nadin, mrtaydin, nuwamda, CİHAN, highpower, alperiz
Hey Maşallahh
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
MT standı gerçekten harika olmuştu, tebrik ederim arkadaşlar..
Eski dostları görmek de çok güzeldi, sevgiyle selamlarım..
Berbat bir fuardı.
Gürültü, gürültü, gürültüüü. Kafamız şişti ya.
Ne yanındakilerle bir çift laf edebiliyorsun, ne stand görevlisiyle istediğin gibi konuşabiliyorsun. Bir şey öğrenmek için sen ona, o sana bağırıp duruyor.
Bu kadar yolu gittik ki sanal ortamda merhaba ettiğimiz kişilerle, gerçek ortamda bir çay içecek kadar hoşbeş edelim. Heyhat ne mümkün; fuarda değil de panayırdayız.Lütfü Kırdar'daki fuar, çeşit azlığına rağmen daha güzel, daha verimli geçmişti.
Biz mortosiklet sevdasıyla kalktık gittik ama kendimizi büyük bir striptiz salonunda, et pazarında bulduk.Yazıklar olsun. Eşimi öyle bir ortama soktuğuma bin pişman oldum. Çoğu motorun yanına o kadınlar yüzünden yanaşamadık bile.
Kadınları bulundurmayınca, motor sevdalılarının ilgi göstermeyeceğinden mi endişe ediyor fuar organizatörleri ?
O kadınlar yüzünden, motosikletle alakası olmayan kişilerin de oraya akın edeceğini düşünemiyorlar mı ?
Striptiz gösterisi seyretmek isteyenlerin gideceği başka mekanlar varken, fuara taşımanın anlamı nedir ?
98 Beygir.....
Fuar ile ilgili en guzel sey bugun Yesilkoy Rone Park'ta yaptigimiz kahvaltiydi. Alper'e (Alpertim) bir onceki aksam bizleri haberdar ettigi icin tesekkur ederim.
= = = Be Aprilia racer! = = =
veee fuarı bitirdik. Katılan standımızı ziyaret eden destek olan yardımcı olan herkese çok teşekkürler. Çok yorulduk ama deydi. Görüşmek üzere.
Siz bir ailesiniz ne güzel...Mert nereye bakıyon haco...elin işte gözün oynaşta...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
stant gerçektende güzeldi ortamda çok güzeldi (yüksek ses gürültüsü hariç)ne zamnadın göremediğim arkadaşları görmüş olduk seninde yüzünü unutmuştuk aybik iyi oldu geldiğin
katılan ve emeği geçen herkeze teşekkürler görüşmek üzere
ulen amma pot kırmışım bee kim çekmiştin lem bu fotoyu
yok abi wella pilla öle bişi yok sadece fotoğref zamansız çekilmiş
erhan alcağın olsun bu resimin düzgün olanı yokmuydu tabiki vardı mahsus bunu koydun dime çıkma karşıma sakın bittin sen
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
Fuarın en eylenceli alanımı? Tabiki MT Standı!
Vede Meşhur R6'nın eksoz patlatma sırasında erittiği MT Afişi
Bence biraz gürültü dışında çok hoş bi fuardı, MTden bikaç kişiyle daha tanışmakta işin ekstra iyi tarafı
[MT-BerkaY] - 2008 Ninja 250R - bikepics.com/members/croner_berkay
Fotolar bukadarmıydı
Standtan daha fazla foto talep ediyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)