Motoshow 2008 Tüm Fuar Fotoğrafları Burada
Reklamlar
-
yarın fuara gidicek arkadaşlar yada mondial standında bu motorn fotosunu ceken elinde bulunan varsa ekleyebilirmi aşşagıda modelin uzaktan bi resmi var belki hafıza kartınızda vardır anımsatma yapsın diye ekledim...
sachs marka X-Road modeli var görünümünden çok etkilendim ayrıca markasının mondial olmaması bi mondial kullacısı olarak beni sevindirdi marka önemli değil asıl olan güvence ve bu alman firması bana biraz güven verdi...google da ki araştırmalarım üzerine bu markanın almanyanın köklü vede eski bir motor firması oludgunu gözlemledim yani mondial kanuniyi kıskanmış elindeki bayii&servis olayına yurtdışından sağlam bi iş ortağı bulmuş inşallah fiyatlarda ucuz olsun diye bi beklentim yok hem kalite hem ucuzluk olmaz ama uçuk bi fiyat olmıyacagına emin gibiyim çünkü 150cc bi motor zealsundan biraz yüksek olsun fiyatı razıyım.....tekrar söylüyorum mondial standında duvar tarafında bulunan kırmızı beyaz renkte olan sache X-Road modelinin yakın bi fotosunu çekip ekleyebilirmisiniz...
Reklamlar
-
bizde bugun fuardaydık.. öle kendimi cok cekmedim ama arkadasların ricası üstünde zx6 da bi foto cekildim.. nedenini bilmiyorum hatırlamıyorum ama sanki almıs kadar sevinmişim..
yorum sizin..
-
http://www.motosiklet.net/forum/newr...eply&p=1002224
Bu mt deki topic ve aşağıda da furda çektiğim resimleri
harbiturk adlı üyeden alıntı
Bu resimleri dün çektim bunlarla ilgili topic açtım ama silmişler
Artık Bundan böyle motosiklet modasını Mondialler belirliyor
By
harbiturk
By
harbiturk
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
-
-
eyvallah HARBİTÜRK saolasın teş. ediyorum abi sence motor nasıl güzel mi Albenisi varmı alınır mı sence tabi bana ulan özellikleri yok fiyatı yok ne biliim demezsen sadece görünümden bahsediyorum
-
keşke gelebilseydim yaaa erhan abi çok istedim ama olmadı kısmet deilmiş :S
-
harbiturk, XT resimleri için teşekkür ederim.
-
arkadaşlar çok güzel di çok eğlendik harkese selamlar
-
-
Ben sımdı fuara gelcemde bıraz uzak yol 2 saat surer 12 de cıksam 2 de ordayımda saat kacta kapanıyor? bılen varmı abılerım
-
Ö.Z.€.R adlı üyeden alıntı
Öğleden sonra görüşürüz...
Bathu bunları görmedi herhalde
gördüm dün baktım geziniyor göbekten bi daldım şaşırdıı bugün koklaşcaz
Yeşil Peri..tıtanıum
Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
-
bathu adlı üyeden alıntı
gördüm dün baktım geziniyor göbekten bi daldım şaşırdıı
bugün koklaşcaz
heyy pis zenci...lanet poponu tekmeyeleceğim adamım...bir siyahın arabasının teybine dokunmamayı sana öğreteceğim...
yahu ne başım ağrıdı ya...sırf gürülü patırtı...Yarabbim ordaki görevli arkadaşlara sabır ver...insansan kafan almıyor ama robot gibiysen kaslar çeliktense iyi dayanıyorsun...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
3 gibi orda olucam mt standında tanışır kaynaşırız umarım
-
aklıma ne geldi ben olsam bu tellerin içine 2 3 tanede bulldog atardım iri iri wawww işte asıl o zaman ölüm tehlikesi olurdu =))
-
offf yaaa sımdı orda olmak vardı fotolar harıka saolun paylasımlar ıcın...
-
foto ekleyenlerin ellerine sağlık çok güzel fotolar çekmişler fuar da aksesuar üzerine yoğunlaşmış bölgelerin yada standların fotolarını çeken yok mu
-
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
aklıma ne geldi ben olsam bu tellerin içine 2 3 tanede bulldog atardım iri iri wawww işte asıl o zaman ölüm tehlikesi olurdu =))
hehe çok iyi fikir. Gerçektende Fuarda benimde en çok etkilendiğim stantlardan biri oldu.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
-
ya custom chopper standındaki hello kitty chopperı çeken yok mu
-
-
ulen 2 gün rahat durmamışsınız, amma iş birikmiş
başta kendim olmak üzere, fuara katılan herkese teşekkür ederim Bazılarınızla yüzyüze tanışma imkanımız da oldu, başlıklarınızı kilitlerken artık çok kızmazsınız de mi
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler