Motoshow 2008 Tüm Fuar Fotoğrafları Burada
Reklamlar
-
bugun 125 zn grubu olarak 7 kişi ile fuardaydık.. MT standına da uğradık tabiki.. ordaki herkese teşekkürler
Reklamlar
-
[QUOTE=mete_han;1001168]
Eyong adlı üyeden alıntı
İyide Barış abi, o tarz resimlerin sitede yayınlanmasını doğru bulmayanlar bu tür organizasyonlarda böyle görüntülerin olmasını da doğru bulmuyorlardır kanatimce.
Herşeyin bir sınırı var abim benim, mesela sen motorunun üzerine mayolu yada bikinili hanım kızlarımızı oturtup resmini çektin hepimiz baktık kimse bişey demedi. Resimler güzeldi çünkü.
Fakat aynı şekilde tanga yada ipgini ne diyorlarsa, ondan giymiş bir hanım kızımızı motora oturtup depoya doru uzatıp poposunuda ay gibi ortaya çıkarıp objektife sokaraktan bir resim yayınlasan çoğumuz ayıp der. (o tarz resimleri MSN den gönderebilirsin biliyon
)
Kaldı ki daha önceki fuar konularında bir çok kişi fuarlarda kadın hostes manken olmasın vs. tarzı yaklaşımlarda bulunmuştu, bunun başını ben çekiyorum ve gerekirse flama tutarım.
Fuarlarda çıplak manken yada hostese hayır!
Kadın vücudunu teşhir etmeye ve kadını madde olarak kullanmaya hayır [/QUOTE]
Kadını mal olarak gören bunlar hayatın bir parçası kardeşim diyen genişşşşşşşşşşşş insanlarada hayır...
aynen katılıyorum abi..
-
off durup durup 3 sayfa oncekı yazıyı tekrar 14. sayfaya neden taşıyorsunuz anlamıyorum... tadını bozmayın topic'in ya !
-
ellerinize sağlık arkadaşlar çok güzel fotograflar...motorlar da:D
-
herkeze selam nihayet fuara nail olduk bugün en son 2 yıl önceki fuara gitmiştim açıkcası buyılki daha sönük geldi bana fazla bi yenilik göremedim ninja 250 den ötürü kawazaki standı epey hareketliydi kanuni de epey bi yeni makineler sunmuş stant da ama pek ilgi yok gibiydi keeway landcruiser 250 yi biraz güzelleştirmiş fiyat da makul 4800 dü sanırım ama tabi yedek parça sıkıntısı başgösterebilir ilerki zamanlarda..mont alıcak arkadaşlar fuar gayet ucuz haberiniz olsun bi mont aldım 90ytl süper valla ...bu arada mt standına da uğradım bi kaç arkadaşla tanıştık ayak üstü yanımda misafirlerim vardı fazla takılamadım kusuruma bakmayın artık
fazla resim çekemedim çok kalabalıktı şu bisiklete hasta oldum yav.
-
yarın mevlüt babada gidiyor fuara yarın fuardayım allah nasip ederse ya bu arada çin malları scoterlerin fiyatları ne kadar fuarda bilen varmı birde dergi filan veriyorlarmı motolar hakkında? ücretsiz
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Boşverin kadınları fuardaki yüksek ses bence en büyük sorun.
Yoksa bütün kadınlar çiçektir.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
-
deli mavili adlı üyeden alıntı
TVS FUARA KATILMIYOR haberin olsun oktay motor motorun standında var
sadece fiyatıda buraya yazarım ögrenince...
abi çok sevinirim ya.. bi canlı foto çektirin FLAME geldiyse, bi de fiyatını sordurun..Merak ettim..Teşekkürler
Gençler! Var mı başka Flame ilgili fikri olan????????
[B]O[/B]LMAZSA [B]O[/B]LMAZIN [B]O[/B]LMASIN:wiinkk:
-
ozzy73 adlı üyeden alıntı
.mont alıcak arkadaşlar fuar gayet ucuz haberiniz olsun bi mont aldım 90ytl süper valla ...bu arada mt standına da uğradım bi kaç arkadaşla tanıştık ayak üstü yanımda misafirlerim vardı fazla takılamadım kusuruma bakmayın artık
Hayırlı olsun montunuzŞu montun fotosunu koyar mısın acep bayaa makulmuş olmazsa fuar bitmedenn ...
-
PIERzig adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun montunuz
Şu montun fotosunu koyar mısın acep bayaa makulmuş olmazsa fuar bitmedenn ...
beğenirmisin bilmem benim tam ardığım monttu.
-
yazlık mont herhalde ince baya.. güle güle giy kardeş
-
-
sağol dostum içinin astarı var çıkarınca yazlık da oluyo mevsimlik yani.
-
ne zaman çektn be bu kadar resm
en son resim ZeNci tayfası.. dönerken.. feribotta
-
ozzy73 adlı üyeden alıntı
beğenirmisin bilmem benim tam ardığım monttu.
Görünüş olarak güzel mont ama önemli olan işlevselliği yani nasıl rüzgarı kesiyor mu,su alıyor mu bi de korumaları nasıl
Bende shark var gayet memnunum mesala ama artçı için istiyordum bi mont
-
alperiz adlı üyeden alıntı
ne zaman çektn be bu kadar resm
en son resim ZeNci tayfası.. dönerken.. feribotta
daha çok varda seçip ekledim :D
-
süper resimler,tüm katılan arkadaşlara adanadan kucak dolusu selamlar hatunla hesap ettik fuara gidiş geliş 750 ytl ye mal oluyor,ben o parayı motoruma harcadım kısmetse seneye artık,paylaşım için teşekkürler
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
PIERzig adlı üyeden alıntı
Görünüş olarak güzel mont ama önemli olan işlevselliği yani nasıl rüzgarı kesiyor mu,su alıyor mu bi de korumaları nasıl
Bende shark var gayet memnunum mesala ama artçı için istiyordum bi mont
daha yağmurda kullanmadım ama rüzgarı hiç hissetmedim omuzlarda, dirseklerde,bide sırt bölgesinde korumalar var ve çok rahat hemde hafif ....
-
abi hayabusanın arkası bizim eski woswos'a benzemiş
-
Fuardan çok etkilendim. Gerçekten de orası apayrı bir dünya. Favori standım Yamaha ve piaggio idi.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler