Motoshow 2008 Tüm Fuar Fotoğrafları Burada
Reklamlar
-
Sevgili dgrmr samimi nezaketin için teşekkür ederim,
evet karşılıklı oturup konuşsaydık düşüncelerimizi daha
iyi paylaşabilirdik, ama felsefi, psikolojik boyutu oldukça
derin olan bu konuyu dediğin gibi uzatmamak yerinde
olur. Bazılarınca yanlış anlaşılmış olabilirim ama eleştirirken
amacım kimseyi küçümsemek değil, tersine insanın değerine
inanarak bu değeri engelleyen şeylere işaret etmektir, ki
bunu yaparken hatam olduysa senden ve diğer arkadaşlardan
özür dilerim.
[COLOR="Red"] Özgürlük ona bağımlı olunduğu sürece diğer bağımlılıklardan uzak tutandır[/COLOR]
[B] [COLOR="navy"]Bu dünyada çok güzel yaşanabilir, yeterki isteyelim![/COLOR][/B]
Reklamlar
-
şuraya bak ya ist olmak var şimdi nerdeee....bu sene baya yeni model var...(motosiklet)
-
-
Topu topu fuar fotolarını nerelere çekiyorsunuz yaaa..... Ne dini, ne inanışı.... Bırakın arkadaşlar bu düşünceleri...
Kişi kendinden mesuldur.... Siz bakacağınız şeye bakın ...Gerisini bakanlar düşünsün.... İsteyen istediği şeye bakar....
Tartışmanın anlamı ne....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
bathu adlı üyeden alıntı
heyt bee fotolara bak bugün ihtiyaçlarım için didindim foto işine giremedim ama yarın foto çekimlerine geçerük bir kaç mt üyeleriyle tanıştık
herkez sıcak kanlı süper bi ortam yarın görüşmek üzere arkidişler
ayyy çokmuu sıcakk...yarın bende seni ısırcamm şikerimm tamaaammmmıı...
ne parlak şeysin sen öle...eski türk filmlerindeki jön veledler gibin maşallah yavrım..
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Topu topu fuar fotolarını nerelere çekiyorsunuz yaaa..... Ne dini, ne inanışı.... Bırakın arkadaşlar bu düşünceleri...
Kişi kendinden mesuldur.... Siz bakacağınız şeye bakın ...Gerisini bakanlar düşünsün.... İsteyen istediği şeye bakar....
Tartışmanın anlamı ne....
ulan kampana kafa hayatın fişek be...ne fişekliyon milleti..
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Hey site ahalisi!!! Nerde bu TVS Flame in resimleri? Yoksam hiç gelmedi mi? Yoksam dikkatinizi mi çekmedi? Son olarak fiyatı neydi yaw
[B]O[/B]LMAZSA [B]O[/B]LMAZIN [B]O[/B]LMASIN:wiinkk:
-
herkese cok teşekkür ediyorum.buradan istanbula gidemedik fakat fuarı gezmiş kadar oldum. fakat resimler güzle kızlar güzel ama fiyatlardan bahsden olmamış pek. birazda kross fotoları ekleseniz ya tabiki fiyatları bilenlerde yazarsa sevinirim
-
Öğleden sonra görüşürüz...
mete_han adlı üyeden alıntı
ayyy çokmuu sıcakk...yarın bende seni ısırcamm şikerimm tamaaammmmıı...
ne parlak şeysin sen öle...
eski türk filmlerindeki jön veledler gibin maşallah yavrım..
Bathu bunları görmedi herhalde
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
-
bugunde biz gidiyoz Allahın izniyle bakalım ne var ne yok =)
-
Sabırküpü adlı üyeden alıntı
Hey site ahalisi!!! Nerde bu TVS Flame in resimleri? Yoksam hiç gelmedi mi? Yoksam dikkatinizi mi çekmedi? Son olarak fiyatı neydi yaw
TVS FUARA KATILMIYOR haberin olsun oktay motor motorun standında var
sadece fiyatıda buraya yazarım ögrenince...
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
-
Resimler gayet güzel.Motorlar harika.Canlı olarak görmek için sabırsızlanıyorum.
Yalnız baştan söliyim , beğendiğim motoru alırken tüm aksesuarlarıyla alırım
-
arkadaşlar mondial stantını gezen varmı mondial 400 lük bi motor çıkarmış diyolar
-
Süper Moderatör (BBRR)
Kawa ve yamaha fuar fiyatlarını yayınladı arkadaşlar Honda fuara özel bi fiyat politikası yapmışmı fiyatlar aynımı bakan oldumu ???
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
fuar giriş biletini ordan temin edebilirmiyiz arkadaşlar bilen var mi
-
harika resimler payşlaşimin için teşekürler
-
gittik geldik foto cekmedim zaten hepsi burada mevcut çok kalabalıktı bişi anlamadım
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
-
Bi dünya foto çektim, ama aksilikya hep mankenleri çekmisim tüh :( sizinle paylasmicam polemik oluoyor
Sabırküpü : Bu arada tvs apachenin fiyatı 3400 yetale imiş..
-
abi yarını dört gözle çekiyorum ya....inş kafayı yemem orda
-
iyi ki bu sabah gitmişim fuara, motorlar cillop gibi maşallah.ilgimi çeken tek motor
gv250 ne yazık ki s t kanuni standına daha gelmemişti, sanırım bir ay sonra bayilere gelecekmiş.
keeway ise efsane motor ile tekrar temsil ediliyor, oldukça geniş bir standı var (efsane farkı ) geçen yıl gelemeyen (ya da geldi ben hiç ratlamadım)keeway cruiser 250 modelide mevcut ayaklıklarını pek beğenemedim.
Aksesuar fiyatlarıda oldukça uygun.yarın akşam tahmin ediyorum daha da indirimli olacak.firmalar geri götürmektense malları satmayı tercih edeceklerdir.
güzel bakan , güzel görür.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler