Adıyamandan bir abimiz uçağa atladı fuara gitti. Gidebilmeyi çok isterdim fuara.. En çok Yamaha fuar'ını gezmek isterdim YZF R125 i görmek için
Adıyamandan bir abimiz uçağa atladı fuara gitti. Gidebilmeyi çok isterdim fuara.. En çok Yamaha fuar'ını gezmek isterdim YZF R125 i görmek için
Teknik aksaklıklardan dolayı artık bir "Ateşli Memory Stick"e sahip olduğumdan fotoğraf makinemdeki fotoğraflara veda etmiş gibi görünüyoruz...
Günün anlam ve önemini belirten tek fotoğrafla bu günü kapatıyorum:
Aldığı fazla gazın etkisiyle kendini Ghost Rider sanan hafif meczup bir arkadaşımız:
(İsmini vermek istemiyorum, ama olur da anlarsanız ben karışmam)
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
canım çekti yaaa. ooofff offfff
çok değil be elalemin bir gecelik lokanta masrafında yatıyor benim hayallerim....
Allah büyüktür...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
sabah 10:00 gibi fuarda olmayı planlıyoruz.. Görüşmek Dileğiyle
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
"et" sözcüğünü kullanan benim ama o insanları et yerine koyan ben değilim,
niye mi bak cevabı sen vermişsin:
Güzel açıklamışsın zaten tek amaç cinselliği harekete geçirip o malı satmak.
Not: Alt benlikte yer alan cinsellik üreme amaçlıdır.
Dini, etnik ya da evrensel ahlak yasalarını bir kenara bırakarak salt kapitalizmin
ahlak yasalarını mı benimseyelim, süperego kemerini gevşetelim mi sıkalım mı.
Sergilenen bedenlere yalnızca estetik yaklaşımda bulunan üst düzey bir ahlak
anlayışı gelişecektir belki de.
[COLOR="Red"] Özgürlük ona bağımlı olunduğu sürece diğer bağımlılıklardan uzak tutandır[/COLOR]
[B] [COLOR="navy"]Bu dünyada çok güzel yaşanabilir, yeterki isteyelim![/COLOR][/B]
Kişinin fikri neyse zikride o olur..
Koyu yazılan kısım konunun kısa ve öz halidir..
Ama sen benim imzama uyup herkesin anlayacağı şekilde yazmışsın ama anlayacaklarına ne yazikki yine ihtimal veremiyorum...
Eline sağlık, çok güzel anlatmışsın ama davul zurna az işte..
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
olum yusuf yine yapcanı yapmış sapukmudur nedir canlı cansız gördümü saldırıyo almamaları gerek ama işte neyapcan aarkadaşesefle kınıyorum ROLO
Drift Religion
fatih şubesi
Burada açılan forum sadece motorları seyretmek değil fuar hakkında fotoları paylaşıp gidemiyen arkadaşlarımıza resimleri gösterip, yorum yapıp eylenmektir sadece motosiklet resimlerine bakmak istiyen açar interneti arar bulur yada o istediği motorun formunu bakar bol bol seyreder, ayrıntıları okur.
Birkaç manken resmi ve küçük şeyler için birbirimizi kırmayalım
Arkadaşlar şu an yurtdışında olduğumdan bu seneki fuara gidemiyorum. Sizden ricam elinde resim olan yada fuara yeni gidecekler olursa enduro motorların olduğu resimleri yükleyebilir mi? Özellikle Yamaha XT serisi olursa sevinirim. Teşekkürler...
Sevgili maviergün, sergilenen bedenlere yalnızca estetik yaklaşımda bulunacak üst düzey bir ahlak anlayışı gelişeceğine inanmıyorum ve böyle bir beklenti içinde hiç olmadım, bu cümlenden yanlış anlam çıkarttığımı zannetmeyerek beni çok yanlış anladığını düşünüyorum.
Ayrıca yapılan olayın beden sergilemeden ibaret olduğuna da inanmıyorum (mekanik bir nesneye hayat katmak olarak görüyorum). Kapital sistemin savunucusu hiç değilim. Fakat geçinmek için insanların ticaret yapması gerektiğine inanırım. Elindeki malı satmanın yollarını irdelemedim, fuar üzerine konuştum. Fuarcılık çok farklı bir durumdur eğer mal satmak için sürekli bu yöntem benimsenip, kullanılsaydı, Honda bayine girer girmez bizi cennetten çıkma huriler karşılardı... Fuar işin gösteri tarafıdır bu farkı anladığına eminim...
Ahlak yapısı, dinsel durumdan bahsetmişsin, fakat bizim dinimiz kadar akılcı olmanın yollarını öven, düşünceyi yücelten bir din yoktur. Özellikle cinselliğin varlığını asla redettmez. Bir genç erkeğin ilgisini bir genç bayanın çekmesi kadar normal bir durum yoktur bunun sebepleri farklı farklıdır. Tabi aleni çıplaklıkta dinimizce tasvip edilmemiştir, kültürümüze de genel bakış analmıyla terstir. Bu konuları burada tartışmaya açsak inan çok uzar ve gereksiz kaçar fakat seni de ikna ederim demek istediklerimin özüne.
Ben kimseyi ahlaksızla suçlamadım, ne "et" diyeni ne de hoş bulup olmadık yakıştırmalar yapanı. Ahlakımıza nasıl yanlış bir şekilde sahip çıktığımızı ve bunun sonuçlarını canlı örnekleriyle anlatmaya çalıştım. Benim derdim bu. Eğer ahlak dediğin şey seni asıl ahlaksızlığa itiyorsa onun adı güzel ahlak değil yanlış algılamadır, iluzyondur... Birilerinin sana görmeni istediği gibi bazı şeyleri göstermesidir.
Sonuçta birbirini tanımayan iki insanınız biribirimizin görüşleri hakkında bir yargıya varmamız hele iki yazı okuyup bunu yapmamız çok zor.Bir hatam olduysa affola...
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)