allah hepinizin gönlüne göre versin arkadaşlar
herkesi c.tesi ve pazar fuara bekliyoruz
yarın akşamda fuar çıkışı taksimdeki eğlenceyi kaçırmayın diyorum
benle tanışmayıda unutmayın
allah hepinizin gönlüne göre versin arkadaşlar
herkesi c.tesi ve pazar fuara bekliyoruz
yarın akşamda fuar çıkışı taksimdeki eğlenceyi kaçırmayın diyorum
benle tanışmayıda unutmayın
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
alper arkadaş yarın taksimde nerde,kaç para,misafir getirebilirmiyim?
Sairim fuar cok keyifli geciyor .Orada olamamak uzucu gercekten.Yeni modellerin olmasida ayrica sevindiridi beni. Ozellik le yamahadaki 125 lik model sanirim bu sen cok tutulacak . Ozel yapim motorlar icinde baya bi malzeme var. simdi bi yerlerden parayi bulup bunlara sahip olmak kaliyor eheh nasil olacaksa. Herkeze iyi seyirler dilerim.
bandit : ruhlarinda haydut tasiyanlari , ruhlarinda ozgur olanlari, ruzgara cikinca herseyi unutanlari anlatir
arkadaslar paylasım ıcın tesekkurler .fuara gıtmıs kadar olduk.
misafir getirebilirsin tabiki katılım yerinde kaç misafir gelcek yazıp kayıt olursan yeterli
orda görüşmek üzere
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...si-taksim.html
linke tıkla
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Dün akşam bizde fuardaydık çok güzeldi. Çok fazla kalabalık olmaması bizim için bir avantaj oldu. Her standı gezme fırsatını yakalamış olduk. Gitmeyenler mutlaka gitsin bu güzelliklerden mahrum kalmasın.
Bu yamaha standları hiç mi değişmez hersene aynı consept ablalar =) boyle parlaya parlaya dolaşıyolar...
HONDA 600f -2008- >> Kawasaki Er6 N -2007->> Derbi 125 Nude -2006-
Artik No Kawasaki Yes Honda =)
Eveet arkadaslar simdi cıkıorm yola şişliden istanbullu deılım tek basıma kafama estı geldım valla bı makınamı aldım kaybolmadan gıdıcez ınsallah sora sora CNR bulunurmus neyse bolca resim cekicem ;) görüsmek üzere
walla herkes gitti bi biz gidemedik şu fuara :(
üzülüyorum ama yaaaaa
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
Fuar Giriş ve Akşam çıkış saatini bilen varmı....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
fuarda 250 cc choper pek yok sanırım .
güzel bakan , güzel görür.
metehan abi sabah 10.30 da açılıyor akşam 8.30 da kapanıor
Cbr 125 :bounce:
şenini için fuarı aradım şerefsizim. sabah 10:30 akşam 20:30 mete handro TEl. 0216 465 72 10
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Bu yıl da Çok harika görüntülerle karşı karşıyayız Hadi hayırLısı
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Pazar günü oradayız inş..
[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B]Dikkat Önemli Not : [COLOR="Blue"][/COLOR]Beyninizin Değerinde Kask Kullanın!!!
Arkadaşlar neden sekreterler bayan neden satış temsilcileri hep bayan seçiliyor madem bu tip şeylere tepkilisiniz ozaman işinize gelen yerde konuşmayın her alanda sesinizi çıkartın
açıkçası benim için bir mankenin o motorun üzerinde durmasının hiçbir sakıncası yok ben görmek istediğim şeyleri görmeye gidiyorum fazlası beni ilgilendirmiyor ama ağır eleştiride bulunan arkadaşlar gerçekten ayıp etmiş oradaki mankenler birer çalışan ve insan lütfen biraz daha saygılı olalım...
[COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)