Görkem alıştıra alıştıra koy fotoları...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
Suzuki 650 f gayet iyi duruyor ben çok beğendim kaç hp acaba sormak lazım
yyyaaaaaa olum grkem gece gece aklımızı alma ben geliorummmmmmmmmmmmmmm orayaaa valla yaşasın rusya veeee rusyadan kopan ülkelereeeeeee nazdırovyaaaaaa
Drift Religion
fatih şubesi
Bu arada şunu söylemeden geçemeyeceğim... ukrayna+motosiklet fuarı= güzel modeller demek fakat ben fuardaki modelleri hiç beğenmedim... kresatik meydanına çıktığınızda çok daha güzel kızlar bulabilirsiniz...
Fuarın arka taraflarına ilerlediğimde bir motosiklet dergisinin standını buluyorum...
Arkadaşlar içkileri dağıttıktan sonra kızlar dergi çekilişinde kask veya koruma kazananlara hediyelerini dağıtıyorlar... Kazananların yarısı kadın yarısı erkek...
(Bu arada doğal olarak fuarda içki içmek serbest)
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
bu fuarı sevdim..
fuar heyecanı sımdıden basladı bende
ama bu sefer sadece 1 gun gıdebılıcem:(
görki saol abi resımler ıcın..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Işte Minsk ler...
Bu arada çinliler burada da piyasayı ele geçirmiş...
Çinliler almış başını gidiyorlar... Örneğin aşağıdaki Spark marka 200cc'lik motosiklet... Hangi motora benzediğini çıkarabildiniz mi?
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Bi ülkede "KÖPEKLER" istedi diye atlar ölmez...!!!
Drift Religion
Spark'a ait resimleri gordukten sonra, Cinliler oyle ya da boyle ss model satacaklar gibi gorunuyor.
Gorkem resimler ve anlatim icin tesekkurler.
Not: Saka maka konu basligi cidden patlama yapmis. Suan asagiya bakiyorum da 25 kisi izlemede.
Ben cikiyorummmm!
= = = Be Aprilia racer! = = =
Honda VFR 400R ilk defa gördüm. Eski model sanırım.
Spark 200 de pek kalıplıymış. Aynaları çok kötü olmuş ne o öyle kol gibi çıkmış... VFR yakından görmek isterdim. Sahibi ile konuşup bir ara gaz verseydin...
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
O Spark ne öyle yahu? Acayip şişirmişler motoru
Dizaynı fena gelmedi ama o aynalar ne öyle ? (jantları karakterini hemen döküyor ortaya)
Yeni 1000 RR ise eskisine nazaran daha yumuşak hatlara sahip ve bence albenisi eskisinden daha düşük (sadece egzozun yerini ve şeklini beğendim...)
Eline sağlık fotolar için
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
Şimdilik bir duş arası... Döndüğümde aşağıdaki muhteşem motosiklet ile devam edeceğiz... Modelini bilin bakalım...
bu bir goldwing ama custom yapılmış goldwing
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Goldwing değil motorun adı 'Honda Valkyrie rune' ve piyasada 2004 ten beri var.NRX 1800 diyede aratabilirsiniz
EMPYRIUM
süpermişmotorlar ama benim için hyosung gtr250:d
Yamaha XJ6 Naked
çok güzel resimler paylaşım için teşekkürler
abii yeni cbr 1000rr''ı bitirmişler resmen eskisi gibi tutmaz o'makina!!
görki sen ne şanslı çocuksun yahuu fotolar harika teşekkür ederizzz biz de gitcez bu hafta sonu tamam mııı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)