Neyse... Bu 2 modeli tanıttıktan sonra geçelim hikayemize... Fuar alanına girişte ilk gördüğüm motosiklet buydu... Modelini bilemiyorum...
Kapıda duran emektarlar...
Ve bir Bmw
Neyse... Bu 2 modeli tanıttıktan sonra geçelim hikayemize... Fuar alanına girişte ilk gördüğüm motosiklet buydu... Modelini bilemiyorum...
Kapıda duran emektarlar...
Ve bir Bmw
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
1000RR' ın resmen ırzına geçmişler.
Beş para etmez bu tasarım.
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
yeni 1000 rr egzozu çok kötü beya tip güzelde işlevsel değil yağmur yağdımı direk içeri motoru yıkarken filan yani bunu düşnemedinlerimi cbr 125 rengide alanın nekadar zevkli olacağını gösteririr vaziyette
yani 1000rr ı niye beyenmedim ben? eskisi daha zuel oldugu icin mi, canlı canlı gormem gerektigi icin mi yoksa uzanamadıgım cigere mundar dedigimicin mi acaba?
4 tekerleğin konforu, 2 tekerleğin tadı...
Girişte gösteriler yapılıyordu... Fakat motorları hazırlamalarını bekleyemediğim için izlemedim...
Işte gösteriye hazırlanan zealsun...
Girişteki bir Gsx-R 1000
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
işte benim beklediğim motosiklet ya cbr125 çok güzel olmuş ama 1000rr yorumsuz
abi fuara yalnızca honda mı katıldı
:bestmt:
Şu Siyah - Beyaz Cbr 125'e ne zamandır hastayım ya
Keşke Türkiye'ye de gelse bu renk...
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
abı bu gsxr 1000 benı olduruo ya acaıp estetık bakınca dona kalıorum anlatamam yaaa tuylerım dıken dıken oluo
yeni Honda CBR 125.....
Görki süper fotolar bunlar...
Geldiğinde bişiler ısmarliyim sana..
Şu senin zuzudan alıcam sana söz hehehe
Teşekkür ederiz ...
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
paylaşım için sağol daha yok mu??
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Girişe yaklaşırken bir motor görüyorum... O da ne? Aman tanrım... O bir Vfr 400R... Biraz araştırıyorum ve 2. ellerinin 3500$ civarı satıldığını öğreniyorum. Ne yapıp yapıp almalıyım bu motoru
Ve bir R1
Birde Transalp
Hyo burada da tutuluyor.
Bir de 999
Bu da bir.... eee...
Yaşa sen Görkem bi TA gösterdin bana
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Amantanrııııııım....
Neyse... Dışarıdaki motosikletleri bırakıp 15 grn karşılığında (4 ytl) fuarımıza giriyoruz...
Girişte suzuki standındaki modeller karşılıyor bizi....
Suzuki Hayabusa
Big King
650F ... çizdin topuklularla güzelim motoru be hanımkızım...
Bu kızlarımızın dans şovları da var fakat ne yazıkki youtube kapalıymış o yüzden buraya yükleyemeyeceğim
Hehe bizim fuardakiler güzel mi beee
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Bunlar süper makinalar ya..
Fuarı iyi yapmışlar valla..
ama herkes cıbırı gördümü
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
Konuyu Toplam 24 üye okuyor. (16 Kayıtlı üye ve 8 Misafir)
VaScO1925, praetorian, nitrious81, just_hmz_26, istburak, tugcetugce, tubis, SAKİ, GorkeM, eencetin, tronic, roadrunnergt, geçici, kenya, JackShephard, ozan150zc
patlama var topicte
paylaşım için sağol görkem kardeş
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)