hayırlı olsun güle güle kulan kazasız belasız
özgür adam:
Arkadaşlar kusura bakmayın Taziye, Tebrik Ve Kutlamalar bölümüne açacağıma dalgınlığıma geldi buraya açmışım inş. modlar biran önce taşır
gule gule, kazanın k sine uramadan hep iyi gunlerde kaskını montunu unutmadan kullanmanı dilerim.
4 tekerleğin konforu, 2 tekerleğin tadı...
Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız bol km'ler....
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
hayırlı uğurlu olsun nice km'ler devirmen dileğiyle...kafa granajı aynı apache 150'ye benziyor
hayırlı olsun gule gule kullan kazasız belasız inşlh
avatarda en saadaki benm ilk konserim:bounce::P
hayırlı olsun güle güle kullan
fiyat konusunda da aydınlatırsan sevinirim ödeme seçenekleriyle birlikte
hayırl uğurlu olsun..............
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesın
fiyat 2800 ytl plaka ruhsat dahil peşin aldım normalde satış fiyatı 3300 ben 2800 ytlye aldım kazasız sürüşler
topraaam hayirlisi olsun, kazasiz surusler diliyorum.sen simdilik makinayi fazla uzme,tektekere fazla zorlama,ben gelince itinayla yaparim o isi o makinayla
hakkatten bu makinayi biliyorum,debriyaj ile oynamadan cok rahat kafa dikebiliyo...
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Güle güle vede özelikle korunmali kulan yeni motorunu.
cinli minli hikayelerini de bosver, motor motordur ve o motor senindir
all you need is love
sağolun arkadaşlar herkese nice kmler kazasız sürüşler
kazasız belasız sürüşler hayırlı olsun.
hayırlı olsun Allah kaza bela varmesin
bu markaya çin değil demişsiniz de ben çin diye biliodum ama bunu
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullan kardeş inşallah tekerin düz bassın...
Nazar boncuğu takmayı unutma...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)