hayırlı uğurlu olsun kardeşim tekerin düz bassın
hayırlı uğurlu olsun kardeşim tekerin düz bassın
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
Bu 200 cc mi şimdi ya
güzel motormuş.. Tebrik ederim..
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
hayırlı, uğurlu olsun. keyifli sürüşler.
Monero çin malı mı?
hayırlı uğurlu olsun. kazasız sürüşler...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
bence çin malı değil. çinliler 4 subaplı motoru üretecek kadar gelişmediler. zongshen e 4 subablı ama çin malı değdil. bu da değildir tahminim. 200'lük motor işte taş gibi duruyor. ybr'den kalıplı en azından. göstergeleri harika. devir km vites benzin. süper alt bence. Türkiye bayisi kim bunların darjeling ? sen nasıl aldın ? teknik özelliklerini versene. sıkıştırma oranlarını filan.
hayırlı olsun kardeşim allah sanayi yüzü göstermesın kazasız belasız kullanmk nasip etsin...
kardes hayırlı olsun kazasız belasız nice kmlere ınsallah
hayırlı olsun cbr ve senin makinayı kapıştırmıştık bir kere.....
sonuç olarak cbr ile önde bitirmiştim.iyi sürüşler
çin malı.denizlide 3 kişi tanıyorum kullanan biri nakavt olmuş durumda.bir tanesine sahibi pırıl pırıl bakıyor ve motorda ona bakıyor. gecen sene denizliden ağrıya gitti geldi.izmire pist yarışına gittik denizliden ve rahat sayılır ama yinede ÇİN malı işte...
sevme beni Kızım meşaLe ve eGzOst KoKaRım...şaRKı TüRKü Bilmem tezahürat YazaRım viTes aTarIm...tuTma eLLeRimi emaneT saRaRım,gAza BasArıM...CimBomUma ve mOtOruMa Laf aTaRsan DüNYanI ßa$ıNa yıKaRım ...!!
dostum Zobghsen ÇİN malının büyük babası...nası olmaz...Monero dediğinizde aynı şey...bunların piyasa ömrü bitti artık...çoğu marka tasfiyesini yapacak...nalları diktiler zaten merak etmeyin...eski satışlar yok artık...bitti o dönem...makinaların son sahapları sizlersiniz...2-3 yılda sizin sattığınız mallar 2.elde dolaşsa bu devir kapanır...büyükler ayakta kalır yine...
yada en kötü ihtimal 2 sene sonra bu modelleri markaları 1000 ytlye alırsınız..yine kar ederler ama merak etmeyin...
su verme bu smirno kekosuna...valla makinayı pert eder...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Motor üzerinde made in taiwan yazıyor taiwan nalı çin değil motor 200 cc 4 subap
teknik özellikler
Motorun Teknik Özellikleri
Ölçüler : 1975 x 720 x 1160
Ağırlığı : 120 Kg.
Motor Tipi : 4 Zamanlı
Soğutma Sistemi : Hava
Şanzuman : 5 Vites
Motor Hacmi : 199 Cm3
Max. Güç Hp: 18
Marş : Elden Elektrikli
Frenler Ön/Arka : Disk / Kampana
Bu model daha moeronun sitesine eklenmedi ben katalok verilerini yazıyorum orda eski modeli var o 15 hp bu 17 motor olarak biraz farkılar eski kasayla bu üstten egzantirik soch motor 4 subap diğerini bilmiyorum birde bunda vakumlu karbüratör var sıkıştırma ortanıda yazmıyor :(
metehan abi bir çok çin distiribitörü motor getiremicek nisandan itibaren sanırım sadece mondial monero lifan ramzey ve motoran kalıcak diğerleri kapanacak bunlar türkiyede fabrika kurdu diğer markalar fabrika kurmadı türkiyede satış yapamıcak moneronun kurtköyde fabrikası var
hayırlı olsun kardesım kazasız belasız kullanmak nasıp etsın
ben rüzgara sevdalıyım ölüme diiillll :bounce:
benden daha ii varmi o cevrede ???
zongi cinin en buyuk motosiklet ve parca ureticisi,diger cinlilere gore biraz daha kalite bi makina gibi gozukuyo.
ulen keko pert etcekmisin makinayi ha,en azindan ben hakkini vererek pert ediyom,ya sen ?? uzerinde gezmen bile bi pert sebebi nede olsa 130 kg + kiyafetler bayagi agir ceker
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
canım kardeşim inşallah ben yanılıyorumdur ama Monero Made İn Has Chına...hemda hasosu...
sizi yanıltmasınlar...
getirenlerde Arzu Bisiklet...Sirkecide şirketin nerde olduğunuda biliyom...eski pisikletciler...canım kardeşim Tr ye gelen Tayvan malları SYM ve KYMCO bildiğim bu...inşallah yanılırım...güle güe kullan...
nalçak köftee 122 kiloyum ulenn...8 kiloyuda işkembeden salladın hee...makinam taş taşş...nazara gelcek zaten merak etme yakında...14.000 deydim haco daha ne olsun...tık yok maşallah...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
ALLAH tekerleğini düz bastırsın
hayırlı uğurlu olsun ama benim anlamadığım soch motor nasıl 4 subab olur.4subab motor doch olur üstten çift egzantirikli.seni taiwan malı dedikleri gibi yanıltmış olmasınlar
hayırlı olsunda bu çin li değilmi şimdi?çünkü onlara benziyor ilk defa duyuyorum bu markayı.
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
egzantirik zaten silindirin üstündeki parçada olur.ama 4 subab ise doch motordur.doch motorlarda daha verimli olur
hayırlı olsun,kazasız belasız kullanırsın inşallah...
KaLbİnDe ŞeYtAnLaRıN mElEkLeRdEn FaZlA oLmAsInA iZiN vErMe!!!
by tpr.
yeni motosikletin hayırlı olsun,güle güle kullan tekerin düz bassın yollara
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)