Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Yeni Makinem Monero XF 200-2V(pioneer)

REKLAM ALANI
    aparat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150
    hayırlı uğurlu olsun kardeşim tekerin düz bassın
    ...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
    Drift Religion

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    SeRHaTeKiNci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco (Satılık)
    Bu 200 cc mi şimdi ya
    güzel motormuş.. Tebrik ederim..
    Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
    Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..

mehmethan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Forza 250
    hayırlı, uğurlu olsun. keyifli sürüşler.
    Monero çin malı mı?

Kartal23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motorumu Sattım
    hayırlı uğurlu olsun. kazasız sürüşler...
    Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
    ( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
    Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    bence çin malı değil. çinliler 4 subaplı motoru üretecek kadar gelişmediler. zongshen e 4 subablı ama çin malı değdil. bu da değildir tahminim. 200'lük motor işte taş gibi duruyor. ybr'den kalıplı en azından. göstergeleri harika. devir km vites benzin. süper alt bence. Türkiye bayisi kim bunların darjeling ? sen nasıl aldın ? teknik özelliklerini versene. sıkıştırma oranlarını filan.

Motosikleti
    YaMaHa YBR125
    hayırlı olsun kardeşim allah sanayi yüzü göstermesın kazasız belasız kullanmk nasip etsin...

celıl ybr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Ses Dylan (07)
    kardes hayırlı olsun kazasız belasız nice kmlere ınsallah

serserihoroz1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    125 lik bir düldül ama sonunda HA-YAA-BUUU-SAAA
    hayırlı olsun cbr ve senin makinayı kapıştırmıştık bir kere.....
    sonuç olarak cbr ile önde bitirmiştim.iyi sürüşler

Alıntı digi_boy26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence çin malı değil. çinliler 4 subaplı motoru üretecek kadar gelişmediler. zongshen e 4 subablı ama çin malı değdil. bu da değildir tahminim. 200'lük motor işte taş gibi duruyor. ybr'den kalıplı en azından. göstergeleri harika. devir km vites benzin. süper alt bence. Türkiye bayisi kim bunların darjeling ? sen nasıl aldın ? teknik özelliklerini versene. sıkıştırma oranlarını filan.
    çin malı.denizlide 3 kişi tanıyorum kullanan biri nakavt olmuş durumda.bir tanesine sahibi pırıl pırıl bakıyor ve motorda ona bakıyor. gecen sene denizliden ağrıya gitti geldi.izmire pist yarışına gittik denizliden ve rahat sayılır ama yinede ÇİN malı işte...
    sevme beni Kızım meşaLe ve eGzOst KoKaRım...şaRKı TüRKü Bilmem tezahürat YazaRım viTes aTarIm...tuTma eLLeRimi emaneT saRaRım,gAza BasArıM...CimBomUma ve mOtOruMa Laf aTaRsan DüNYanI ßa$ıNa yıKaRım ...!!

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    dostum Zobghsen ÇİN malının büyük babası...nası olmaz...Monero dediğinizde aynı şey...bunların piyasa ömrü bitti artık...çoğu marka tasfiyesini yapacak...nalları diktiler zaten merak etmeyin...eski satışlar yok artık...bitti o dönem...makinaların son sahapları sizlersiniz...2-3 yılda sizin sattığınız mallar 2.elde dolaşsa bu devir kapanır...büyükler ayakta kalır yine...

yada en kötü ihtimal 2 sene sonra bu modelleri markaları 1000 ytlye alırsınız..yine kar ederler ama merak etmeyin...

Alıntı darjeling adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    siee ulan sana motor verirmiyim ben :D gerçi versemde arkana binmem canıma doymadım daha :D:D
    su verme bu smirno kekosuna...valla makinayı pert eder...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    BMW F 650 GS
    Motor üzerinde made in taiwan yazıyor taiwan nalı çin değil motor 200 cc 4 subap
    teknik özellikler
    Motorun Teknik Özellikleri
    Ölçüler : 1975 x 720 x 1160
    Ağırlığı : 120 Kg.
    Motor Tipi : 4 Zamanlı
    Soğutma Sistemi : Hava
    Şanzuman : 5 Vites
    Motor Hacmi : 199 Cm3
    Max. Güç Hp: 18
    Marş : Elden Elektrikli

Frenler Ön/Arka : Disk / Kampana
    Bu model daha moeronun sitesine eklenmedi ben katalok verilerini yazıyorum orda eski modeli var o 15 hp bu 17 motor olarak biraz farkılar eski kasayla bu üstten egzantirik soch motor 4 subap diğerini bilmiyorum birde bunda vakumlu karbüratör var sıkıştırma ortanıda yazmıyor :(
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yada en kötü ihtimal 2 sene sonra bu modelleri markaları 1000 ytlye alırsınız..yine kar ederler ama merak etmeyin...
    :
    metehan abi bir çok çin distiribitörü motor getiremicek nisandan itibaren sanırım sadece mondial monero lifan ramzey ve motoran kalıcak diğerleri kapanacak bunlar türkiyede fabrika kurdu diğer markalar fabrika kurmadı türkiyede satış yapamıcak moneronun kurtköyde fabrikası var

Motosikleti
    gsr-x 1000
    hayırlı olsun kardesım kazasız belasız kullanmak nasıp etsın
    ben rüzgara sevdalıyım ölüme diiillll :bounce:

SmirnouF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tekirdağ - Çerkezköy & Kırklareli - Pınarhisar
    Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    siee ulan sana motor verirmiyim ben :D gerçi versemde arkana binmem canıma doymadım daha :D:D
    benden daha ii varmi o cevrede ???
    zongi cinin en buyuk motosiklet ve parca ureticisi,diger cinlilere gore biraz daha kalite bi makina gibi gozukuyo.

su verme bu smirno kekosuna...valla makinayı pert eder...

ulen keko pert etcekmisin makinayi ha,en azindan ben hakkini vererek pert ediyom,ya sen ?? uzerinde gezmen bile bi pert sebebi nede olsa 130 kg + kiyafetler bayagi agir ceker
    Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Motor üzerinde made in taiwan yazıyor taiwan nalı çin değil motor 200 cc 4 subap
    teknik özellikler
    Motorun Teknik Özellikleri
    Ölçüler : 1975 x 720 x 1160
    Ağırlığı : 120 Kg.
    Motor Tipi : 4 Zamanlı
    Soğutma Sistemi : Hava
    Şanzuman : 5 Vites
    Motor Hacmi : 199 Cm3
    Max. Güç Hp: 18
    Marş : Elden Elektrikli

Frenler Ön/Arka : Disk / Kampana
    Bu model daha moeronun sitesine eklenmedi ben katalok verilerini yazıyorum orda eski modeli var o 15 hp bu 17 motor olarak biraz farkılar eski kasayla bu üstten egzantirik soch motor 4 subap diğerini bilmiyorum birde bunda vakumlu karbüratör var sıkıştırma ortanıda yazmıyor :(

metehan abi bir çok çin distiribitörü motor getiremicek nisandan itibaren sanırım sadece mondial monero lifan ramzey ve motoran kalıcak diğerleri kapanacak bunlar türkiyede fabrika kurdu diğer markalar fabrika kurmadı türkiyede satış yapamıcak moneronun kurtköyde fabrikası var

canım kardeşim inşallah ben yanılıyorumdur ama Monero Made İn Has Chına...hemda hasosu...
    sizi yanıltmasınlar...

getirenlerde Arzu Bisiklet...Sirkecide şirketin nerde olduğunuda biliyom...eski pisikletciler...canım kardeşim Tr ye gelen Tayvan malları SYM ve KYMCO bildiğim bu...inşallah yanılırım...güle güe kullan...

Alıntı SmirnouF adlı üyeden alıntı Mesajı göster

ulen keko pert etcekmisin makinayi ha,en azindan ben hakkini vererek pert ediyom,ya sen ?? uzerinde gezmen bile bi pert sebebi nede olsa 130 kg + kiyafetler bayagi agir ceker

nalçak köftee 122 kiloyum ulenn...8 kiloyuda işkembeden salladın hee...makinam taş taşş...nazara gelcek zaten merak etme yakında...14.000 deydim haco daha ne olsun...tık yok maşallah...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    cbr600rr+kymco grandınkx150
    ALLAH tekerleğini düz bastırsın

Motosikleti
    HONDA CBR 600 RR -KANUNİ BOBCAT
    hayırlı uğurlu olsun ama benim anlamadığım soch motor nasıl 4 subab olur.4subab motor doch olur üstten çift egzantirikli.seni taiwan malı dedikleri gibi yanıltmış olmasınlar

ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    hayırlı olsunda bu çin li değilmi şimdi?çünkü onlara benziyor ilk defa duyuyorum bu markayı.
    ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....

Motosikleti
    BMW F 650 GS
    canım kardeşim inşallah ben yanılıyorumdur ama Monero Made İn Has Chına...hemda hasosu...
    sizi yanıltmasınlar...

getirenlerde Arzu Bisiklet...Sirkecide şirketin nerde olduğunuda biliyom...eski pisikletciler...canım kardeşim Tr ye gelen Tayvan malları SYM ve KYMCO bildiğim bu...inşallah yanılırım...güle güe kullan...

nalçak köftee 122 kiloyum ulenn...8 kiloyuda işkembeden salladın hee...makinam taş taşş...nazara gelcek zaten merak etme yakında...14.000 deydim haco daha ne olsun...tık yok maşallah...
    abi üzerinde made in taiwan yazıyo
    Alıntı derya_motor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı uğurlu olsun ama benim anlamadığım soch motor nasıl 4 subab olur.4subab motor doch olur üstten çift egzantirikli.seni taiwan malı dedikleri gibi yanıltmış olmasınlar
    doch motor alttan egzantirik olmuyormı? ben üstten egzantriklerin hepsi soch alttan egzaniriklein hepsi doch diye biliyordum yanlış yazmışım o zmn :(

Motosikleti
    HONDA CBR 600 RR -KANUNİ BOBCAT
    egzantirik zaten silindirin üstündeki parçada olur.ama 4 subab ise doch motordur.doch motorlarda daha verimli olur

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    SUZUKİ GSR 600
    hayırlı olsun,kazasız belasız kullanırsın inşallah...
    KaLbİnDe ŞeYtAnLaRıN mElEkLeRdEn FaZlA oLmAsInA iZiN vErMe!!!

by tpr.

jeansatar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kocaoglan
    yeni motosikletin hayırlı olsun,güle güle kullan tekerin düz bassın yollara
    “Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)