işte yeni motorum ve eski kuheylanım
Reklamlar
-
Reklamlar
-
hayırlı olsun... kazasız sürüşler...
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
-
güle güle kullan, altında eskisin
-
hadi hayırlı ugurlu olsun kardeşim .. kazasız belasız günlerde kullanman dilegi ile
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
saolun varolun valla fena deil işte gidiyoruz geliyoruz ogrenci adama cok bile anca bu yetti cebim hehe
-
1 yıl sonra altında r1 felan görürüz herhalde
kazasız sürüşler...
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
-
-
-
Hayırlı olsun ALLAH KAZA BELA VERMESIN
-
hayırlı uğurlu olsun dostum.........
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
hayırlı olsun hocam kazasız belasız sürüşler diliyorum..jinlun 250'ye çok benziyor
-
mete_han adlı üyeden alıntı
hayırlı uğurlu olsun dostum.........
eyvallah saolasın abi..........
crayzboyone adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun ALLAH KAZA BELA VERMESIN
saol dostum inşallah vermez daha vermedi
ferotr adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun hocam kazasız belasız sürüşler diliyorum..jinlun 250'ye çok benziyor
abi hehe kasa jinlun butun parcaları uyuyo gostergeler zealsunala aynı far keeway sl motoru kinroad benzin gostergesi ramzey tam karma motor yedek parca sıkıntısı sıfır
-
allah kaza bela vermesin.. iyi günlerde kullan...
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
-
allah kaza bela vermesin güle güle kullan
yafs olmadıki şöle bir çopperimiz reklamını yapalım
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
-
-
hayırlı uğurlu olsun.......
-
hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız arızasız güzel günlerde kullanman dileğiyle
-
saolun dostlar hepimize kazasız belasız surusler
-
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
kankammmm ben sana dedım bı kez daha dıorum Allah Kaza Bela Vermesin İnşallah gizemede süle o kucucuk motorla adamlara saldırmasın trafıkte ayu nunn bıırı cıkar ezer kızı =))
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)