Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
benim de işim yok ama cıbırı kaldırırmıyım diye merak etmedim hic...
4 tekerleğin konforu, 2 tekerleğin tadı...
Ekmek davası işde.
Bunu TR de yapmış olsa tımarhanelik adam derler vede memleketimizi beğenmezler.
Kurban olayım ülkeme ..
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
eline sağlık bee.. vallaha İnsan Kafasına Koyunca Her İşi yapıyor..
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
Adamda ne kafa varmış kardeşim Benim motoru kafama alsam ikiye bölünür heralde
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
abi bu işte harbiden b terslik war
Bi ülkede "KÖPEKLER" istedi diye atlar ölmez...!!!
Drift Religion
Motosiklet dengesinin ulaştığı son nokta bu amca artık Nirvanaya ulaşmış
Albert EİNSTEİN derki;
Biri sana çok kötüsün derse boşver takma. Banada GERİZEKALI sın dediler, ATOMU PARÇALAYIP ELLERİNE VERDİM
yaa motorun orda ne işi var bee adam otur adam akıllı bin motora..ne insanlar var bee hayır dengeye hayran kaldım nasl öle duruyo motor hayret valla
motoru okadar kıymetliki yolda altında gaz wererek kıyamıyo bile demekki
YAMAHA RXKING135 2002 ZEHIR YEŞİLİ MOTORUM ÇALINMIŞDIR ANTALYA MERKEZDE 07 YZ 291 PLAKALI GÖRENLER YARDIMCI OLURSA SEWINIRIM 0543 850 89 88
Abicim bizin burlarda görsen görsen en fazla gevrek, simit tepsisi taşıyanları, hadi bilemedin tatlı tepsilerini görürsün kafalarda. Bu ne biçim bişi dir ya ..
türkiyede bunu yapsan deli muamelesi görürsün zaten yemediin küfür kalmaz gibme gelio
avatarda en saadaki benm ilk konserim:bounce::P
Hepsi tamam, çok iyi bir noktadan kaldırırsa çok zor olmak kaydı ile kafasının üzerinde tutar makinayı diyelim. Ancak adam merdiven tırmanıyor. Yani bacağını kaldırıp diğer basamağa atarken yükün nasıl bineceğini bir düşünün..???
Sargının içerisinde sert 4-5cm lik bir dairemsi birşey var gibi? yanılıyormuyum..
hayat müşterek hep adammı motosiklete binecek az da motor ona binsin
Yakışır abime!!!
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
Ben simitçilere şaşırıyordum o kadar simiti nasıl taşıyor diye şimdi resmen apıştım kaldım yorum yok
İmaknsız dimi böle bişi Yoksa harbiden var mı ya
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
aynı resimleri canı sıkıldıkca eklemıs gecenlerde kanal 1 de mucızeler gecesınde yabancı bir adamda aynısını yapmıstı 150 kıloluk bir atv yı kafasında tasıodu
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)