1 kişinin haricinde kask yok
MT vietnam uyuyormu ? hala bilinçlenmemişler
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
valla adamlarda nerdeyse insandan çok motor var adamlar her işini onla hallediyo her yer motorla gidiyo helal valla bi düşünsenize istanbulda olduğunu bukadar motorun valla kazalara bine katlar
Drift Religion
fatih şubesi
Siyaset yapmak istemiyorum burada
Paylaşşşım için teşekkürler...
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
afedersiniz ama OHAAAAAAAAAAAA!!! demek istiyorum
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
dayı bu ne yaaa böle nedenirki buna şimdi
Yolların Hastasıyım 2 Tekerin Ustasıyım...
resmen bişey diyemiyorum resimler aklımı aldı trafik orada öle işliyor haaa mucize valla
Yolların Hastasıyım 2 Tekerin Ustasıyım...
Bunlar birşeymisiz birde sokaklardaki toplu fotografları görseniz
2000 yılında Vietnam'da bir süre kaldım uçaktan gece inerek bir motor taksinin arkasında kalacağım yere yerleştim, sabah büyük bir gürültüyle uyandım,İstanbul'dan şantiye kente idmanlı olduğumdan herhalde büyük bir sapak,üst geçit inşaatı var,ağır iş makinaları çalışıyor diyerek camı açtığımda Komünist yönetim biçiminin simgelerinden dev bulvarda binlerce abartmıyorum binlerce motorun garip bir düzende geçtiğini gördüm sonrasında alıştım ve o karmaşalı ttrafikte motor kullanır oldum
Tabii avantaj bir 4 tekerli araç görebilmeniz için neredeyse 30 dakika beklemeninizin gerektiği
yaw adamlar motorlarını iş makinaları gibi kullanıyor yazık o canım motorlara gerçi allahdan birtane chopper yada racing yok geneli moped tarzı motorlar
motorlar cok ii deil ama yinde ustunde insan var böle iş olmaz abi ya azrail heran peşinde izlenimini gordum bi an
avatarda en saadaki benm ilk konserim:bounce::P
Dikkat ettinizmi resimlerde bir tane bile araba yok.
tuçi herkesi azarlamışsın hayırdır sabah ters tarafından mı kalktın..(nolur bana vurma)
vietnamlılar işi biliyo nakliyeciye para vermiyolar..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)