Metehan abıye sonuna kadar katılıyorum dınımızde boyle syler olmaması lazım ; ama baskasının dını torelerı baskaysada o da benı ılgılendırmez...
Metehan abıye sonuna kadar katılıyorum dınımızde boyle syler olmaması lazım ; ama baskasının dını torelerı baskaysada o da benı ılgılendırmez...
Herzaman derim..Kişinin fikri neyse zikri de odur diye.... Bu resimlere bakmak sapıklıkmı?..Utanmak mı gerektiriyor...
Yapmayın allasen... Tartışmanın bile anlamı yok....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
biliyorum resimler bizim için abartılcak birşey olmaya bılır ama sitemize yaşı küçük olan arkadaşlarımız ve kardeşlerimiz giriyor onlarıda düşünmek lazım
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
Abi motosiklet forumuyuz bunlar ne arıyo demişsiniz hatunlar anadan üryan bile olsa motosiklet üzerindeler. Biz diyanet forumu muyuz bunları din süzgecinden geçiriyoruz? Kimsenin ağzından salyalar akıtarak " evet daha fazla resim, evet daha da çıplak..." diye çemkirdiğini sanmıyorum ekranın başında.
Konu ne güzel sanat çerçevesinde gidiyordu nasıl oldu da din, iman kriterlerine döndü birden
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
buradan 2-3 ban çıkar ... hadi bakalım ... buyrun
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
bakıyorsan bak alpim...bakmıyorsan bakma...bana ters geldi tepkimi koydum.....bakmak sapıklık dedikmi...ben rahatsız oldum...rahatsız olanları hemen kafakola almayın...olayı uzatacak mevzuda yok.....bakmak bakmamak mevzusu değil...için temiz olsun...motor forumda bunların(her ne haltsa sanat veya sv..)yeri yok.. işime gelmedi belki...benim içimde hissettiğim dinde bunlara yer yok...öğretilen bişey değil yani...hissedilen bişey...
benim peygamberim benim Allahım bunları hoş görmemiş...bunlara sapkınlık demiş..seninkini bilmem bilemem...
KADIN olan utanır diyorum bu temalardan...ben şahsen utandım...
birde kimsenin ekmeğine yağ sürmek istemiyorum...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Resimler hakkındaki eleştiri ve görüşlerinizi dinsel ve siyasal söylemlerden uzak eleştirin. Aksi halde forum kuralları açıktır.
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Yok abicim dinle minle alakası yok...
Konuya ben şahsen ahlaki yönden yanaşıp içimden geleni yazmaya
çalıştım..Yazılanıda tebrik ettim...
Eğer sanatla ilgilenecek olsaydım bu sitede işim neki...
Biz burda motosiklet bilgisi ve kültürüyle ilgimizden ötürü varsak..Sonuna kadar
buradayım...Yok işin içine bu ve bunun gibi konular katılıp kültürümle ilgili
gereksiz konular pişirilip önüme koyulacaksa ben ve ailem bu saatten sonra yokuz...
Bu siteyi saygın yapan yine üyeleridir.. Ve bence bu saygınlık yitirilmeye çalışılıyor..Buna şuan benim yazmış olduğum mesajda dahil...
Kimse üstüne almasın...herkes lütfen sitedeki üyelik haklarını ve sorumluluklarını
tekrar tekrar okusun..Anlamadınız..Yine okuyun...
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
BBR;
Hatırlat bana Türkiye'ye gelir gelmez ilk işim seni ziyaret edip alnından öpmek olacak.
Metehan.
Düşünce ve fikirlerine saygı duyarım
Ama toplumdaki herkesi kendi düşüncene uymaya zorlamaya hayır.
Kitlensin bu topic.
Modlar görevini yapsın.
Neden?
Sana ters te ondan.
Bana ters değil.
Ben de bu sitenin bir üyesiyim.
Sana ters gelen şey bana ters gelmiyor.
sanatla benim karımın ya da kızkardeşimin ya da beni yetiştiren anamın namusunu karıştırmayın.
Cepheye mermi taşımayan, evladını şehit vermeyen analar da Türk kadınıdır.
En az onlar kadar namusludur.
Bundan şüphesi olan annesine sorsun.
Senin gördüğün şeyleri bütün gün tv de gazetede görüyorlar.
Namus, şeref, haysiyet böyle korunmaz.
Dini karıştıran arkadaşlar da iyi düşünsünler.
Bu işin bir de hesap günü var....
Dininizi hangi paltformlarda tartışıyor, ne hale getiriyorsunuz?
Bu kadar basit mi?
arkadaslar herkesın ahlakı degerlerı farklıdır ona karısamam o konuda yorumsuz ama fotolar guzel ne acıdan baktıgınıza baglı sahsen ben kalcalara bakmadım genel acıdan baktıgımda fotolar guzel rahatsız edıcı bır yanı yok ama dedıgım gıbı fotoda nereye baktıgınıza baglı
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
cog kimseyi bişeye zorladığım falan yok...çok kral demagoji yapıyorsun...her gün bişe gördüğümüz falanda yok...ekmek savaşındayız gözümüzünde birşey gördüğü yok...bu topik ahlaki açıdan çöküntünün binlerce kanıtından sadece biridir...rahatsız olduğum için kendimle gurur duyuyorum...
sanat diye bir kavram olgu yoktur bence...sanat diye uydurduğunuz şey toplum içindeki bazı kişilerin yeteneklerini ön plana çıkarmaları...
mesela tatoo dövme işine sanat diyorlar...hallbuki değil...Dinimde ve Tıbbi açıdan sakıncalı...ama ney...zenaat...
neyse derin mevzular bunlar...bir kaç cümlede anlatılamayacak kalıplara sokulamayacak detaylar nüanslar var...yüzyüze konuşulması vurgulanması gereken gereken çok şey var...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
daha önce de tartışıldı bu konu...
http://www.motosiklet.net/forum/foto...i-kizlari.html
Bu resimler kimseden tepki almamıştı... Hatta ben dahil daha yokmu diye yazmıştık....
Bu resimlerin o topicdekinden farkı nedir?....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Metehan abi hiç dövme yaptırdın yada yapılışına tanık oldun mu ? Merak ettim..
Bir de dini açıdan ve tıbbi açıdan ne gibi sakıncaları var kardeşini aydınlatırsan müteşekkir olurum
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)