Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
motosiklet forumunda sanat tartışılması hoşuma gitti =)
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
abi bence bu başlık kilitlik.hatırlatmış olayım.tubiş gürsel söylemişti dersin
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Konuyu açan baktı baktı gitti.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Her işte olduğu gibi suyunu çıkarıp şeetmezsek olmaz
Size yapılmasını istemediğiniz şeyi başkalarına yapın...çok zevkli oluyor :P
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
İşin şakası bir yana...
Sanat manat bırakın.....Sanatla ilgileneceksem başka siteler var..
Kilit değil çöp kutusuna atılsın bu...Hadi paşam.....
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
basta tubiş masum bi baslık actı ama bzm bazı dengesz arkadaslarımız işi erotizme dokunce bu hale geldi bu saatten snr adam olmaz bi topic yazık oldu
true love..
Drift Religion
Bu kadar dar görüşlü olmayın arkadaşlar......... Erotizm var fakat aşırı değil.... Hergün gazete ve televizyonda gördüklerimizden farklı değil....
Bence kilide gerek yok.... Kişisel görüşüm...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
mete sana soracak deiliz yapacağımız uygulamayı .. son resim konu dışıydı sildik zaten ..
ban yiyecem demişsin bencede baya bi yaklaştın çizgiye bence dikkat et
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Sevigli Bambu ve İsmail. Bambu çok güzel özetlemişsin atladığın (atladığımız) yerler olabilir. Onları yazıp lafı daha daha ve daha uzatmak, hele karşılıklı konuşmanın mümkün olmadığı ve yanlış anlaşılmalara sebebiyet verecek bir ortamda bunu yapmak istemiyorum.
Düşüncenin bir kişiye veya gruba doğru ötekine yanlış gelmesinden ziyade özgürce düşünebilinmesi önemlidir. Bunu sağlayacak ortam umarım her zaman her halde, her durumda, korunur. Benim sıkıntım bundan ibaretti... Zaten düşünülerek, kafa yorarak, bilme saygı duyularak, bulunacak yol her zaman doğru yol olacaktır...
Çıplaklık, yada cinsellik ister fotoğrafla olsun ister çizimle sanat değildir arkadaşlar, bunu senelerdir böyle maskeleyip sunuyorlar.
Hoşa gidebilir o ayrı... o muhabbetlerin yeri çok çok ayrı.. ama nolur buna sanat demeyin, meşrulaştırmayın. Gün gelir "o sanat" öyle bir sararki çocuğunuzla eşinizle sokağa çıkıp gezemezsiniz.
Sevgili İso;
senin yazmış olduğun satırlar, her ne kadar maneviyatçı bir anlam taşıyorsa da Türk kadınına hakarettir.
Cepheye mermi taşımayan ya da evladını şehit vermeyen kadın aşağılık bir kadınmış gibi bir izlenim yaratıyor.
Yazdıklarının sanat kavramı ile ne ilgisi var?
Bizim kültürümüz dediğin şeyle ne alakası var?
Arap kültürüyle alakası var.
Ama Türk kültürüyle böyle bir şeyi bağdaştırmana anlam veremedim.
"Güzele bakmak sevaptır"
şeklinde en az 600 sene evveliyatı olan bir deyim başka hangi ülkede var acaba?
Düğünlerin de özel gecelerin de yarı çıplak dansöz oynatan papua yeni gineliler mi?
Sanatın bir toplumu zehirlediğini de öğrenmiş olduk sayende.
Yarın analarımıza bacılarımıza gidip diyeceğiz ki.
"Hiç estetik değilsiniz. Açılıp saçılın biraz. Motosiklet üstünde üstsüz pozlar verin.Sanata karşı ayıp oluyor."
Bu mu yani?
Böyle mi olacağını düşünerek yazın o satırları?
Bir insanın emek verip yaptığı bir şeyi sanat olarak kabul etmiyorak buna ne isim vereceğiz.
Terbiyesizlik mi?
Terbiyesizlik kime göre?
Bak benim göremediğim kadının bilmem neresini başka bir arkadaşımız görmüş.
Onun ölçülerine göre mi sanat yapacağız?
Sanatçı diye başkalarının göremediği güzellikleri ortaya çıkaran insanlara derler.
Ayasofya, Sultan Ahmet Mimari olarak sanattır.
Ama aslında, matematiktir, statik hesabıdır, fiziktir.
Bu bilimler olmasa çoktan yıkılırlardı.
Sen bu gün örnek olarak veremezdin.
Endişeleneceğin çok daha büyük sorunlar var ülkemizde İso.
Emin ol sanat en son sırada....
Yazılan yorumlardan kimin nereye baktığı da çok iyi anlaşılıyor....
Bu arada ben bir şeyler yazdıkça yeni yorumlar görüyorum.
Metehan beni hayal kırıklığına uğrattın.
Masum bir kaç resme anamızı bacımızı karıştırman olacak iş değil.
Bu topiği açan bir kız kardeşimiz ve o rahatsız olmamış.
Kadınlarımızın hayatını yönlendirmekten ne zaman vaz geçeceğiz?
@coq:
Hissiyatımıza tercüman oldun. Eline sağlık
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
peçeliside var isteyene
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
sana o zevki yaşatmam merak etme...uzaktan gayet güzelsin abi...bence siteye fazla takılma ...son dönemlerde olduğu gibi...neye yaklaşmışım onuda anlamadım...neyse muhatap olmamak en güzeli...sende olma lütfen...
cog ...abi bana ters geliyor bu tarz şeyler...anlayışla karşılarım herşeyi sizde anlayışla karşılayın...saygı duyun...çıplaklık dinimizde yok kardeşim...bu tip ahlak dışı şeyleri onaylamamalı...motor forummuyuz...evet...bunun burada ne işi var...sanat neymiş...hayat bir sanat zaten...
anamda eşimde kapalı değil...hacı hocada değiliz...5 vakit namazda kılmayız...kendimizce bir edep çizgimiz var...saygı duyun kardeşim...böyle ucube şeylere prim vermeyin...bu çizimler neymiş yahu...kültürünü yerim...bana ters...
biri şu bikinili salakları ortadan kaldırsın göz zevkimi bozuyolar..
bikini değilde şöle mini minicik etek olsa daha güzel olurdu..(otomobil fuarındaki gibi)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)