silentscream kendileri (o beyaz olan) 954 RR olur.
silentscream kendileri (o beyaz olan) 954 RR olur.
Yok ablacım atamalarda Mersin de açık yoktu zaten. Ama gezmeye geleceğim bekleyin
Seni anlamakta güçlük çekiyorum ama bizim limuzinle epey foturafımız var zaten
AŞk meşk işleri öyle açık açık konuşulmaz, utandıracaksınız gençleri
utanacak olsalar o kadar arkadaşın içinde kaş göz yapmazlardı birbirlerine görende ciddi bişi sancak,motorlardan bahsediyorum arkadaşlar.teşbih sanatım biraz fazla guvvatlıdır
CBR 954RR Kiminse hayırlı uğurlu olsun. Bir nazarlık şart hakira duruyor. Burdada (Sivas) var bir tane çok güzel makina hele ön kafaya hastayım...
RX-115'le kaza yapan arkadaşada geçmiş olsun. Merak etme o motorun kasası sağlamdır. Gidon eğildiyse düzeltilir. sinyal ayna halledilir km saati belki biraz zor bulursun. Ön kollarda hasar yoksa Problem değil.
Bu arada Gezi güzel olmuş sanırım. Havada güneşli. Motorlarınıza sağlık.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
2gundur eskisehirde geziodum her motorda mt sticeri aradım ama goremedim bugunki buluşmadan hbrm olsa ugrardım belki 1de trene bindim
buarda o beyaz RRı cok gordum bn sanırım hatta yanılmıosam aksam belediyenin yanında bi bufenin onunde duruyodu bn yururken snr tramwayla gecerkende calştrmaya calışıodu o resimdeki abi
keske daha once frktsymisim szleri
true love..
Drift Religion
slayer ilahi sen ya
lancet evet hava süperdi ama ben Migrosun oradan dönmek zorunda kaldım
muharremin sessiz harfleri keşke burada olduğunu önceden bilseydik
Cüneyt abi senin oğlan da az çapkın değil yani,
bana da bir bakış attı ama ben yüz vermedim. 125 tercihimdir
abi, burak, doğcak çocuğa ben bakarım yüzükleri ben alıveriyim. (bakarsınız bi dylan yada cıscıbır bişey doğar)
volkan stickerleri unutma tamamı fuardan. bak arkadaşımız tanıyamamış bizi. belki beni de görmüştür. bende gördüm bi kaç matrix siyahtılar... geliren haber verin arkadaşlar
hocam arkadaslar bilio 3dakkada karar verdim gelmeye oraya bide 2gun kaldım
aksam gordum mak basta yaklastım gecerken guzel mak acaba mtdenmidr die bi dusundum snr ole pat die soramadım tabi snr donerken takrar baktım bian calştrmaya calşıo abi mars yemedi sestan anladım o an aklımdan gecti baktım abi tek dedim iniyim sunu vurduralım calşsın die snr vaktim yoktu duramadım aklımda kalmıstı gercekten calştımı die ogrendigim ii oldu
true love..
Drift Religion
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
Kusura bakmayın dün siz apla falan yazınca kendimi büyük hisettim. Siz diye hitap etmem gerekirdi
Ama napiim siz de mesajları Karadeniz şivesiyle yaznca kelimeleri anlayamadım
Limuzinin fotoğraflarına gelince "Çok yakında." dermişimmmm
Bir daha msn de bana böyle haberlerle gelme Yüreğime iniyordu yaaa, çok korktum Tekrar tekrar geçmiş olsun
Arkadaşlar fotoğrafların devamı Eskişehir MT il grubunun sayfasında yer almaktadır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)