Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

iznik hacı-osman gezisi fotolu

REKLAM ALANI

Motosikleti
    cbr600rr+kymco grandınkx150
    iznikli olmama rağmen bugün ilk defa hacı osamana gittim malasef tek başıma çünkü motosikletli fazla arkadş yok birde hava bozuktu ondan.mükemmel bir yer havası tertemis süper manzarası var.ayrıca çok virajlı ve bayırlı bir yolu var o benim kymco sınavı basarıyla geçti gerek çekişiyle gerekse yol tutusuyla beni her zamanki gibi memnun etti.

tepeden iznik gölüne bakmanın zevki bi başka oluyo

insan tek başına olunca fotoğraf çekmesi zor oluyor bende telefonumu taşla tutturup zamanlayıcıyı ayarladım ve ole çektim

ve eve sağ salim döndüm birazda baçede güvecinlerimle fotolaştık

işte arkadşlar durum bundan ibaret gönül ister sitedeki arkadaşlarla beraber gezmek inşallah o da olur

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1_8
    karşıda küçük barakayı görünce kuşçumusun diye soracaktım ama kuşlarıda gördümm,emeğine sağlıkk güzel fotolar
    [I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]

namk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    harley davidson 2007-mobylette 1967-Honda NX400
    paylaştığın için tşk. bahçeli evde oturmak güzel,park problemin yoktur herhalde?

Motosikleti
    SATILDI
    paylaşım icin tş güzel gezi ama yanlız olunca pek sarmıyor.
    [B][COLOR="Red"][/COLOR][/B]Dikkat Önemli Not : [COLOR="Blue"][/COLOR]Beyninizin Değerinde Kask Kullanın!!!

Motosikleti

iznik semalarında bir gezi (fotoğraflı)

Alıntı baba_selim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iznikli olmama rağmen bugün ilk defa hacı osamana gittim malasef tek başıma çünkü motosikletli fazla arkadş yok birde hava bozuktu ondan.mükemmel bir yer havası tertemis süper manzarası var.ayrıca çok virajlı ve bayırlı bir yolu var o benim kymco sınavı basarıyla geçti gerek çekişiyle gerekse yol tutusuyla beni her zamanki gibi memnun etti.

tepeden iznik gölüne bakmanın zevki bi başka oluyo

insan tek başına olunca fotoğraf çekmesi zor oluyor bende telefonumu taşla tutturup zamanlayıcıyı ayarladım ve ole çektim

ve eve sağ salim döndüm birazda baçede güvecinlerimle fotolaştık

işte arkadşlar durum bundan ibaret gönül ister sitedeki arkadaşlarla beraber gezmek inşallah o da olur
    site arkadaşlarımızdan iznike gelen olursa cok seviniriz

Motosikleti
    chopper
    guzel gezi guzel motor
    sen bu motorla maximum nekadar km yaptın yol bir seferde

Motosikleti

bir seferde yaptım km

bir seferde tam 350 km yol yaptım sadece bir kere benzinlikte benzin aldım o zaman durdum geri kalanıyla hep motor tepesindeydim

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    güzel fotolar...gördüğüm kadarıyla plakan standart değil...boyut açısından...bir polisin gözüne batarsan cezayı keser dikkat et...zaten 1 in altında önceden 0 varmış muhtemelen veya garip bir görüntü var orda polisten kaçmaz...birde kaç km de canavar...KYMCO sağlam maldır...sorunsuz kullanırsın...ama egsozunu çok paslanmış...en az 40.000 de olması lazımki o egsoz o kadar çürüsün...

birde İznikte Kawasaki bayisi arkadaşım var...Adı Nezih...site üyesi burda kendisi...İzmirde Üniversitede okuyor...abisi duruyor genelde...oralara yolun düşerse selamımı iletiver...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    aleyküm selam o egsoz koruyucularını söktük ve bu arada motorum 40 bin km de normaldir okadar

2005 yılında aldım şuan 2008 deyiz ve 40 bin km de.plakyı zaten polisler kendi onaylıyo bişey diyemicem ve nezih kardse selamını ileticem inşallah

Motosikleti
    aleyküm selam o egsoz koruyucularını söktük ve bu arada motorum 40 bin km de normaldir okadar

2005 yılında aldım şuan 2008 deyiz ve 40 bin km de.plakyı zaten polisler kendi onaylıyo bişey diyemicem ve nezih kardse selamını ileticem inşallah
    valla kendimi aştım artık...tam isabet...parça sorunun olursa KYMCO bayisi bana 500 metre uzaklıkta...Mor Motosiklet...haberim olsun...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Motosikleti
    tamam saolasın.parça sorunum oldumu ilk iş seni bulmak olur

kenan0014 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güzel fotolar...gördüğüm kadarıyla plakan standart değil...boyut açısından...bir polisin gözüne batarsan cezayı keser dikkat et...zaten 1 in altında önceden 0 varmış muhtemelen veya garip bir görüntü var orda polisten kaçmaz...birde kaç km de canavar...KYMCO sağlam maldır...sorunsuz kullanırsın...ama egsozunu çok paslanmış...en az 40.000 de olması lazımki o egsoz o kadar çürüsün...

birde İznikte Kawasaki bayisi arkadaşım var...Adı Nezih...site üyesi burda kendisi...İzmirde Üniversitede okuyor...abisi duruyor genelde...oralara yolun düşerse selamımı iletiver...
    Mete han gördün fotoğraftaki 4000 i birde egzostundan tahmin ettim diye hava basıyon

Motosikleti
    мση∂ιαℓ 151яѕ
    güzel fotolar
    bu arada ordaki kuşların içinde çarşılı ve bango var dimi
    bende biraz anlarımda kuşlardan ama cinslerini pek bilmem de o ayakları çoraplı olan çarşılı sanırım

Motosikleti
    Alıntı kenan0014 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mete han gördün fotoğraftaki 4000 i birde egzostundan tahmin ettim diye hava basıyon
    abicim burda kaç km de olduğunu oku sana helal olsun...

erdo2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150 kirmizu :) Şuanda motorsuz.
    Güzel gezi olmuş.metehan hocanında dediği gibi egzost biraz paslı.3 yılda 40bin km de güzel yapmıssın.Gezmişsin demekki
    lezzet gider,mesuliyet kalır...

Motosikleti
    güzel kardeşim motorum ikikere kilometre teli koptu yaklaşık 1 seneye yakın ole gezdik suan ibrede yazan 28 km ama arada birsene ben yıllık ortalama 12-15 km yapıyom sana yalan borcum yok hava atma gibi bir huyumda yok altım bir scooter var neyin havasını atayım. egozozun korumalıkları yok kazadan sonra takmadık bir daha.bole rencide edici laflara hiç gerek yok.babamın bir lafı var motorcu motorcunun dostudur sadece onlar birbirlerinin halinden anlar der.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)