iznik hacı-osman gezisi fotolu
Reklamlar
-
Reklamlar
-
karşıda küçük barakayı görünce kuşçumusun diye soracaktım ama kuşlarıda gördümm,emeğine sağlıkk güzel fotolar
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
-
paylaştığın için tşk. bahçeli evde oturmak güzel,park problemin yoktur herhalde?
-
paylaşım icin tş güzel gezi ama yanlız olunca pek sarmıyor.
[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B]Dikkat Önemli Not : [COLOR="Blue"][/COLOR]Beyninizin Değerinde Kask Kullanın!!!
-
iznik semalarında bir gezi (fotoğraflı)
baba_selim adlı üyeden alıntı
site arkadaşlarımızdan iznike gelen olursa cok seviniriz
-
guzel gezi guzel motor
sen bu motorla maximum nekadar km yaptın yol bir seferde
-
bir seferde yaptım km
bir seferde tam 350 km yol yaptım sadece bir kere benzinlikte benzin aldım o zaman durdum geri kalanıyla hep motor tepesindeydim
-
güzel fotolar...gördüğüm kadarıyla plakan standart değil...boyut açısından...bir polisin gözüne batarsan cezayı keser dikkat et...zaten 1 in altında önceden 0 varmış muhtemelen veya garip bir görüntü var orda polisten kaçmaz...birde kaç km de canavar...KYMCO sağlam maldır...sorunsuz kullanırsın...ama egsozunu çok paslanmış...en az 40.000 de olması lazımki o egsoz o kadar çürüsün...
birde İznikte Kawasaki bayisi arkadaşım var...Adı Nezih...site üyesi burda kendisi...İzmirde Üniversitede okuyor...abisi duruyor genelde...oralara yolun düşerse selamımı iletiver...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
aleyküm selam o egsoz koruyucularını söktük ve bu arada motorum 40 bin km de normaldir okadar
2005 yılında aldım şuan 2008 deyiz ve 40 bin km de.plakyı zaten polisler kendi onaylıyo bişey diyemicem ve nezih kardse selamını ileticem inşallah
-
aleyküm selam o egsoz koruyucularını söktük ve bu arada motorum 40 bin km de normaldir okadar
2005 yılında aldım şuan 2008 deyiz ve 40 bin km de.plakyı zaten polisler kendi onaylıyo bişey diyemicem ve nezih kardse selamını ileticem inşallah
valla kendimi aştım artık...tam isabet...parça sorunun olursa KYMCO bayisi bana 500 metre uzaklıkta...Mor Motosiklet...haberim olsun...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
tamam saolasın.parça sorunum oldumu ilk iş seni bulmak olur
-
mete_han adlı üyeden alıntı
güzel fotolar...gördüğüm kadarıyla plakan standart değil...boyut açısından...bir polisin gözüne batarsan cezayı keser dikkat et...zaten 1 in altında önceden 0 varmış muhtemelen veya garip bir görüntü var orda polisten kaçmaz...birde kaç km de canavar...KYMCO sağlam maldır...sorunsuz kullanırsın...ama egsozunu çok paslanmış...en az 40.000 de olması lazımki o egsoz o kadar çürüsün...
birde İznikte Kawasaki bayisi arkadaşım var...Adı Nezih...site üyesi burda kendisi...İzmirde Üniversitede okuyor...abisi duruyor genelde...oralara yolun düşerse selamımı iletiver...
Mete han gördün fotoğraftaki 4000 i birde egzostundan tahmin ettim diye hava basıyon
-
-
kenan0014 adlı üyeden alıntı
Mete han gördün fotoğraftaki 4000 i birde egzostundan tahmin ettim diye hava basıyon
abicim burda kaç km de olduğunu oku sana helal olsun...
-
Güzel gezi olmuş.metehan hocanında dediği gibi egzost biraz paslı.3 yılda 40bin km de güzel yapmıssın.Gezmişsin demekki
lezzet gider,mesuliyet kalır...
-
güzel kardeşim motorum ikikere kilometre teli koptu yaklaşık 1 seneye yakın ole gezdik suan ibrede yazan 28 km ama arada birsene ben yıllık ortalama 12-15 km yapıyom sana yalan borcum yok hava atma gibi bir huyumda yok altım bir scooter var neyin havasını atayım. egozozun korumalıkları yok kazadan sonra takmadık bir daha.bole rencide edici laflara hiç gerek yok.babamın bir lafı var motorcu motorcunun dostudur sadece onlar birbirlerinin halinden anlar der.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)