yol motorcuları sizi,resımlerı gorunce uctum resmen cok sagol ummet abıcım.
yol motorcuları sizi,resımlerı gorunce uctum resmen cok sagol ummet abıcım.
çok güzel bi gezi olmuş ümmet abi çok güzel yerleri gezmişiniz
seni ve yanındaki diğer abiyi tebrik ederim
bigaya geldiğimizde bizi mt den vedat mandacı(HARMANCI olacak,yaşlanıyorsun ağabey) yolda karşıladı varolsun kardeşim doyumsuz sohbetleri ve gönülden ikramları için teşekkür ederiz.
Sevgili Ümmet ağabey,
Seninle ve diğer arkadaşlar ile tanışmak tan, çok büyük memnuniyet duydum, öncelikle bunu belirtmek isterim....
Bende dün Çanakkale ye Yanar17 Sebahattin hocama uğradım,daha sonra Mutto,Muhuttin arkadaşımız geldi,her ikisinin doyumsuz sohbeti ve sıcakkanlı ve misafir perverlikleri için çok teşekkür etmek istiyorum...
Biga ya girişiniz de çektiğim resimleri apload ediyorum
LÜTFEN SOKAKLARA TÜKÜRMEYİN , ETRAFIMIZDA SURATINA TÜKÜRÜLECEK OKADAR ÇOK YÜZSÜZ VARKİ
[QUOTE=harved;981518]bigaya geldiğimizde bizi mt den vedat mandacı(HARMANCI olacak,yaşlanıyorsun ağabey) yolda karşıladı varolsun kardeşim doyumsuz sohbetleri ve gönülden ikramları için teşekkür ederiz.
Sevgili Ümmet ağabey,
Seninle ve diğer arkadaşlar ile tanışmak tan, çok büyük memnuniyet duydum, öncelikle bunu belirtmek isterim....
evet yaşlandım galiba vedat hemen düzeltiyorum
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Hani benim sipariş resimlerim?......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Abi benim Karacabey-Mudanya resimleri de yok...
Üç boyoz bir kola
www.perkitan.com
Motorun tadını çıkarıyosun abi.. Biz de şehir içi, öyle kös kös motora biniyoruz.. Sinir, stres sahibi oluyoruz.. Ahhhh, ahhhhhhhhhhh...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Ümmet abi çok kötüsün yaa
Ben üç aydır ayağımın üstüne basamıyorum sen nerelere gitmişsin...
Yine çok güzel bir gezi olmuş, Mudanya tarafına gitmişken bir de pideli köfte yeseydin benim için ya da Trilye de bir çay içseydin
Paylaşım için teşekkür ederiz , kazasız keyifli sürüşler dilerim
Merhaba Ümmet.
Resimler için teşekkürler. Vedat sizle buluştuktan sonra Biga dan Çanakkale ye bizleri ziyaret geldi. Buluştuğunuzu görüştüğünüzü söyledi.
Pazartesi günü öğle üzeri Eceabat üzerinden İstanbula doğru yola çıktı.
Bizleri ziyarete geldiğiniz için hepinize teşekkürler.
Sevgiler selamlar. Sebahattin
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
hande alıyorum haberini ayağın durumu iyiye gidiyormuş egzersizlerede başlamışın,hadi artık yatma tembel tembel ist mt seni çok özledi,şimdi aramıza katılma zamanı,fuara mutlaka gelmelisin.
rica ederim sabahattin hocam asıl bizsize çok teşekkür ederiz sabahın köründe bizim için toplandınız,zaman ayırdığınız için,sizden ayrıldıktan sonra bigagirişinde vedat karşıladı bizi sağolsun çok iyi ağırladı bizi.hepiniz varolun eksik olmayın fuarda görümşek üzere.
www.perkitan.com
ellerinize tekerinize sağlık ümmet abim.çok güzel bir gezi olmuş ve fotolarında çok güzel.bu güzel geziyi bizlere sunduğun için çok teşekkürler.Allah tekerini düz bastırsın.böyle güzel gezilerinin devamı dileğiyle...
beşikten mezara...
ümmet abi yapacağını yapmış yine havalar iyilesti ümmet abi yerinde durmaz her hafta bir yere gider bizede resimlere bakmak kalır.tekerine sağlık abi.
ben şişeden icerim şişeden demiş şair bizi almış başka diyarlara götürmüş biz içtiklerimizle değil içerken düşündüklerimizle sarhoş oluruz
cbf 250 nin rüzgarlıgı güzel miş orcinalmi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)