Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
metehanım ya gerçekten bu makina çok yakışıyo sana be, hatta siteye ilk girdiğim günlerde bu fotolarını görmüştüm alet senin sanmıştım.
daha sonra bi konu okuyorum baktım metroda kasklı bi deli
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
valla kap tiipi var ama kaç tipininin olduğunu sanmıyorum
len nereye kaççan seni heryerde bulurlar
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
bu harleyi nerede görsem aklıma bir deyim gelir. hani derler ya bu motor benim olsun 100milyar borcum olsun hakikaten öle yani
Ilk resimlerdeki motosiklet cok guzel bence. Milletin her gordugu cruiser motosiklet icin chopper da chopper demesi bir garip, alin size chopper.
Bu arada Metehan metroda cektirdigin resim interpol listelerine girenlerin kivaminda.
= = = Be Aprilia racer! = = =
yıl 2005 kankü...ekşın o zamanda var...
haci beni boşverde sen çok acele ettin be...ilanlara baktım herif ne ayak diye...bir tanede Reno arac satıyo...incik aradım boncuk aradım bi kusur bulamadım bu işte ama...yinede acele ettin...halen söylüyorum geç kalmadın...biraz daha bekle...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
nerede bi harika motor var metehan abi orda ve herzaman aynı poz
!! ÖLÜ VE YAKIŞIKLI OLACAGIMA CANLI VE ÇİRKİN OLAYIM !! ::tutkuy::
Metehan abı senın uzerınede oldugun makıneden bı uyede vardı bılmem hatırlarmısın v-rod uyenın ılk moturuydu...
Hasan..
off makinalara bakarmısın inanılmaz çok güzel duruyo
Yarını düşünmeden, özgürlüğe yelken açmışcasına..
son resim kopardı beni yaa.abi heryerin toz pas olmuştur şimdi..yenge evede almaz seni öle..süpürgeyle kovalar valla demedi deme
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
çaktırma...bi dragstar 650 alırsamda şaşırma...sağım solum belli değil ...
standart bakış abi...sinirli baktığımda aynı Memati etkisi yaratıyorum..
evet hatırladım...takılmıyo artizler buralara...
abi diz altında bi peçete falan olması lazımdı...yada termiz bi yer seçtim..motor aşkına abi...
abi 121.9 kilo olmuştum geçen tartıldım...bu kiloyla ırgızlık yaparken kalpten giderim...değermi...
topiğin içine itinayla edilmiştir...özür dileriz...
"Çekmesene kardeşim...! Bak o makinayı alır...",
"Beyler ayıp oluyo...",
"Çekersem çekerim sana ne..",
"Gel bakıym şekerim, alıym makineyi, dur kıpırdama...!" ....
Üç boyoz bir kola
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)