[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
kızı mı tanıcaz motoru mu
AAAAA bu cbf 1000 değilmi yaw ama öbür zatla inanın ilgim yok
Sorgulanan zat'i muhterem yukaridaki tepkilerinden kendini fazlasiyla deşifre etmis
Bu nedenle konuya "istap haddinden fazla" mana ve ehemniyet yuklemeye artik luzum kalmamistir
Zaten kendini deşifre etmiş burcu ablamız...
Buarada hemşerimdir ona göre davranıla...
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
nası ama manikürü ile uğraşacağı hiç aklınıza gelmemişti dimi bakın daha kimlerin ofsayt resimlerini koyacağım kimlerin gülmekten kopacak hatta parça parça olacaksınız arkadaşlarrr!
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
zat 150 cbf 1000 üstünde :D Fena Zatmış Ama :D KAç Bg Bu :D
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Kabak kime patlayacak merak ediyorum.İntikam kokusu alıyorum sanki...
[B]ama hâââLâââ[/B]
bi saniye bi saniye motoru sordum ben ama Yanlış anlaşılma olmasın ... Evet Tanımadıgım biri olabilir ama Benim Dikkantimi Çeken Motorsiklet .. Şimdi Bi fırca Mırca Yedik yani Olmas ... Yanlış anlaşılma olmasın Kusura Bakmayin Arkadaş... Bişi Daha ; Ben Motoru KasTetmiştim ORada...
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
tequ dostum valla sabah sabah bi laf ettim karıstı ortalık sen bari sus Yha :s Bide Harbiden SOzum Motoraydı ya neyse... .
bilmem anlatabildim mi
[B]ama hâââLâââ[/B]
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)