X11;
Arkadaşlar; JESSE arkadaşımız için yaptığım bi X-11Umarım beğenir .Uzun zmandır bi sözüm vardı kendisine bu zamana yetiştirebildim..........
X11;
Arkadaşlar; JESSE arkadaşımız için yaptığım bi X-11Umarım beğenir .Uzun zmandır bi sözüm vardı kendisine bu zamana yetiştirebildim..........
Я £ ﮎ ﮎ Λ ∑
Eminim çok beğenir, eline emeğine kara kalemine sağlık
Harbiden Süper olmuş, emeğine sağlık
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
sağoln arkdşlr..
Jesse beğendiğine sevindim...Yaptık işte elimizden geldiğince benzetmeye çalıştık.
Я £ ﮎ ﮎ Λ ∑
vışşş
cesi olüm, makinayı verde bi dirifte çıkalım..
burda haala buzlu alanlar var..
arkadaşım eline emeğine sağlık, güzel çalışma olmuş
GKN MOTORS
eline ve emeğine sağlık, gerçekten çok güzel, jesse bunun çıktısını alır çerçeveltip asar şimdi bende cbf 150 istesem ayıp olurmu acaba?
emin_arikoglu boşuna çıktıyla uğraşmasın..Ben ona yollarım aslını.Onu asar
Я £ ﮎ ﮎ Λ ∑
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
valla süper olmuş eline emeğine sağlık...
Emege saglik. Cok guzel olmus. Kardesim de guzel cizimler yapar. Insallah motoru aldigimda ciziktirir.
= = = Be Aprilia racer! = = =
eline sağlık cidden çok güzel çiziosun kalemine ve eline sağlık
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
eline emegıne saglık guzel olmus
O BİR HAYATTIR
işte ben buna way canına derim abicim harika bir yeteneğe sahipsin arkadaşım umarım bu yeteneğin birgün keşfedilir
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
inşallah tanrinin_kirbaci57
diğer arkadaşlarda sağolsn
Я £ ﮎ ﮎ Λ ∑
Ellerine sağlık arkadaşım. Her zamanki gibi yine güzel çalışma yapmışsın... Bende Peugeot Trekker istiyim barii Aklında bulunsun çizersen sen bilirsin.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
eline saglık cok guzel ama keska daha guzel bi mak olsaydı bu ne yolda gidio nede sesi cıkıo
true love..
Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)