Servis Aracına Arkadan Girmek....
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Çok geçmiş olsun kardeş. Allah korumuş.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
-
geçmiş olsun .. daha dikatli, olun lütfen .. ve kask seçiminde tekrar dikkat ve önem verin tekrar geçmiş olsun
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
hamzacım çok geçmiş olsun tekrardan kardeşim varmı hala ağrıların?artçının durumu nasıl?o gün telefın iyi çekmiyodu söylediklerininin bi kısmını anlayamadım o yüzden saçmaladıysam kusura bakma :D
-
geçmiş olsun kimseye birşey olmamış o güzel motor tamir edilir cana bişey olmasında tekrar geçmiş olsun
özgür adam:
-
Çok geçmiş olsun.Yinede kask olmasaydı artçının sonu büyük ihtimal ölüm olurdu.Allah korusun.
-
çok geçmiş olsun
cana gelmesin mal . oveya bu şekilde er veya geç gelir inşallah..
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
-
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
-
büyük geçmiş olsun hocam!!!
biraz daha dikkatli temkinli olmak lazım ........
-
O motor bu saatten sonra pek hayretmez sanırım. Hiç tamir falan uğraşma perte ayır diye tavsiye ederim. Önemli olan size birşey olmaması. Yalnız o motorla 140 km/h gibi hızlara çıkmanı doğru bulmadım. O motorun kaldıracağı (dengeli ve stabil olarak) hızlar değil o hızlar. Ne dizayn ne lastik kalitesi vs. olarak.. Bu herkese ders olsun.. Dikkatli olun arkadaşlar..
Dün akşam kar yağışı altında gece saat 02:00 sularında evime dönerken E-5'te 150 km/h gibi bir hızla virajı döndükten sonra motoru düzeltirken ben de kafadan yalpaya girdim, sanırım yerde buzlanma gibi bir olayın üzerine gelmiştim. Bir şekilde motoru toparladım ama özellikle bu havalarda hızlı gitmeyin arkadaşlar, dün ben de ölümden döndüm. Sağolsun motorum ki topladı ...
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
-
Gelmiş geçmiş olsun arkadaş. Bundan sonra biraz daha dikkat lütfen.
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
-
Geçmiş olsun arkadaşım iyi kurtarışsın fakat sana tavsiyem 600cc den önce kaliteli bir kask al...
[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B]Dikkat Önemli Not : [COLOR="Blue"][/COLOR]Beyninizin Değerinde Kask Kullanın!!!
-
Çok geçmiş olsun, yalnız kazaya davetiye çıkarmışsınız. Umarım bir daha böyle bir çılgınlık yapmazsınız, şans bu sefer yüzünüze gülmüş...
-
cenkmenderes adlı üyeden alıntı
O motor bu saatten sonra pek hayretmez sanırım. Hiç tamir falan uğraşma perte ayır diye tavsiye ederim. Önemli olan size birşey olmaması. Yalnız o motorla 140 km/h gibi hızlara çıkmanı doğru bulmadım. O motorun kaldıracağı (dengeli ve stabil olarak) hızlar değil o hızlar. Ne dizayn ne lastik kalitesi vs. olarak.. Bu herkese ders olsun.. Dikkatli olun arkadaşlar..
Dün akşam kar yağışı altında gece saat 02:00 sularında evime dönerken E-5'te 150 km/h gibi bir hızla virajı döndükten sonra motoru düzeltirken ben de kafadan yalpaya girdim, sanırım yerde buzlanma gibi bir olayın üzerine gelmiştim. Bir şekilde motoru toparladım ama özellikle bu havalarda hızlı gitmeyin arkadaşlar, dün ben de ölümden döndüm. Sağolsun motorum ki topladı ...
Geçmiş olsun sanada abi...Haklısınpek sağlıklı değil bu kadar hız yapmak o motorla ama uzun zamandır binmediğimiz için hevesimizi alalım dedik Bundan sonra ne olursa olsun hangi motorla olursa olsun arkamda bir kişi varsa kesinlikle hız yapmam.Allah korusun ölseydi eğer artçım bunun polisi,hapisi var onları geç vicdan azabı var...Kimsenin bir başkasının hayatını mahvetmeye yetkisi yoktur
Aspendos8181 adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun arkadaşım iyi kurtarışsın fakat sana tavsiyem 600cc den önce kaliteli bir kask al...
Benim kask iyiydide artçının kaskı dandikti...Ki o kaskıda bir arkadaştan bulduk benim asıl artçı kaskım başka bir motorcu arkadaşımda...O kask böyle kırılmazdı...
-
Çok gecmıs olsun bıdaha ruzgar gormezsın ınsallah
-
geçmiş olsun dostum .......
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
crayzboyone adlı üyeden alıntı
Çok gecmıs olsun bıdaha ruzgar gormezsın ınsallah
Dua mı beddua mı Yeni makina alıcam görmem lazım rüzgarı
-
Büyük geçmiş olsun... Elindeki motosikletin limitlerini zorlamışsın, hem de artçıyla...
Ben de senin gibi kullanırdım motosikleti, 120-130 civarı seyrederken yolda öyle bir kilitlendi ki... nasıl düşmedim, nasıl yolun en sol şeridinden emniyet şeridine arka teker kilitlenmiş durumda geçebildim, hatırlamıyorum...
7 aydır motorsuzum, bir de yedek parça sorunu çıkınca iyice soğudum, yaptırsam bile sadece bakkala giderim o motosikletle... Yenisi lazım, Japonu lazım bize...
-
çpk geçmiş olsun...Allahtan yırtmışsın...mala gelsin...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
just_hmz_26 adlı üyeden alıntı
Yeni makina alıcam görmem lazım rüzgarı
Geçmiş olsun.
Rüzgarı her zaman görürsün ama sürat yerine göre yapılır. 600 cc den önce kendini eğitime ver bilinçli bir sürücü olmaya çalış, bak öğrenmişsin bir daha artçı olmadan rüzgar almayı dene, kendin herşeyi yapabilirsin ama artçı konusu iyi düşün.
Race alırsan zaten motor tek kişilik olur.İki kişi ile zevk alamazsın.Rüzgarı koklaya koklaya git zaman uzadıkça daha fazla zevk alacaksındır umarım.
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler