geçmiş olsun daha görecek günün varmış aman dikkatli ol
geçmiş olsun daha görecek günün varmış aman dikkatli ol
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
''kendin ettin kendin buldun'' diyemiyorum.. artçına da zarar vermişsin:(
bir an önce büyümeni umuyorum..
saygılar.
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
Geçmiş olsun. Bir dahaki sefere kurallara uyarsın inşallah.
Üç boyoz bir kola
Ya abla askerlik geldi eşşek kadar oldukSen böyle söyleyince valla kendimi küçük çocuklar gibi hissettim tamam yaptık bi çocuklukta en azından ders aldık hatamızdan valla kendimi garip hissettim şimdi Tamam başka kimse birşey demesin bu laf bana birkaç ay yeter
Bu arada artçımın son durumu
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
Kardeşim çok geçmiş olsun üzüldüm şimdi...
Bu arka tekerden çektiğin nedir senin yahu?? Olayın başlangıcı yine arka lastik!
Tüh yaa..
Büyük geçmiş olsun Allah daha büyük yada bi daha kaza göstermez inşallah...
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
Arkadaşlar, öncelikle kendimden pay biçmek istiyorum. Geçen akşam yaşadığım tehlikenin en önemli nedenlerinden birisi lastiklerdi diye düşünüyorum.. Lütfen bindiğiniz motorun kapasitesini bilin ve lastiklerinizi "her ne kalitede motora biniyor iseniz" en iyisinden seçin..
Çin motorları üzerinde standart gelen lastikler hamuru sert, ucuz malzemede üretilmiş ve yola iyi tutunmayan lastiklerdir.. Benim tarih öncesi eski metzeler lastiklerim bile onlardan iyi.. O yüzden lütfen lastiklerinize dikkat.. Dediğim gibi benim tarih öncesi metzeler lastiklerim de çoktan beri beni değiştir diyordu ancak ben hala ciddiyeti geçen güne kadar fark etmemiştim..
PS: Aradığınız lastik modeli Türkiye'de satılmıyor ise ve lastik getiren firmaya bu lastiği getirin dediğinizde size özel sipariş veremeyiz diyorlar ise motorunuzun distribütor firmasına başvurun. Bu konuda BMW Borusan gibi ciddi firmalar istediğin her modeli fiyat farkı olmaksızın size temin ediyor.. Borusan oto bunu sağlıyor, diğer firmalar hakkında bir bilgim yok ama şansınızı deneyebilirsiniz.. Reklam diye yapmıyorum ancak Borusan'dan bu gibi hizmetleri için SON DERECE MEMNUNUM.. Tek bir civata istesem adresime kadar "kargo gönderen ödemeli" olarak bana temin ettiler..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
geçmiş olsun
kalabalık trafikte artçıyla birlikte motorun limitlerini kullanmak ve o anları hatırlamamak sonucu sadece motorun hasarlanması, Allah korumuş bidaha daha dikkatli lütfen.
THICKHEADED MAN DOESN'T WEAR HELMET
çooooook geçmiş olsun kardeşim
verilmiş sadakan varmış,
sende bir hasar yoktur işallah.......
herkese;kazasız,belasız,
özgürlüğe doğru iyi yolculuklar...:bounce:
cok gecmıs olsun dıkkatlı olmak gerekıyor kask nası parcalanmıs ben onu anlayamadım
Allah korumus valla ama birazda aranmışınız sanırım allahtan birsey olmamış motoruna üzldüm ayrıca cok cok gecmiş olsun dha dikkatli olun lutfen.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
cok gecmis olsun kasklarin hangi model olursa olsun ne ise yaradigi kanitlanmis tekrar bu yazinizla.kaskinizi taktiginiz icin tebrik ediyorum hem aileniz hemde sizin icin en doru hareketi yapmissiniz.kazaya gelince genclik iste olur diyorum size guzel bir tecrube olmustur. bu arada motorun ilk fotolari daha guzeldi hehe
bandit : ruhlarinda haydut tasiyanlari , ruhlarinda ozgur olanlari, ruzgara cikinca herseyi unutanlari anlatir
çok geçmiş olsun allah beterinden korusun. motorda pertlik bi durum göremedim:S motor yerinden çıktıda göremedimmi diye tekrar tekrar baktım ama ön grenajların lastiğin falan gitmiş neyse cana gelceğine mala gelsin düşünme hal olur
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Çok geçmiş olsun arkadaşım ya
Kask 2ye ayrılmış
Allah'tan kaskınız varmış yoksa gerisini düşünemiyorm
Tekrar çok geçmiş olsun arkadaşım.
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
çok geçmiş olsun hamza tekrar tekrar.Kaskın önemi bir daha vurgulandı bu arada.Kaskın olmasaydı Allah muhafaza bu topiği sen değilde bizden birinin açması gibi bi durum meydana gelebilirdi
Korumasız asla....
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
Herkese tekrar tekrar teşekkürler...tbk_1980 abi sorma ya arka lastik sürekli başıma iş açıyor ama lastik bursa gezisinden sonra değişmişti yani bu yeni lastikti fakat bunuda biraz yaktık falan biraz inceldi belki o yüzden olabilir....Ya da ben sola yattığımda artçımın düşüyoruz sanarak sağa yatmasıda kaza yapmamıza sebebiyet vermiş olabilir ama ben dersimi aldım...Artçı alacaksam önce soracağım;"Motora Binmesini Biliyor Musun?"...
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
Bilse veya bilmesede ilk defa bindirilecek artçı sizin için yeni bir deneyim olacaktır!
Mümkünse hareket etmeden nereye tutunacağını, motor üstünde ya sabit düz (motora sürekli dik vaziyette ne kadar yatsa dahi!) yada sizin vucudunuzla eş zamanlı hareketlerle (viraj ne tarafa ise o omuzunuzun üstünden bakarak) durması gerektiğini, kalkış anından sonra ineceği yere kadar kesinlikle ayaklarını durma lambada bekleme dahil yere koymamasını uzatmamasını, motor tam durmadan siz ayaklarınızı açıp yere basmadan inmeye çalışmamasını vb... kısaca anlatın; alışkanlık edinin...
Tekrar geçmiş olsun dostum...
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
geçmiş olsun, Allah korumuş kaskın ve motorun hali hiç iyi görünmüyo, son kazan olur inşallah.
sen uzun bi süre moturdan uzak dur yaraların kemiklerin iyileşsin..
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)