benim kaskta wiwi acilen değiştirmem gerektiğinin farkındayım
geçmiş olsun motor bi şekilde yapılır size bişey olmaması önemli
benim kaskta wiwi acilen değiştirmem gerektiğinin farkındayım
geçmiş olsun motor bi şekilde yapılır size bişey olmaması önemli
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Geçmiş olsun, ucuz atlatmışsınız..
Cenk sana da geçmiş olsun...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
geçmiş ve ders olsun..tabi hepimize
gecmişş olsun kardesss takma kafanııı duzelırr amaaa motorr hastalarıı yınedee ne olsada motorunu kafayaa takarr ben 10 gun onceee 120km kopege carptım dızlerımıı kaybedıodum kemige kadar soyuldu derii amaa kaskımla montum benii koruduuu oo yuzdennn tam takır bınn motoraa derım gecmis olsun yınede
Sağol Tuğba.. Sizin oralar iyi tabi kar kış buz yok.. Motora binmek açısından şanslısın.. Ama karın da ayrı güzelliği var aslında..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
çok geçmiş olsun ben de yolu bulunca basıyorum demek yavaşlamak lazımmış
Kardeş tekrardan geçmiş olsun. Allah korumuş. Verilmiş sadakan varmış.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
Valla cok gecmıs olsun hanı derler ya Seytan durttu yada kader yada olacagı varmıs her neyse o gun yatan motoru cıkaracagın tutmus.... Ama kasklar cok adimiş onu demeden gecemıcem genede korumus bı mıktar.Tekrar gecmıs olsun.
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
geçmiş olsun.
kötü bir kaza atlatmışsın.
facebook(Fazer Tutkunları)
büyük geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış..
çok geçmş olsun gelen mala gelsin
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Acayip geçmiş olsun. Kendinize dikkat edin. Sen olayı niye hatırlamıyon gardaşım...
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
gEÇMİŞ OLSUNNN Cana geleceğine mala gelsinn
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
ucuz kurtulmuşsun büyük geçmiş olsun...
her ikinizede geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız kask her zaman korur.
Cenkim menderesim nerelerdesin sen uzun zamandır kayıptın bide 150 ile viraja girdim diyorsun altındaki ne olursa olsun virajlara emniyetli girmen gerektiğini sen benden daha iyi biliyorsun dostum sende hata yapmışsın virajda maksimum hız 30-40 km dir tekeriniz düz bassın
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
En büyük kazan bu olsun hemde son olsun paşam...
Valla şimdi okudum ve moralim bozuldu be....
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
çok geçmiş olsun arkadaşlarım... bende fuarı bekliyorum şöle 150 ytl ye falan uzun zaman kullanacağım bi kask alacam bide mont 250 ye falan inş.
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:
Murat abi atlattık Allah'a şükür abi...
Herkese teşekkür ederim...Kask değiştiricem demiş babaçi nickli arkadaşımız/abimiz bencede acil değiştir.Motorun ne olursa olsun kaç paralık olursa olsun ama kaskın kesinlikle kaliteli iyi birşey olsun...Benim kendi kaskım MAX diye bi marka kaskın resimleride orada yani sağlam kaliteli tavsiye ederim 150-235 Ytl arası değişiyor...Dediğim gibi 600 cc'yi alıcam ama kimsenin bir kaza yüzünden beni acemi sanmasınıda istemem Bir anlık deliliğimize geldi bir hata yaptık ve sonucunu gördük,önemli olan hatalardan ders almak...Açıkcası altımdak motoru hep olduğundan fazla gördüm,racerdı ben onu racing gibi gördüm o yüzden bunlar oldu Dediğim gibi önemli olan hatalardan ders alıp tekrarlamamak...
Allah tüm motorcuları korusun...Farınızda yolunuzda hep açık olsun,tekeriniz düz bassın...
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
geçmiş olsun.. inşallah daha dikkatli olman dileğiyle...
KIRMIZI BOĞA..
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)