Motor pis Ama fotoyu çok koyasım geldi yaww 2 senedir koycam koycam bugüne kısmetmiş
Motor pis Ama fotoyu çok koyasım geldi yaww 2 senedir koycam koycam bugüne kısmetmiş
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Kız motosikleti,kız ayakkabısı,kız anahtarlığıı fakat kask benim kaskın aynısı burda bi terslik var kanımca
tekeriz düz bassın tubişşş nice km'ler
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Allah kaza bela vermesin, olsun geç olsun güç olmasın plakadaki gp acaba moto gp mi
Aman da aman, maşallah diyelim de nazar değmesin kızına tubişcim
[COLOR="Blue"][B]"Ey yaşam, senin bunca değerli oluşun ölüm sayesindedir."
Lucius Annaeus Seneca [/B][/COLOR]
Yahu Tubis hakkaten de senin motosikletli resmine rastlayamiyorduk sitede. Iyi ki harekete gectin.
Dun aksam isten donerken Istanbul Dolmabahcede belediye otobusunun icindeyim ve trafik berbat. Guzel mi guzel italyan bir scooterin uzerinde bir bayan surucu kugu gibi ilerliyordu. Bayan motosiklet suruculerine olan hayranligim bir baskadir. Motosikletinle esenlik dolu nice km.ler dilerim.
Saygilar.
= = = Be Aprilia racer! = = =
haaarrrrgggg tuuuu maşallah nazar değmesin inşallah
kızım diyince uyku sersemliğimle dedimki siteden biri kızının fotosunu koymuş bi baktım motor hala gülüom ya Allah kaza bela vermesin tubiş gecen motorumun anaktarını bi kız arkım aldı anahtarsız kaldım senin anahtarıgın gibi anahtarlığımız olmnadı ki :(
[url] www.myspace.com/kayku34 [url]
[url] www.herkesdinlesin.com/kayku34 [url]
cygnus tercihin için seni tebrik ediyorum
kazasız belasız sürmen dilegiyle
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
Çok güzel motorun.Falcom arkadaşınınmı? yada sevgilininmiydi ?
lezzet gider,mesuliyet kalır...
güzelmiş herşey pembe ama motor kırmızı onuda pembe yapson daha özel olurdu yinede kazasız belasız kmler
Artık 3 Kişi Takılıyorum; BEN KEYFİM veKAHYASI
motorda güzel üstündeki kızda güzel ( kenan duymasın ) birde pembe transalpin üstünde olsa ne yakışır ama değilmi allah daha iyilerini nasip etsin tubiş SENİ SEVİYORUZ
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Tubiş iyi yapmışsın fotoyu eklemekle....
Yakışır benim bacığıma..
..Hani patilerde süper yani...
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
güzel güzel, yakışmışsınız tubacım
daha iilerine sahip olabilmen dileğiyle..
GKN MOTORS
Paylaşım için sağol. Scooter çok ufak duruyor... Kalitesi yeter ama...
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Aynı motoru kullanıyoruz, rengi bile aynı... ne tesadüftür ki benim motorunda sele arkası taşıma demiri yok.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)