vay be trabzonda bir bayanı motorrun üstünde görsem ne kadar hoşuma giderdi
vay be trabzonda bir bayanı motorrun üstünde görsem ne kadar hoşuma giderdi
ya yok isteğe göre değil estagfurullah..begenmediğimden değil fotoğraf gayet güzel..yarım yamalak tan kastım da hani aynadan yansımış motosiklet tam olarak nesnet gözükmüyo demek istedim..yanlış anlamışsın ama yinede özür dilerim...
[QUOTE=tubis;1137224]
Ayrıca da eczanemin nerede olduğu konusunuda çok uzattın. 500 eczane var Antalya'da git istediğinden al.
Bak o kadar çok soru sordunuz ki kızın kafası karıştı.Sana eczanenin yerini 34_AK_027 değil busihido_kadir sordu kanka.Hem ben yardımcı oldum adres konusunda arkadaşa.
Today
Niye 50 cc olsada 60-70 km yapan bir scooter.Bence gerekli.Bak öndeki arkadaş takmış.Demekki gerekiyor.
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
heeyyytt hulen kızdırmayın bacımı kelebek gibi uçar arı gibi sokarım..
eczanesi nerdeyse size ne bu kıza fazla bulaşmayın okan duymasın kızcağızın 3 tane motoru var en azından çin çon değil bunları satıp ta alacak foto konusunda ısrar etmeyin elinizdekiyle yetinin bayan motorcu görünce neden başına üşüşürsünüz anlamıyom hadi bende motorcuyum benim başıma üşüşün..
camdan yansıma honda today ile çekilmiş foto benim şu anki işyerime 100 metre..
tubi tekrar geçmiş olsun umarım ta ya kavuşursun..
sende biraz dilini tut çok asabisin
Böyle sıradan bir konu günlerdir anasayfada neden nasıl yer alıyor anlamıyorum. Şöyle bir okudumda yani fotoğraf muhabbetinden nerelere gelinmiş. Ben bu forumu okumayı seviyorum ama şu da açık ki günden güne muhabbetler sığlaşıyor.
Ayrıca motosikletin çinlisi japonlusu olmaz kanımca.
Tubiş seninki yamaha iyi güzelde ufacık bi Cygnus işte onu napıcaz...
Yamahayı beğenmediysen Honda verelim. Topiğimi gereksiz hale getirenler sen ve senin gibiler.
Haa artist sana söylüyorum göz estetiğinden kastını anlamadım. Ama çok rahatsızsan yasaklı listene al beni. Yazdıklarımı görmemiş olursun. Ama görüp muhalefet olmak işime geliyor diyorsan bişey diyemem..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
eheuuuheeuheeuueueheueueeuu...Allah yardımcın olsun...!
::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::
[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]
)) yahu ne şirin miş yazıcaktım ama şu saniye parmakLarım titriyo..
bknz : bir onceki sayfa tubis bi ucLu combo yapmış off off
streetfighter oynayanLar bilir
üstten yumruk aLttan aparkat bide ooorrryukeet :p ))
cok şirin cidden yahu heLe ikinci o aynadan yansıyan bende ayLamı aLayım bi today buLayım aynenn böLe bi foto çektireyim aLbume koyayım
pek sevdim..
Neşen daim oLsun..
Kafa FLY
Görüntü FLU
Hayat FREE
Güle güle kullan.
Sağlıkla binesin.
Allah daha iyilerini de nasip etsin.
Gönül ne gezi ister, ne dernek şahane;
Gönül iki kalıcı dost ister, motosiklet bahane.
Evet Ezcanenın nerde oldugunu ben sormustum cevabımı aldım saol
[B][I][U]Dünyada bir çok insan var.
Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...[/U][/I][/B]
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Tubi bu kız hiç büyümüyor mu ? Aldıgın günden beri boyu posu hep aynı. Kısa zamanda doktora götürmeni tavsiye ediyorum. Genetik bir sorunu olabilirBu da benim kızım 2 sene oldu bi foto koyalım artık )
ve herzaman pis
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
sağlıklı günlerde kullan
abi 2 senedir koyacan bi tanemi foto koydun
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
yeter ama kaç zaman oldu topic hala mevcut..Amacına ulaştı işte kilitleyin
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)