Yazılara bakılırsa, bu kaskı kullanan çok arkadaş var. Şu kask hakkında bana bilgi verirmisiniz ? Bende almayı düşünüyorum.
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
Özer ben alma da demem al da demem. Cygnus'da sorun yok en fazla hızım 90. Ama Falcon'dayken memnun değilim. Paralanır paralanmaz değiştireceğim ben kaskımı. Görüntüsü süper ama çok güzel duruyor. Dediğim gibi scooterda ideal. Ama büyük motor için değil.
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
tubis aplaa sen şu küçük kızının da fotolarını yukleyebilir misin ??
Hangisi ? Today mi Cygnus mu ? Cygnus ilk mesajımda var zaten..
cygnus değil tuğba abla..onu gördüm biliyorum zaten..todayyy...
tubis senın ezcane nerde acaba ılacı falan cok alan bırıyımde bıze yakın bır yerdeyse senın dukkan senden alıım
[B][I][U]Dünyada bir çok insan var.
Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...[/U][/I][/B]
fotoğraf için saol tuğba abla da benim pek beklediğim böle bişe değildi yahuu...
ama olsun MT 'li umduğuna değil bulduğuna bakar tesekkurler...
Oo bu fotonun erde oldugunu bılıorum Açı dersanesının ora
Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...[/U][/I][/B]
Peki dogu garajının oralar desem
Nasıl bir foto bekliyodun ?
çok hor kullanılmış...lahmacun motoru kibin...
yani böyle aynadan yarım yamalak değilde biraz daha motosikletin fotografları... lütfen..
Kaza yaptım ( mt de ki eski arkadaşlar bilir ) Ondan sonra bazı sebeplerden ötürü yaptıramadım. Senin ki gibi çin işi olsa şu hale bile gelmezdi. O yamaha.. Sırf muhalefet olmak için yazma, düşüncelerini yaz. Şahsen ben sana gıcık olduğum için topiğine düşünmediğim bişeyi yazmam ki, benim motosikletimin nasıl kullanılmış olması da seni alakadar etmiyor. Mevzuumuz bu değil.
Ayrıca da eczanemin nerede olduğu konusunuda çok uzattın. 500 eczane var Antalya'da git istediğinden al.
Today
İyi bir de siparişe göre fotoğraf çekmediğimiz kaldıydı. Nesini beğenmedin fotoğrafın, gayet sevimli. Yarım yamalak kelimesini hakaret saydım bilesin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)