tubiş biraz daha bekleseydin yeni motorunu koyardın,bizim acelemiz yok zati beklerdik 3-5 yıl daha neyse güle güle kullan tekerin düz bassın
tubiş biraz daha bekleseydin yeni motorunu koyardın,bizim acelemiz yok zati beklerdik 3-5 yıl daha neyse güle güle kullan tekerin düz bassın
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
pembe patiler de uyumlu cici olmuş kazasız belasız...
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
anam anam cok tatlı yaw buu kazasız belazsız kullan inş.daaa
senin Falcon un yokmuydu yaw
ben öle bişe hatırlıyorum sankim
güzelmiş ALLAH sevdiğine bağışlasın motorunu :D
Ölümüm vatanım için olacaksa,Topragimda BORDO-MAVI güller acacaksa,
Fatiha'dan sonra Trabzonspor Marşı okunacaksa,Mezar taşımda TRABZONLU dogdu TRABZONLU öldü yazacaksa,Varsin böyle ölüm hoşgelsin....
allah kaza bela vermesin tubişim
nice km lere inş.
bu arada sen hep arka koltukta mı kullanıyosun hehehe
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
foto çok güzel çıkmış
Allah kaza bela vermesin
Hayırlı olsun. Baya bi olmuş ama... olsun madem senin resmini koymak bu güne kısmetmiş, bizlere de hayırlı olsun demek bugüne kısmet olsun o zaman.
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
Ben nx4 falconu görmek isterim yokmu onun fotosu Bu pek sıradan olmuş ve kızlar motosiklet kullanmaz onlara scoter yeter gibisinden bi foto burda bi apla varya 600f'le resimleri vardı..hadi senide falconla görelim..
motorun çok güzel tubis kazasız belasız mutlu bir şekilde kullanasın inşallah...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Topiğin başlığını okuyunca ben de bir anda 2 yaşında bir kız çocuğu bekledim doğrusu
Sonra baktım ki topiği Tubiş açmış. Dedim olamaz. Kız hayatını yaşayacak daha ne çocuğu dedim
Şaka bir yana da ikiniz de çok şekersiniz canım. Epeydir görüşemiyoruz. İyi sürüşler olsun
Güle güle iyi günlerde kullan, en iyi motosiklet herkesin kendi motosikletidir, allah isteyipte alamayanlara da nasip etsin...
kazasız sürüşler ..
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
Allah kaza bela vermesin çook sevimli motorun tubiş.
İnsanlara güven ama,kime iki kere güveneceğine dikkat et..!!!
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Tubişcimm yanyana motorkarımızla poz veririz..
Tamam mı
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)