İşte bizim motor bu...
Kazasız belasız İlker abi!!!
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
eyvallah kardeşim çok saol
Kazasız belasız bol km'ler. Güzel görünüyor. Motor sağa yatmış gibi gördüm, varmı öyle birşey ufak bir olay. Bu motor hakkında kötü bir şey duymadım. Genelde hep iyi bahsediliyor. Bende düşünsem mi acaba bu motordan...
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
yok sağa yatma gibi bir durum düştüm bir kere doğal olarak teşekkür ederim ya gerçekten tavsiye ederim çıkardığı masrafın boyutu sınırlıdır sorunsuz bir motor
Bilgilendirme için sağol. Düşmen doğaldır tabiki ama benden kaçmaz... Biraz önce Kayınçoların sohbet mekanı başlığında yazdıklarını okudum zaten. Bundan sonra sorularımı oraya yazarım.
Hayırlısı ile kazasız belasız kullanman dileği ile...
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
ooo kardeşimin motoru bu yawww
kazasız belasız binersin işallah kardeş
sadelik ve estetik diye buna derim ben kazasız belasız kullan abi tu tu tu nazar değmesin kem gözlere şiş
ama motor yağ damlatıyor gibi fotolarda
Çok temiz motor. Kursta ilk kullandığım vitesli makinadır. Gerçekten övgüyü hakediyor.
Kazasız belasız kullanman dileğiyle.
Sağlıcakla.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Benzin göstergesi var mı? Km göstergen doğru mu? Daha doğrusu o göstergeler sana mı ait ?Teşekkürler.
----------
tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.
teşekkür ederim iyi günlerde kullanman dileğiyle
----------
tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.
Şimdi senin Serhata vereceğin motosiklet bu mu
Güzelmiş
serhata kalırsak uzun yıllar bende durur bu motor
Gaza getirme benim kardeşimi ya
valla gaz vermiyorum üstüne alması içinde zaman vericem yaza kadar ama kendi bilir km artmasını istemiyosa alsın az gezenti diilim bende bugün 40000se yarın 1000000
güle güle kullan allah kaza vermesin sanki kuyruğu eğri gibi
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Bu motorun aynalari nerede acaba, sorabilir miyim?
= = = Be Aprilia racer! = = =
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)